pastelios
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 22
- Like
- 12.880
- Πόντοι
- 4.496
που θα τον ριξεις??Καλημέρα!!!καλη ψήφο!!!
που θα τον ριξεις??Καλημέρα!!!καλη ψήφο!!!
Οκ δε το κατάλαβα , η παραλια που έστησες τις 2 τορπίλες σου , που ειναι ;γυναικα είμαι
Βρε συνάδελφε, με τις 2 τορπίλες μέσα στο πλάνο, εσύ νοιάζεσαι για την παραλία?Οκ δε το κατάλαβα , η παραλια που έστησες τις 2 τορπίλες σου , που ειναι ;
Είμαι ματακιαςΒρε συνάδελφε, με τις 2 τορπίλες μέσα στο πλάνο, εσύ νοιάζεσαι για την παραλία?
Τι εννοεί ο ποιητής ;Οκ δε το κατάλαβα , η παραλια που έστησες τις 2 τορπίλες σου , που ειναι ;
Ελεναρα καβλααααα!…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
…ιιιιι
δε παμε τωρα καπου να ξεσκιστουμε λεω εγω.......!Ελεναρα καβλααααα!
για συριζαία την κόβωπου θα τον ριξεις??
Ουστ, ποτέ!!!για συριζαία την κόβω
Πάμε παραλία με φεγγάρι ναι 100 εουρος για την εμπειρίαδε παμε τωρα καπου να ξεσκιστουμε λεω εγω.......!
Αν υπάρχει και αυτή η επιλογή είναι πολύ ωραία ιδέα για την εμπειρία και μονοΠάμε παραλία με φεγγάρι ναι 100 εουρος για την εμπειρία
ναι αμε ποια παραλια;πες και ξεκιναω!Πάμε παραλία με φεγγάρι ναι 100 εουρος για την εμπειρία
Ε α δούμε αμα κανονίσουμε ναι αν είναι οκ αυτός που θα πάρει μη μου κάνει κακό βραδιάτικα. 100 εουρος προκαταβολικά εδώ κοντά στο σπίτι μου να τω ποιος είναι χιχιΑν υπάρχει και αυτή η επιλογή είναι πολύ ωραία ιδέα για την εμπειρία και μονο
Παρε τηλ ρε συναι αμε ποια παραλια;πες και ξεκιναω!
Οκ περιμένουμε ενημέρωση για όλαΕ α δούμε αμα κανονίσουμε ναι αν είναι οκ αυτός που θα πάρει μη μου κάνει κακό βραδιάτικα. 100 εουρος προκαταβολικά εδώ κοντά στο σπίτι μου να τω ποιος είναι χιχι
παιζει να βρεθουμε τωρα?…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
…ιιιιι
Ναιπαιζει να βρεθουμε τωρα?
δες το κινητο σου
Στην παραλία ειπαμεδες το κινητο σου
δεν ειμαι για παραλια..ξενοδοχειο αν θες,ευχαριστως!Στην παραλία ειπαμε