ANALgitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2024
- Like
- 330
- Πόντοι
- 21
Αν είναι ντυμένη και αγιοβασιλίτσα, ακόμα καλύτερα.Εξήγησε η κοπέλα ότι συμπεριλαμβάνεται και δώρο εορτών.
Τα αξίζει πάντως η Ελενα
Αν είναι ντυμένη και αγιοβασιλίτσα, ακόμα καλύτερα.Εξήγησε η κοπέλα ότι συμπεριλαμβάνεται και δώρο εορτών.
Τα αξίζει πάντως η Ελενα
Όταν τα πετάει και αρχίζει το τότε αρχιζει η απογειωσηΑν είναι ντυμένη και αγιοβασιλίτσα, ακόμα καλύτερα.
Καλημέρα κουκλίτσαΚαλημέρα!!!
παμε τωρα ρε καβλα salem!Και μην ξεχνάτε για τις Γιορτές αν θέλετε συντροφιά σε έξοδο, ρεβεγιόν σας, η ότι άλλο εορταστικό happening!!!
Θα δώσεις 150 ευρώ;παμε τωρα ρε καβλα salem!
Για ποση ωρα ομως!Θα δώσεις 150 ευρώ;
Για 1 ώρα και 45 λεπτάΓια ποση ωρα ομως!
ΝΑ παρω?Έχω ξεμπλοκάρει όλους για τις Γιορτές, αλλά και πάλι θα δούμε αν θα τπυς μπλοκάρω πάλι χιχι. Christmas present for you, act kind. Τιμή για 1.5 ώρα 130 ευρώ.
και paysafe που θα στειλω;δεν εχεις viberΓια 1 ώρα και 45 λεπτά
,δεν μπορώ το βράδυ που θέλεις, οπότε μην πάρεις καθόλου να, ρωτήσεις γιατί θα νευριασω, σου απαντώ εδωΝΑ παρω?
Δεν εχω μόνο τηλκαι paysafe που θα στειλω;δεν εχεις viber
Τσιμπούκι με σαντιγί??Έχω ξεμπλοκάρει όλους για τις Γιορτές, αλλά και πάλι θα δούμε αν θα τπυς μπλοκάρω πάλι χιχι. Christmas present for you, act kind. Τιμή για 1.5 ώρα 130 ευρώ.
Για 1 ώρα και χωρίς paysafe πόσο θες;Έχω ξεμπλοκάρει όλους για τις Γιορτές, αλλά και πάλι θα δούμε αν θα τπυς μπλοκάρω πάλι χιχι. Christmas present for you, act kind. Τιμή για 1.5 ώρα 130 ευρώ.
Θες να τα ακούσεις..Για 1 ώρα και χωρίς paysafe πόσο θες;
Χαχαχα νταηλικιΓια 1 ώρα και χωρίς paysafe πόσο θες;
Καθόλου νταηλίκι κυρία μου.Πρόταση είναι.Η την αποδέχεσαι ή την απορρίπτεις.Εγώ προπληρωμή στον έρωτα δεν έχω μάθει να κάνω..Χαχαχα νταηλικι