Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.132
Εγώ πάλι όχι πάρε ταρχιδια μ μη γράφεις δωΛυπάμαι....
Εγώ πάλι όχι πάρε ταρχιδια μ μη γράφεις δωΛυπάμαι....
καυλα ησουν και εισαι μαναριΝα πως έχω γίνει σαν άντρας με τις δουλειές ένα μήνα τωρα
Γειά σου Helen αν χρειάζεσαι βοήθεια σε ηλεκτρολογίκα ευχάριστος να βοηθήσω. Χωρίς να έχεις υποχρέωση.Γεια σας! Κρύοοοοοο!
Παιδιά, δίνω 200 ευρώ για φορτηγό μεγάλο η κανονικό τέσπα, με ένα άτομο να το οδηγεί το οποίο θα με βοηθήσει να μεταφέρω τα βαριά πράγματα. Εγώ κι αυτός. Όποιος θέλει έρχεται, έχω πολλά πράγματα, αλλά οκ, 7 χλμ απόσταση. Μιά μέρα δουλειά.
Όποιος σχολιάσει ότι είναι λίγα κι έτσι, μπούλον. Δεν με αφορά η γνώμη άχρηστων. Όποιος έχει φορτηγό, με παίρνει τηλ. Όποιος καυλαντίσει θα τον εμαμήσω ως συνήθως. Ευχαριστώ πολύ.
Σ ευχαριστώ πολύ. Άμα θέλεις παρε τηλ από βδομάδα Δευτέρα. ΦιλιαΓειά σου Helen αν χρειάζεσαι βοήθεια σε ηλεκτρολογίκα ευχάριστος να βοηθήσω. Χωρίς να έχεις υποχρέωση.
Γυναίκα είναι αυτό;Να πως έχω γίνει σαν άντρας με τις δουλειές ένα μήνα τωρα
ακομα πιο καυλαΝα πως έχω γίνει σαν άντρας με τις δουλειές ένα μήνα τωρα
Αχχχχ πολύ καυλα ναι….χυνωωωωωωακομα πιο καυλα
Περιμενε πρωτα να τελειωσεις την ανακαινιση και μετα τα γλεντια Βρηκες φορτηγακι ?Αχχχχ πολύ καυλα ναι….χυνωωωωωω
Έχω τελειώσει την ανακαίνιση και τη μετακόμιση ήδη. ΧρειαζομαιΑΜΕΣΑ αύριο κιόλας ένα μικρό βανάκι η Datsun κάτι τεσπα για να πάρω τα τελευταία ρούχα και κάτι αλλά πράγματα και πλέγματα και γλαστρουλεδ ένα δρομολόγιο μικρό με 1 καρότσα τελειώσαμε . Οποίος θέλει και γουστάρει μπορώ να δώσω 20 ευρω κι ένα σεξ γι αυτή τη δουλειά η 30 ευρώ χωρις σεξ. Αν και τζάμπα τα γράφω εδώ…τεσπα. Αν έχει κανείς άς με πάρει τηλΠεριμενε πρωτα να τελειωσεις την ανακαινιση και μετα τα γλεντια Βρηκες φορτηγακι ?
