Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 16.342
ΝαιΧαχαχαχαχαχαχ μλκ εισαι τραγικη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δε γινεται κουβεντα μαζι σου χαμενη υποθεση
ΝαιΧαχαχαχαχαχαχ μλκ εισαι τραγικη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δε γινεται κουβεντα μαζι σου χαμενη υποθεση
Τα, εχω σπιτι μου όλα στον κήπο να παίζουν μέσα έξω, είναι σαν παιδιά μου ελεύθερα και κοιμομαδτε όλη μαζί μέσα στο σπίτι το βράδυ, και το χειμώνα είναι μέσα φυσικά για να μην κρυώνουν δίπλα στη σομπουλσ. Φυσικά δεν παίζει σε κλουβιά, είναι σαν κανονικά μέλη της οικογένειας μουΈλενα, τα ζωάκια τα έχεις σπίτι σου ή απλά τα ταΐζεις;
Εγώ ταΐζω 3 γάτες, τις έχω στειρώσει και εμβολιάσει.
Κυκλοφορεί και ένας άλλος γατούλης στη γειτονιά, στον οποίο αυτός που τον φροντίζει του έχει φορέσει air tag…
Ναι μεγάλη αγάπη, αμα δεν ήταν τα ζώα δεν ξέρω πως θα ζούσα κι εγώ ή πως θα ζούσακαι εδω ειναι μια γατα που πεθανε η κυρια που τη ειχε ,και ειναι τωα σε ενα κηπο απεναντι ,και τη φροντιζω ,ειναι απιστευτη πανεμορφη και χαδιαρα ,δεν σε αφηνει να φυγεςι με τιποτα την εβγαλα κουκλα λογω ομορφιας ,προσφατα εφερε και το φιλο τηγς ενα κανελι ( τα ονομασα η κουκλα και ο κανελος),,αυτος με φοβοταν στην αρχη ,αλλα τωρα στο μηνα επανω και βλεποντας πως του παω νερο και φαι ,με αφηνει να τον χαιδευω ,ποση αγαπη δινου τα καημενα
με αυτη τη κουκλα που την λεω την παιρνω αγκαλια και γουργουριζει ευτυχισμενη ,μετα που να φυγω μεχρι προειδοποιητικο νυχακι βγαζει αν τολμησω να τη κανω πριν αυτη θελει ,ειναι ντομινες κυριαρχες οι γηατες σε κανουν οτι θελουν ισως και για αυτο της αγαπω λιγο περισπτερο απο τα σκυλακιαΝαι μεγάλη αγάπη, αμα δεν ήταν τα ζώα δεν ξέρω πως θα ζούσα κι εγώ ή πως θα ζούσα
Σε ρώτησα αν δέχεσαι να στείλω paysafe για τροφή στα ζωάκια σου και δεν μου απάντησες.... δεν κάνω πλάκα.Ναι μεγάλη αγάπη, αμα δεν ήταν τα ζώα δεν ξέρω πως θα ζούσα κι εγώ ή πως θα ζούσα
Οποιος θέλει να δώσει στέλνει δεν το λέει δω, τι να πωΣε ρώτησα αν δέχεσαι να στείλω paysafe για τροφή στα ζωάκια σου και δεν μου απάντησες.... δεν κάνω πλάκα.
Ο dimit_ έδωσε την κάρτα όλα οκ!!! Ευχαριστω πολύ!Τι λες, παιδί μου; Τι επίτηδες; Πάω να δω και σου στέλνω τον αριθμό.
να σε παρω τωρα??
Tι θεςνα σε παρω τωρα??
τι λες να θελω???....να γιορτασουμε την κουπα!!!!!!!!!!!!!Tι θες
Ποια κούπα ;τι λες να θελω???....να γιορτασουμε την κουπα!!!!!!!!!!!!!
Και ποια είναι αυτή;Της πιό ΞΕΚΩΛΗΣ ομάδας του κόσμου.
Μάλλον δεν ασχολείται με ποδόσφαιρο ή ΈλεναΚαι ποια είναι αυτή;
Ποια είναι η σπυριάρα;Χθες ήταν η μέρα της σπυριάρας...
Σπυριάρα εννοούμε την μπάλα του μπάσκετ.Ποια είναι η σπυριάρα;