Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.535
σε θελουμε κουκλαρα μου.Mε ξεχάσατε τελείως εμένα 2 μήνες τωρα! Οκ σαν να μην υπάρχω. Οκ. Δε με θέλετε . Οκ
Όλο έτσι λέτε ολοι ασε κι εδώ και στο τηλΔεν εχω προσωπική εμπειρία αλλά από τις φωτό που βλέπω αξίζεις!
Δεν είμαι Αθήνα αυτές τις μέρες, απουσιάζω εξωτερικό για δουλειές αλλά δεν θα αργήσω να γυρίσω και εικάζω οτι με την πρώτη ευκαιρία θα προσπαθήσω να βρεθούμε. Είμαστ εκαι γείτονες βλέπω.
καλησπερα σου η προσφορα ισχυει που ελεγες γι αυτη τη εβδομαδα;Δεν θέλω να μου στείλετε paysafe για ελεημοσύνη λες και δεν αξιζω. Οποίος στείλει θα τη σβήσω . Αλλά κάνετε ολοι λες και δεν υπάρχω. Οκ
Ναικαλησπερα σου η προσφορα ισχυει που ελεγες γι αυτη τη εβδομαδα;
εγω που ειμαι νοτια σε ποιο χοτελ σε βολευει;
Καλη εβδομαδα μαναρακι
Δις Ελενα και όσοι θέλουν να σε συναντήσουν είτε τους βρίζεις, είτε ζητάς προκαταβολή με κάρτα. Οπότε;; Εγώ δεν γνωρίζω καμμία να ζητά προκαταβολή..Δεν θέλω να μου στείλετε paysafe για ελεημοσύνη λες και δεν αξιζω. Οποίος στείλει θα τη σβήσω . Αλλά κάνετε ολοι λες και δεν υπάρχω. Οκ
Δεν μ ενδιαφέρει το ότι γνωρίζεις εσυ της σειράς. Εγώ θέλω προκαταβολή μην το ξαναπάμε. Οποίος μπορεί και θέλει. Τελειώσει αυτό το θέμα κρμε. Προκαταβολή τουλάχιστον 10 ευρώ και βλέπουμεΔις Ελενα και όσοι θέλουν να σε συναντήσουν είτε τους βρίζεις, είτε ζητάς προκαταβολή με κάρτα. Οπότε;; Εγώ δεν γνωρίζω καμμία να ζητά προκαταβολή..
Δεν υπάρχει περίπτωση να διανύσω 30 χλμ πηγαινε και 30 έλα , χωρίς ναψξέρω αν κάποιος θα έρθει. ΔΕΝ ΥΟΑΡΧΡΙ ΠΕΤΙΠΤΩΣΗ ! Οποίος ΔΡΝ εμπιστεύεται σε μένα 10, 29 ευρώ απλά δεν μ ενδιαφέρει είναι τσιπιαΔεν μ ενδιαφέρει το ότι γνωρίζεις εσυ της σειράς. Εγώ θέλω προκαταβολή μην το ξαναπάμε. Οποίος μπορεί και θέλει. Τελειώσει αυτό το θέμα κρμε. Προκαταβολή τουλάχιστον 10 ευρώ και βλέπουμε
Άντε σιχάματα που δουλεύουν arbeit και ξορμησαν να γαμησουν όλες οι παρακμες γιατί δεν έχω να φάω. Έχετε δει κανα ζητιάνο να μπορείτε να τον εκμεταλλευτείτε; Από την πολύ την κακοποίηση κι ανέχεια μπορεί βα σας κάνει μεγάλο κακό. Σκεφτείτε το κι έτσι σαβούρες χιχιΆι μωρέ μαλακες σήμερα μας πήραν όλα τα άφραγκα ξαι θέλουν να τους παίρνω μελιστάλαχτες πίπες στο τηλ ενώ βρωμανε μωρέ μαλακα από τη Τρούμπα και τα Καμίνια . Πάτε να γαμγθειτε μωρέ ναλακες αρχιδια με τα σκατα σας έλεος. Παίρνουν τα άφραγκα και δεν θέλουν γιατί δεν έχω 10 αλλά 20 και θέλουν και πίπες για βα έρθουν. Θα πάρετε ολοι τόσο πολύ τ αρχιδια μου όμως