Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.709
Κυριακή 150 ευρώ λόγω του ότι είναι Κυριακή από την προηγούμενη παρε με κάρτα paysafeΓια Κυριακη ποτε να σε παρω τηλ να κλεισουμε ραντεβου
Κυριακή 150 ευρώ λόγω του ότι είναι Κυριακή από την προηγούμενη παρε με κάρτα paysafeΓια Κυριακη ποτε να σε παρω τηλ να κλεισουμε ραντεβου
παντως το υπονοουμενο οτι το χασκι το σκοτωσε ο ιδιοκτητης , ηταν "δημιουργικη φαντασια !!!!…oh yeahhh!!!
Αυτό που λες το λες εσυ . Τα υπονοούμενα χωρις αναγορεσ Σε ονόματα κλπ δεν είναι μηνυσιμα πρώτον . Και δεύτερον « μηδένα προ του τέλους μακαριζεν». Τρίτον είναι φανερό ότι τα μπατσονια κάποιον θέλουν να κουκουλώσουν. Θα ήθελα να μη γράφεις εδώ για το θέμα καθώς υπάρχει αντίστοιχο θρεντ και υπάρχουν παραπομπές στις εξελίξεις με εκτενή ρεπορτάζ κι αναφορές ως προς τα μπατσονια που δεν είναι σωστοί και πάνε κάποιον να καλύψουν.παντως το υπονοουμενο οτι το χασκι το σκοτωσε ο ιδιοκτητης , ηταν "δημιουργικη φαντασια !!!!
Ναι θα εργάζομαιΚαλησπέρα @Helena - Nayomi φαινεσαι απίστευτα σεξυ.Θα εργάζεσαι την μέρα των Χριστουγέννων ή την επόμενη?
χρόνια πολλά, ομορφιάΚαλά Χριστούγεννα όμορφα παιδιά, να περάσετε Τέλεια!!! Με Υγεία και Χαρά!!
Καλά Χριστούγεννα και σε σένα, με υγεία, αγάπη, ευτυχία, και ότι άλλο επιθυμείς!Καλά Χριστούγεννα όμορφα παιδιά, να περάσετε Τέλεια!!! Με Υγεία και Χαρά!!!
Καλά Χριστούγεννα!Καλά Χριστούγεννα όμορφα παιδιά, να περάσετε Τέλεια!!! Με Υγεία και Χαρά!!!
Χρόνια πολλά κοριτσαραΓεια σας παιδιααααα!!!! Χρόνια πολλά!!!!
....χρονια πολλα κ καλα γυναικαρα! Γεματα υγεια κ με λιγοτερα ζορια (για διποδα κ τετραποδα)!!!Γεια σας παιδιααααα!!!! Χρόνια πολλά!!!!
Πολύ επιθετική try again με 25 euro προκαταβολή. Love you. Say again γιατί δεν δίνεις προκαταβολα σε ένα πολύ καλό κορίτσι σαν εμένα; Μου τη σπάνε τα παπαρια που σκέφτονται μόνο τον κωλο τους. Κι εγώ δεν με δίνω χωρίς προκαταβολα τσαντιζομαιπαλιότερα προσπάθησα να κλείσω ραντεβού αλλά η συμπεριφορα σου πολύ επιθετικη οταν ειπα οτι δεν δίνω προκαταβολές, εάν εχεις φαει άκυρα δεν φταίνε οι πελατες το μονο σίγουρο