KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.938
- Πόντοι
- 6.166
Ελα γιατι ειχα λαβει χρηματα με αυτον το τροπο απο πελατη , τι αλλαξε ;;;δεν ειναι τοσο απλη η διαδικασια πλεον δυστυχως
Ελα γιατι ειχα λαβει χρηματα με αυτον το τροπο απο πελατη , τι αλλαξε ;;;δεν ειναι τοσο απλη η διαδικασια πλεον δυστυχως
Αφού δεν σε ξέρω πότε μου είχες πει? Ευχαριστώ πολύ για τα, καλά λόγια κι ανταποδίδω. Μπορώ μάλλον την άλλη βδομάδα να έρθω κέντρο δεν μπορώ αυτη και φυσικά έως τις 19.00, όχι αργότερα, αν κι εκεί που είσαι δύσκολο να έρθω. Στο λέω δω, έλα Γλυφάδα η ΒΠΤο GetYouBarbara ειναι απο μια cult ταινια του romero, το night of the living dead. Το ειχα βρει αστειο και το εβαλα...
Σου ειχα πει κ πιο παλια, η Αντριαννα.
Σπιτι που σε περιμενω θα ερθεις η θα το αναλυουμε 100 ωρες. 150ε ειπες. Περιμενω απαντηση και αυτη την φορα δεν κανω πλακα!
ξανασκεψου το ! χα χα χαΘέλω να σε γνωρίσω.. αλλά φοβαμαι μην με αρχίσεις στα καντήλια
"Η ανάληψη μετρητών μέσω της υπηρεσίας Piraeus λεφτά στο λεπτό, γίνεται χρησιμοποιώντας τον Κωδικό Ανάληψης Μετρητών και σαρώνοντας με το κινητό σας τηλέφωνο το QR code, σε οποιοδήποτε ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς, μέσα στη προκαθορισμένη προθεσμία ισχύος του."δεν ειναι τοσο απλη η διαδικασια πλεον δυστυχως
70 για κειΚαλησπερα Ναιομη !!!! Για Πριαμος στην μεταμόρφωση Ισχυει η προσφορα ?
Ντου όχι δεν κάνω που να κάνω ντου ; Χιχιντου κανεις? με ποια?
σε καμια τραπεζα70 για κει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ντου όχι δεν κάνω που να κάνω ντου ; Χιχι
150 εουρος από βδομάδα ομωςΚαλησπερα, επειδη δεν εχω βγαλει ακρη με προσφορες κλπ μπορεις να μου πεις μια τιμη για 1.5 ωρα στο νεο κοσμο σε airbnb
Δυστυχως θα ειμαι μεχρι κυριακη πρωι αθηνα…γι αυτο το 3ημερο δεν γινεται; 150 μιαμιση ωρα και 25 καρτα πριν το ραντεβου;150 εουρος από βδοναδα ομως
Παρε τηλΔυστυχως θα ειμαι μεχρι κυριακη πρωι αθηνα…γι αυτο το 3ημερο δεν γινεται; 150 μιαμιση ωρα και 25 καρτα πριν το ραντεβου;
σου αρέσουν οι γυναίκες, Έλενα;Θέλω να ρωτήσω κάτι αν και ντρέπομαι δεν είναι κάτι κακό. Έχω έναν φίλο και θέλει να βρει την Μαρινα60 να την συναντήσει, ξέρει κανείς τηλέφωνο να μου δώσει να του το δώσω; Μου ζει πρήξει να κάνει ντόρο με 2 γυναίκες κι εγώ δεν ξέρω καμία και σκέφτηκα την κοπέλα. Συγνώμη δεν νομίζω να είναι κάτι κακό που ρωτάω αλλά με έχει ζαλίσει γιατί θέλει ντόρο αυτός με Μαρίνα κι αν έχει με φίλη της με έχει ζαλίσει ξαι το να κάνω μου είπε να ρωτήσω εγώ εδώ γιατί δρν έχει κογαριασμο εδώ. Αν ξέρει κάνει γράψτε μου Εδώ η βαιμπερ κλπ
Τι σ εσυ έχει αυτό είσαι καμένος; Άλλο ρώτησα. Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες ερωτικά όχι. Αλλά έχω παει με δεκάδες ζευγάρια και τα πάω πολύ καλά σ αυτό αν θες να ξέρεις. Αλλά άλλο ρώτησασου αρέσουν οι γυναίκες, Έλενα;
σου εστειλα στο viber, δεςΤι σ εσυ έχει αυτό είσαι καμένος; Άλλο ρώτησα. Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες ερωτικά όχι. Αλλά έχω παει με δεκάδες ζευγάρια και τα πάω πολύ καλά σ αυτό αν θες να ξέρεις. Αλλά άλλο ρώτησα
100Αρα κανεις duo... Με μαρινα 60 θα ερχοσουν?
ποια η τιμη για τριο με ανδρα και γυναικα;
τωρα μαλλον εχει δουλιτσα με καποιους που δελεασε με τα 60150 εουρος από βδομάδα ομως
Το έχει γράψει εκατό χιλιάδες φορές φίλε οτι για σπίτια η τιμή είναι τόσο. Η προσφορά στα 60 για χοτελ στη Γλυφαδα ισχύει ακόμα.τωρα μαλλον εχει δουλιτσα με καποιους που δελεασε με τα 60
απο βδομαδα που θα τελειωσουν αυτοι? χα χα