Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.768
Εδώ είμαι χιχιΚαλώς τηνε, που είσαι . Και έλεγα θα δει ποτέ το μήνυμα?
Εδώ είμαι χιχιΚαλώς τηνε, που είσαι . Και έλεγα θα δει ποτέ το μήνυμα?
Έτσι μπράβο μωράκι. Δεν μου είπες όταν έφευγες τελικά, σε κοίταξε στραβά το ρωσιδακι ή όχι?Εδώ είμαι χιχι
Με ρώτησε για σένα χιχι, αν είσαι καλός εραστηςΈτσι μπράβο μωράκι. Δεν μου είπες όταν έφευγες τελικά, σε κοίταξε στραβά το ρωσιδακι ή όχι?
Και τί της είπες? Καλά το κατάλαβες πάντως ότι την γουσταρα!!! Μακάρι να ήμασταν οι 3 μας στο δωμάτιο!!!Με ρώτησε για σένα χιχι, αν είσαι καλός εραστης
Μακάρι ναι. Δεν ξέρω αν της την έπεσες μετά, αλλά καλά θα έκανες. Είχε μια αγωνία όταν της είπα το δωμάτιο που πήγαινα. Μάλλον ζήλεψε και σε γούσταρε κι αυτηΚαι τί της είπες? Καλά το κατάλαβες πάντως ότι την γουσταρα!!! Μακάρι να ήμασταν οι 3 μας στο δωμάτιο!!!
Σταμάτα ρε, μην μου βάζεις φωτιές τώρα και πάω να φάω χυλοπιτα χαχα!!!Μακάρι ναι. Δεν ξέρω αν της την έπεσες μετά, αλλά καλά θα έκανες. Είχε μια αγωνία όταν της είπα το δωμάτιο που πήγαινα. Μάλλον ζήλεψε και σε γούσταρε κι αυτη
παιδιά γιατι δεν μιλάτε στο τηλεφωνώ και πιάνετε ζωτικοί χωρίο ?Σταμάτα ρε, μην μου βάζεις φωτιές τώρα και πάω να φάω χυλοπιτα χαχα!!!
Χιχιχι…!!!!παιδιά γιατι δεν μιλάτε στο τηλεφωνώ και πιάνετε ζωτικοί χωρίο ?
Αχ αυτό το κορμί τι ζημιές έχει κάνει!Γεια σας παιδιά!!!
ΚαλησπέραΓεια σας παιδιά!!!
Γυναικαρα με τα ολα τηςΓεια σας παιδιά!!!
...γεια σου ρε καβλα!!!Γεια σας παιδιά!!!
είσαι μες στην καβλα!!!Γεια σας παιδιά!!!
Με το καλό να γίνουν οι δουλειές σου.Α ευχαριστω για τα καλά σας λόγια Λέτε ότι δεν γράφω πολύ, αλλά ανεβάζω βιντεάκια και θα επανέλθω καλύτερα μόλις γίνουν και κάτι άλλες βαριές δουλειές εδώ που πρέπει να γίνουν. Σας το υπόσχομαι όσο πλησιάζει και το καλοκαίρι.εν τωμεταξυ ακόμη γιατί φοράμε μπουφάν ας πούμε; Πήγε Μάης.
tι μας κανεις κουκλαρα........