Κοιτά να δεις που αυτός θα καταντήσει προμοτορες στο τελοςΝομίζω ότι το interface των pm του σάιτ δεν επιτρέπει την επισύναψη αρχείων.

Κοιτά να δεις που αυτός θα καταντήσει προμοτορες στο τελοςΝομίζω ότι το interface των pm του σάιτ δεν επιτρέπει την επισύναψη αρχείων.
και να ξεκαθαρίσω και κάτι...φυσικά και δεν έχω προμότορες και δεν δίνω φρι φακ, παρά μόνο στην προσωπική μου ζωή. Σε κανένα όμως.
Oh Yes??????![]()
![]()
![]()
Τι μας λες τωρα βρε Ναομι
![]()
![]()
Συγνώμη, αλλά δεν ξέρω πώς επισυνάπτονται φωτό σε προσωπικό μήνυμα. Αν θες πες μου και σου στέλνω....γι' αυτό είπα να με δώσεις
E-mail. Και τώρα γύρισα από μπουζούκια δεν έχω φωτό μαζί, αλλά και να είχα που να στις στείλω?
Καλημέρα Επισύναψη δεν μπορείς να κάνεις, αλλά μπορείς να εισάγεις φωτογραφία στο μήνυμα (είναι ένα εικονίδιο στην δεύτερη γραμμή από πάνω, περίπου στην μέση).
Αν μπορείς Έλενα στείλε και σε εμένα ένα pm με φωτογραφία σου.
Ευχαριστώ.
οπως επισυναπτονται και εδω. με [/img
[/quote]
τις είδατε?
Τις είδα και έχω να πω,πως είσαι κουκλάρα!Και για πολύ![]()
![]()
!
νταξει φιλε ναομι καλα το πας. αν νομιζεις οτι θα μας δουλευεις και θα το χαφτουμε σε λιγο ξεκινανε χριστοπαναγιες.
νταξει φιλε ναομι καλα το πας. αν νομιζεις οτι θα μας δουλευεις και θα το χαφτουμε σε λιγο ξεκινανε χριστοπαναγιες.
πες πότε είσαι έτοιμος τις ανεβάζω ένα λεπτό.
πες πότε είσαι έτοιμος τις ανεβάζω ένα λεπτό.