trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.334
- Πόντοι
- 736
madison κατεχακη?Ποτέ δεν έκανα μόνο κει. Κάνω Salem Lacoba Γλυφάδα σε όλα, Κηφισιά Xxx dream. Κέντρο δεν έρχομαι και ούτε θα ερθω στο μέλλον
madison κατεχακη?Ποτέ δεν έκανα μόνο κει. Κάνω Salem Lacoba Γλυφάδα σε όλα, Κηφισιά Xxx dream. Κέντρο δεν έρχομαι και ούτε θα ερθω στο μέλλον
ο συγκεκριμενος εχει βαλει στο nick του το 79.....οποτε μαλλον θα ειναι και το ετος γεννησης του οπως εχω κανει κι εγω. βεβαια δεν μπορω πω να οτι το μυαλο του συμβαδιζει με την ηλικια του.@Helena - Nayomi μην ασχολείσαι με πιτσιρικαδες. Ασε τους να πουν τη μαλακία τους και θα τους ξεράσει το συστημα. Τελικά καλά κανεις κι έχεις βάλει πλαφον από 30 χρονών και πανω.
Καλη χρονια και να είσαι παντα μέσα στην τρέλα. Αυτό γουστάρουμε από εσένα. Είσαι ψυχάρα!!
Τωρα το απέσυρα, κάνω και με μικρούς γιατί περνάω καλά και γελάω και μου δίνουν και να φάω χιχι άμα κάθομαι πολλή ώρα. Και διαπιστώνω ότι έχω το ίδιο μυαλό. Ανάλογα το ατομο με κωλοπαιδαρακια δεν κάνω φυσικά@Helena - Nayomi μην ασχολείσαι με πιτσιρικαδες. Ασε τους να πουν τη μαλακία τους και θα τους ξεράσει το συστημα. Τελικά καλά κανεις κι έχεις βάλει πλαφον από 30 χρονών και πανω.
Καλη χρονια και να είσαι παντα μέσα στην τρέλα. Αυτό γουστάρουμε από εσένα. Είσαι ψυχάρα!!
Οχιmadison κατεχακη?
Εσυ ξέρεις τότε. Ότι θέλει το κορίτσι μας. Ετσι κι αλλιώς έχεις το κορμί γυμνασμένης 25αρας! Υποστηρίζεις άνετα και τις μικρές ηλικίες.Τωρα το απέσυρα, κάνω και με μικρούς γιατί περνάω καλά και γελάω και μου δίνουν και να φάω χιχι άμα κάθομαι πολλή ώρα. Και διαπιστώνω ότι έχω το ίδιο μυαλό. Ανάλογα το ατμό με κωλοπαιδαρακια δεν κάνω φυσικά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι
Προσωπικα κινουμαι στο σκατενιο κεντρο με τη γαμημενη του κωλοκινηση σχεδον 20 χρονια λογω δουλειας.Οποιος ανθρωπος μπορει και εχει την επιλογη να μη ξαναπατησει κεντρο τον θεωρω ευλογημενο και τον ζηλευω οσο δε παει.Κέντρο δεν έρχομαι και ούτε θα ερθω στο μέλλον
Είσαι απίστευτη καύλα...
ξερεις να ανεβαζεις την θερμοκρασια ομως!!!!!!!Γεια σας!!! Κρύο δεν μου αρέσει καθόλου!!!
τρελή καύλα...…γι αυτό φόρεσα τις κάλτσες μου…
Να σσου γλυψω τη μουναρα να με χυνεις στο στομαHello guys!!!
καυλα εισαι μεγαληHello guys!!!