Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.535
Hey αγόρια ! For Dates check: instagram: helenanayomi. helenitsababy@gmail.com. Τηλ. Για sexy videos: fansito.com
Thank you baby. Εισαι γλυκός.ευχαριστω για την ωρα πιπα προχτες
1ον: τι εννοείς στα 3? Και δεύτερον : ποιος είναι 43 ρε μαλακα? Το μάτι σου, μπροςΣτα 3 κι αν είσαι 43, μπράβο Ελενα
Λουλα! Φαίνεται η ηλικία στα χέρια και στο λαιμό μου χιχι... Λουλαααααα. Καλά τώρα που με βλέπω και στη φώτο με το βελάκι πιο πάνω οκ, όχι 43 Είμαι 60 οκ ότι πειτε1ον: τι εννοείς στα 3? Και δεύτερον : ποιος είναι 43 ρε μαλακα? Το μάτι σου, μπρος
Τι αλλά νέα, όλα Καλα σεις? Πείτε κάτι, εγώ δεν ξέρω τι να πωΣτις άλλες δεν γράφετε συνέχεια για την ηλικία, μόνο σε μένα καζούρα κι αν δεν είχα βάλει και φώτο και βίντεο στο fansito, μπαζο, άσχημη, χοντρή θα με ανεβοκατεβαζατε ακόμη. Μόνο αυτό λέτε για μένα, δεν καταλαβαίνω τι κάνετε πια με μένα δηλαδή. Για να μην συνεχίσω να λέω δηλαδή. Μα ποιο το νόημα να γράφετε αύτα πια.
1ον: τι εννοείς στα 3? Και δεύτερον : ποιος είναι 43 ρε μαλακα? Το μάτι σου, μπρος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λουλα! Φαίνεται η ηλικία στα χέρια και στο λαιμό μου χιχι... Λουλαααααα. Καλά τώρα που με βλέπω και στη φώτο με το βελάκι πιο πάνω οκ, όχι 43 Είμαι 60 οκ ότι πειτε
ζηλευουν οι χωριατιλες ελεναρα που τους εχεις ριξει χυλοπιτα.Στις άλλες δεν γράφετε συνέχεια για την ηλικία, μόνο σε μένα καζούρα κι αν δεν είχα βάλει και φώτο και βίντεο στο fansito, μπαζο, άσχημη, χοντρή θα με ανεβοκατεβαζατε ακόμη. Μόνο αυτό λέτε για μένα, δεν καταλαβαίνω τι κάνετε πια με μένα δηλαδή. Για να μην συνεχίσω να λέω δηλαδή. Μα ποιο το νόημα να γράφετε αύτα πια.
Α ευχαριστώ πολύ γι αυτά, που λες. Εννοώ το "μουναρος με νεύρα". Αλλά σε ποιους έριξα χυλόπιτα χιχι, μα δεν έριξα σε κάποιον.ζηλευουν οι χωριατιλες ελεναρα που τους εχεις ριξει χυλοπιτα.
Ενας μουναρος με νευρα εισαι
εντυπωσιακή ελληνίδα Nayomi για ραντεβού για σεξ ή για τη βραδυνή σου έξοδο - SEXAKI.GR
Είμαι όπως βλέπεις! Πάρε με τηλέφωνο για να κανονίσεις μαζί μου ένα ραντεβού σε χοτέλ. Γιά άνδρες άνω των 30 ετών μόνο! (παρακαλώ να καλείτε μόνο όταν έχετε αποφασίσει για ραντεβού τουλάχιστον 3 ώρες πρίν). ΤΗΛ: 6980 918 255 https://www.instagram.com/helenanayomi_ Για μία φορά σεξ 75 ευρώ, για 2...sexaki.gr
Αααα ευχαριστώ πολύ!