Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.535
Χρόνια πολλά ελεναρα
Σ ευχαριστω πολύ!!!Χρόνια σου πολλά με υγεία και χαρά
Χρόνια πολλά ελεναρα
Σ ευχαριστω πολύ!!!Χρόνια σου πολλά με υγεία και χαρά
Σ ευχαριστω παρα πολύ !!!Χρόνια πολλά πάντα κουκλάρα
Σ ευχαριστω παρα πολύ!!!Χρόνια σου πολλά Ελενάρα!
Πολυχρονη Ελενα να σαι καλαΝα γράψω πάλι ότι αναλαμβάνω χορό στριπ σε μπατσελορ μόνο για 30 λεπτά χορό και happening 100 euro. Αν θέλει κανείς κι άλλα το συζητάμε. Μόνο για γιορτινές περιπτώσεις και happenings, όχι ότι να ναι. Επίσης, φυσικά συνοδεία για βράδυ, φαγητό, έξοδο κλπ. Για 3- 4 ώρες χωρίς σεξ 150 ευρώ, με σεξ 250. Τα υπόλοιπα γνωστά. Πάλι επιλεκτικά φυσικά.
Α ευχαριστώ πολύ!Πολυχρονη Ελενα να σαι καλα
κορμαρα γυναικαρα απιστευτο στηθοs. πολυ αισθησιακο χορο στα βιντεακια που ανεβαζειsΑ ευχαριστώ πολύ!
Έτσι ειναι!!! Ευχαριστώ πολύ!!!χρονια πολλα με υγεια πανω απ'ολα!!!!!!!!
Καλησπέρα Έλενα χρόνια πολλά πολύχρονη με υγεία αγάπη ευτυχία!!Σ ευχαριστω πολύ!!!
Σ ευχαριστω παρα πολύ!!!Καλησπέρα Έλενα χρόνια πολλά πολύχρονη με υγεία αγάπη ευτυχία!!
Πολυχρονη και απο μενα, εστω και με καθυστερηση!Σ ευχαριστω παρα πολύ!!!
Κι άλλο πριν λίγο χιχι surprise
ΤΕλεναρα για ραντεβου σπίτι σου μεσημεριανη ωρα πόσα πρέπει να σου στείλουμε με paysafe?
ς ευχαριστω πολύ!!!Πολυχρονη και απο μενα, εστω και με καθυστερηση!
Σου πε κανένα ότι κάνω ραντεβού σπίτι μου? Μπα σιχαινομαι, πήγα να δοκιμάσω πέρυσι αλλά στελνετε τρισάθλια μηδενικά πάρτε τον μπουλόν. Χοτελ κανονικά αι σιχτιρ σύγχυστηκα, βρωμάνε ρε αι σιχτιρ ουυυυυ μακριά κι αλάργα. Δεν έχει σπίτι μου μπουλόν. Μπορεί να έχω φτωχικό σπιτακι και τα σκυλακια μου να μυρίζουν σκυλιλα, αλλά δεν σημαία ει ότι θα με μαγαρισετε με το ν κάθε απόλυτο τσιγκούνη. Μπουλόν, βρωμοτσε ιδρώτα το σπίτι κει τα σεντόνια τα, βαλα σε καυτό νερό αντε αι σιχτιρ, δεν ειμαι καθαριστρια αχρήστων να μου μαγαριζερτε το σπίτιΕλεναρα για ραντεβου σπίτι σου μεσημεριανη ωρα πόσα πρέπει να σου στείλουμε με paysafe?
Ελεναρα για ραντεβου σπίτι σου μεσημεριανη ωρα πόσα πρέπει να σου στείλουμε με paysafe?