G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.198
- Πόντοι
- 216
Ρε συ μην μπερδεύεις τον κόσμο, δεν ισχύει πια, ισχύει ο,τι γράφει στην υπογραφή τηςΦοβερή προσφορά ....
Ρε συ μην μπερδεύεις τον κόσμο, δεν ισχύει πια, ισχύει ο,τι γράφει στην υπογραφή τηςΦοβερή προσφορά ....
100 2 πιστολιες,με αναλ. να εισαι ανω των 30,να μην εισαι αλβανος ή θεσσαλονικιος.Και τι ισχύει ρε παίχτες...?
ραντεβού σε χοτέλ. 1 φορά 75, 2 φορές 90 συν 10 το άναλ.Και τι ισχύει ρε παίχτες...?
Το ινστα δεν υπάρχει....ραντεβού σε χοτέλ. 1 φορά 75, 2 φορές 90 συν 10 το άναλ.
άνω 30 ετών μόνο! (παρακαλώ να καλείτε τουλάχιστον 3 ώρες πριν) 6980 918 255. Strip shows
sexy videos: instagram: nayomi.helenitsa & fansito
Αααα ότι γράφει στην υπογραφή της . Και πάλι καλά είναι . Είχα μείνει πίσω στο διάβασμα.ραντεβού σε χοτέλ. 1 φορά 75, 2 φορές 90 συν 10 το άναλ.
άνω 30 ετών μόνο! (παρακαλώ να καλείτε τουλάχιστον 3 ώρες πριν) 6980 918 255. Strip shows
sexy videos: instagram: nayomi.helenitsa & fansito
Ούτε ταξιτζής!!!100 2 πιστολιες,με αναλ. να εισαι ανω των 30,να μην εισαι αλβανος ή θεσσαλονικιος.
Α δεν το ηξερα αυτο. Ζητω συγνωμη και να προστεθει στα παραπανω που εγραψα.Ούτε ταξιτζής!!!
Παντως πιστεύω οτι με ήρεμο τρόπο γιατί εχει φαει τη καυλαντα της ζωης της με ταξιτζή και με σαλλονικιο θα βρεθεί. Αν ρολλαρει θα ηρεμήσει. Πρωτη φορα ειδα τη κοπέλα και δεν εχω λόγο να λεω κάτι παραπάνω απο οτι εζησα. Ενα ραντεβου χωρις μα και μου. Πασάς ήμουνΟύτε ταξιτζής!!!
Νομιζεις οι υπολοιπες ανεξαρτητες εδω μεσα,δεν τρωνε καυλαντα? Τι,επειδη δε μιλανε? Εχω παρει πολλες ανεξαρτητες απο εδω μεσα αλλα και απο αλλου. Τα μηνυματα που μου εχουν δειξει,δε τα φανταζεσαι. Ξεκιναμε απο απειλες για ξυλο,ξερω που μενεις,θα σου κανω ζημια μετα παμε σε stalkers,ενοχλητικους,αγενεις,αποτομους και εχω να σου γραφω κ αλλα. Δε συμβαινουν λοιπον μονο σε μια.Παντως πιστεύω οτι με ήρεμο τρόπο γιατί εχει φαει τη καυλαντα της ζωης της με ταξιτζή και με σαλλονικιο θα βρεθεί. Αν ρολλαρει θα ηρεμήσει. Πρωτη φορα ειδα τη κοπέλα και δεν εχω λόγο να λεω κάτι παραπάνω απο οτι εζησα. Ενα ραντεβου χωρις μα και μου. Πασάς ήμουν
Για πες μας τα highlights απο τετοιου τυπου παρενοχλησειςΝομιζεις οι υπολοιπες ανεξαρτητες εδω μεσα,δεν τρωνε καυλαντα? Τι,επειδη δε μιλανε? Εχω παρει πολλες ανεξαρτητες απο εδω μεσα αλλα και απο αλλου. Τα μηνυματα που μου εχουν δειξει,δε τα φανταζεσαι. Ξεκιναμε απο απειλες για ξυλο,ξερω που μενεις,θα σου κανω ζημια μετα παμε σε stalkers,ενοχλητικους,αγενεις,αποτομους και εχω να σου γραφω κ αλλα. Δε συμβαινουν λοιπον μονο σε μια.
Ξέρω περίπτωση παραλίγο βιασμού.Για πες μας τα highlights απο τετοιου τυπου παρενοχλησεις
Η ταρίφας!100 2 πιστολιες,με αναλ. να εισαι ανω των 30,να μην εισαι αλβανος ή θεσσαλονικιος.
Δε γαμάει ούτε με σφαίρες!!!!Δηλαδη αμα ειναι καποιος 25 χρονων αλβανος ταξιτζης που μενει θεσσαλονικη...
καψιμο πανω σε σταυροΔε γαμάει ούτε με σφαίρες!!!!
Εδώ τουλάχιστον!!?
Εννοεις πραγματα εκτος των συμφωνηθεντων ή προθεση επαφης χωρις να εχει σκοπο να πληρωσει το τιμημα;Ξέρω περίπτωση παραλίγο βιασμού.
Ναι οκ το σήκωσε το τηλέφωνο εγώ είχα πάρει νωρίτεραΑφού έγραψε ότι το ανοίγει μετά τις 13:00.