Ρε συ αφου μετεφερες ψυγεια , κουζινες , μονη σου , μη γραφεις τωρα τετοια εδωΈχω τελειώσει την ανακαίνιση και τη μετακόμιση ήδη. ΧρειαζομαιΑΜΕΣΑ αύριο κιόλας ένα μικρό βανάκι η Datsun κάτι τεσπα για να πάρω τα τελευταία ρούχα και κάτι αλλά πράγματα και πλέγματα και γλαστρουλεδ ένα δρομολόγιο μικρό με 1 καρότσα τελειώσαμε . Οποίος θέλει και γουστάρει μπορώ να δώσω 20 ευρω κι ένα σεξ γι αυτή τη δουλειά η 30 ευρώ χωρις σεξ. Αν και τζάμπα τα γράφω εδώ…τεσπα. Αν έχει κανείς άς με πάρει τηλ
Δεν τα μετέφερα μονη πήρα 3 άτομα από το χωριό με φορτηγάκια Datsun. Ίσως τους πάρω τηλ αλλά θα λείπουν έως τέλος του μήνα στο χωριό τους είπαν όποτε καλυτερα να βρω άλλον. Επισησ με βοήθησε κι ένα αλλο παιδί. Μια καροτσα έμεινε η ένα βανάκι μικρό η τζιπ νε σχάρα για το πλέγμα. Για νοίκιαςμα θέλουν λεφτά για εγγύηση και δεν έχω.Ρε συ αφου μετεφερες ψυγεια , κουζινες , μονη σου , μη γραφεις τωρα τετοια εδω
Θα πεταχτουν ολα τα ζομπι απο τις τρυπες τους και θα φλεξαρουν
Οι μόνοι που γαμουν εδώ και 2 μήνες τώρα, είναι αυτοί οι λίγοι που βοήθησαν με το σπίτι. Οι υπόλοιποι δεν ξέρω ποτέ και αν πλέον. Εκτός από από αυτούς δεν βοήθησε κανείς ούτε κατά διάνοια με κανένα τρόπο όποτε….πιστεύω σε καμία βδομάδα να μπορώ να ξεκινήσω πάλι κάνα ραντεβού αλλά μόνο με γαμιστερα άτομα. Οι υπόλοιποι μπορείτε να πάτε άλλου….με τις ευλογίες μουκαλησπέρα πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου;
To κινητό είναι μονίμως κλειστό!
Επίσης πήρα δανεικά για να ζήσω και για τη μετακόμιση 2 μήνες τώρα 2000 ευρώ. Πρέπει να τα δώσω άμεσα πίσω. Οποίος θέλει και ταιριάζουμε ας πούμε λίγο, μου δίνει 2000 και γαμει 2 φορές τον μήνα για ένα χρόνο για να πατσίσουμεΟι μόνοι που γαμουν εδώ και 2 μήνες τώρα, είναι αυτοί οι λίγοι που βοήθησαν με το σπίτι. Οι υπόλοιποι δεν ξέρω ποτέ και αν πλέον. Εκτός από από αυτούς δεν βοήθησε κανείς ούτε κατά διάνοια με κανένα τρόπο όποτε….πιστεύω σε καμία βδομάδα να μπορώ να ξεκινήσω πάλι κάνα ραντεβού αλλά μόνο με γαμιστερα άτομα. Οι υπόλοιποι μπορείτε να πάτε άλλου….με τις ευλογίες μου
Μουναρα!!Καλημέρα!!!! Σήμερα η πρώτη ηλιοθεραπεία μου…μετά από 1,5 μήνα πολύ σκληρής δουλειάς. Χθες τελείωσα επιτέλους και τα τελευταία πράγματα μεταφοράς. Τωρα …τακτοποίηση στο σπίτι όπου γίνεται κυριολεκτικά χαμός. Σήμερα παρέδωσα κλειδιά κι ανάσανα στην αγαπημένη μου θάλασσα και ήμουν σαν τον φυλακισμένο που βγήκε και είδε φως. Δεν περιγράφεται. Θα είμαι κοντά σας επιλεκτικά δεν λίγες μέρες….για όποιον θέλει.
Εισαι ΚΑΥΛΑ!!!!Καλημέρα!!!! Σήμερα η πρώτη ηλιοθεραπεία μου…μετά από 1,5 μήνα πολύ σκληρής δουλειάς. Χθες τελείωσα επιτέλους και τα τελευταία πράγματα μεταφοράς. Τωρα …τακτοποίηση στο σπίτι όπου γίνεται κυριολεκτικά χαμός. Σήμερα παρέδωσα κλειδιά κι ανάσανα στην αγαπημένη μου θάλασσα και ήμουν σαν τον φυλακισμένο που βγήκε και είδε φως. Δεν περιγράφεται. Θα είμαι κοντά σας επιλεκτικά δεν λίγες μέρες….για όποιον θέλει.