Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 16.312
60 ευρώ είναι το μεροκάματο μεικτά ενός πολύ καλού υπαλλήλου με δώρα κλπ
Τελος παντων, δεν ειναι κανεις απεναντι σου, με τη συμπεριφορα και την προσέγγιση διαφωνουμε καποιοι εδω μεσα. Μακαρι αλήθεια να δουλευεις και να ζεις καλα, δε το συζηταμε αυτο και εσυ και τα σκυλάκια γατάκια σουΕντωμεταξύ τα 60 ευρώ μου έδωσαν να φαω ξέρεις; Είχα τον μήνα αυτό με 2 ραντεβού πριν το βάλω 60 ευρώ. Για ποιο πράγμα μιλάμε; Για την εκτίμηση σας, για την αξία μου; Δεν υποτιμάμε κανένα ευρώ. Αλλά σείς υποτιμάτε εμένα εδώ και πολλά χρόνια
Πως θέλεις να είμαι εδώ μέσα δηλαδή; Πως βα μιλάω εδώ και συα τηλέφωνα; Ανά μιλάω αλλιώς θα παίρνω ποσα ευρώ πχ το μήνα; Γ πως μιλάνε οι άλλες δηλ;Τελος παντων, δεν ειναι κανεις απεναντι σου, με τη συμπεριφορα και την προσέγγιση διαφωνουμε καποιοι εδω μεσα. Μακαρι αλήθεια να δουλευεις και να ζεις καλα, δε το συζηταμε αυτο και εσυ και τα σκυλάκια γατάκια σου
Δεν ήρθε κάποιος για αναλ είναι συν 20 το αναλουτε το +10 για αναλ δε δινουν? ή είναι μέσα στην τιμη?
+10Δεν ήρθε κάποιος για αναλ είναι συν 20 το αναλ
Είστε πολύ απέναντι μου γιατί ΔΡΝ σας παίρνω πίπες τζάμπαΤελος παντων, δεν ειναι κανεις απεναντι σου, με τη συμπεριφορα και την προσέγγιση διαφωνουμε καποιοι εδω μεσα. Μακαρι αλήθεια να δουλευεις και να ζεις καλα, δε το συζηταμε αυτο και εσυ και τα σκυλάκια γατάκια σου
βουλωμενο γραμμα διαβαζειςΓι αυτό θέλετε να μα υποβιβάσετε να παίρνω 60 ευρώ; Για να ταΐζω οικογένεια και παιδί, να μην έχω σκυλιά, να ζω στο διαμέρισμα για να είμαι η «σωστή» κατά την γνώμη των πολλών; Πήγαινα γαμησου παρε τ αρχιδια μ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παρε τ αρχ
Δεν θα με γαμησετε σεις! Κι αυτό ειναι εντολή.Έλενα ρίξε και καμια χρηστοπαναγια
και τι θα κανουμε στο δωματιο; θα μας πεις τα ταρω;Δεν θα με γαμησετε σεις! Κι αυτό ειναι εντολή.
Καλημέρα καύλα Έλενα!!!Καλήμερα σας!
Καλημέρα Ελεναρα!Καλήμερα σας!
Το αλλο επικο ειναι πως δινει Viber και αμα ρωτησεις στο vider οτιδηποτε σου στελνει το κινητό της...
Kαι αμα παρεις... εχει μπινελίκια... Αξια ανεκτιμητη
ΕΛΕΝΑΡΑ και ξερο ψωμι !Καλήμερα σας!