Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.146
Καλημέραααα!!!
καλημερα αστερι !Καλημέραααα!!!
καλημερα κουκλαα , βουρ για παραλιαΚαλημέραααα!!!
Καλημέρα Κουκλι!Καλημέραααα!!!
Καλημέραααα! Ναι έχω καθίσει στον ήλιο και μαύρισα πολύ θα έλεγα!!!Λογικά θα έχεις μαυρίσει καλά τώρα... Μονο ήλιο εχει
Τυχερουλα !Καλημέραααα! Ναι έχω καθίσει στον ήλιο και μαύρισα πολύ θα έλεγα!!!
Τυχερουλα !
Με πάντα ανεβαίνω. Είναι 110 ευρώ όμως. Με την Paysafe πάω παντουΈλενα καλησπέρα. Προς Β.Π. ανεβαίνεις? (ξέρω οτι είναι αρκετά μακρια...)
γεια σου γυναικαρααΓεια σας παιδιά!!!!
Νοpe. Μόνο τηλ παραδοσιακά με καλείτε να μιλήσουμε. Γιατί τι θες; τί το διαφορετικό έχει να με καλέσετε σε viber;Για σου ομορφη, μηπως εχεις viber η whatsapp για επικοινωνια?
πάρε τηλ από την προηγούμενη για ΣΚ καλύτερα. Και αφού έχεις αποφασίσει την ώρα, να πάρεις και μία paysafe προκαταβολή 25 έουρος. Έχει πολύ κίνηση από θάλασσα προς τα μέσα στην πόλη. Τελευταία στιγμή δεν μπορώ κι αν είμαι θάλασσα δεν μπορώ στάνταρ. Καλύτερα από την προηγούμενη. Επίσης να ενημερώσω ότι τα ραντεβού μετά τις 21.30 το βράδυ γίνονται κατόπιν ενημέρωσης από το πρωί και η τιμή είναι για 2 ώρες μόνο! 200 ευρώ. Δηλαδή δεν πάω για ραντεβού μιας ώρας μετά τις 21.30. Μόνο για 2 ώρες με τιμή 200 ευρώ.Για να σε επερνα για καμια συναντηση Και ο παραδοσιακος τροπος δουλευει :p
Απλα δεν ξερω ακομη τι μερα και δεν θελω να σε ενοχλησω αχρειαστα (ελπιζω σ/κ ομως)
Σιγά μη σου στείλω και γράμμα για να σου παρω πίπες να με γαμησεις. Οποίος θέλει παίρνει τηλ τι λεπτομέρειες ρε πίπα. Τα γράφω από κάτω και τα έχουμε πει. Ελεοσ . Σιγά . Οποίος θέλει παίρνει τηλ για ραντεβού. Κουβέντα θα πιάσουμε; Άμα θέλετε κουβέντα τα πμ στο ραντεβού. Ευχαριστω πολύΛογικο και το σεβομαι.
Αν θες στειλε μου ενα π.μ (επειδη εγω δεν μπορω) να σε ρωτησω για 1-2 λεπτομερεις, αλλιως τα λεμε τηλεφωνικα 1 μερα πριν
κλαίωΣιγά μη σου στείλω και γράμμα για να σου παρω πίπες να με γαμησεις
Χαχαχα Σωστη! Μαρεσε η απαντηση σου!Σιγά μη σου στείλω και γράμμα για να σου παρω πίπες να με γαμησεις. Οποίος θέλει παίρνει τηλ τι λεπτομέρειες ρε πίπα. Τα γράφω από κάτω και τα έχουμε πει. Ελεοσ . Σιγά . Οποίος θέλει παίρνει τηλ για ραντεβού. Κουβέντα θα πιάσουμε; Άμα θέλετε κουβέντα τα πμ στο ραντεβού. Ευχαριστω πολύ