eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 1.056
Hello guys!!!
Hello guys!!!
Γιατιιιι;;;;Ελεναρα μου μεχρι τι ωρα εισαι διαθεσιμη;
Από 12 το ανοίγω αν δεν έχω άλλες δουλειές όμως για μετά από 4-5 ωρες ραντεβού όχι άμεσαΈλενα θέλω να κλείσουμε ραντεβού από τι ώρα και μετά μπορώ να σε πάρω τηλ???
Τι ωραια κοιλιτσα εχειςHello guys!!!
κουκλαρα σταθερα!Από 12 το ανοίγω αν δεν έχω άλλες δουλειές όμως για μετά από 4-5 ωρες ραντεβού όχι άμεσα
ευχαριστώ πάρα πολύ!!!κουκλαρα σταθερα!
γυναικαραα οπως παντα Καλη σου μερααHello guys!!!
indeed @ioannisdebu αλώστε το τοπ8 είναι εμφανήςIσως η καλυτερη εδω μεσα
Οκ ΚΑΥΛΙΑΡΑ θα σε παρωΑπό 12 το ανοίγω αν δεν έχω άλλες δουλειές όμως για μετά από 4-5 ωρες ραντεβού όχι άμεσα
ααα ευχαριστώ πάρα πολύ, μεγάλη μου τιμή!Iσως η καλυτερη εδω μεσα
Μαζί με το σούπερ μάρκετ ανεβαίνουν και οι τιμές στο γαμησι...Δηλαδή 100€ για να σε γαμήσουν 2 φορές και 100€ για να χορέψεις μισή ώρα;
Ρε κόψτε τα ναρκωτικά ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!
αυτή είναι η τιμή για άτομα που πάνε σε Bachelor για χορό ή γι άλλες ειδικές περιπτώσεις σαν happening. Καταλαβαίνεις. Για λίγη ώρα χορεύουν και κάνουν happening. Eγώ έχω η μουσική μου μαζί, τα σέξυ μαύραεσώρουχα, τη στολή γατούλας ή κουνελάκι αν θέλουν, κι κάνω αυτό για ειδικές περιστάσεις. Το σεξ βέβαια είναι εξτρά.Δηλαδή 100€ για να σε γαμήσουν 2 φορές και 100€ για να χορέψεις μισή ώρα;
Ρε κόψτε τα ναρκωτικά ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!
Γεια σας παιδιά!Γεια σας! Να σας πω ότι προσφέρω και υπηρεσία strishow για μπατσελορ η άλλες ειδικές περιπτώσεις. 100 euro για 30 λεπτά χορού. Όχι σεξ, αν κάποιος θέλει αυτό είναι κανονικά έξτρα όπως είναι.