HelenaBibi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2011
- Like
- 2
αν ηξερε ο αντρας την αξια της πουτσας του θα την πουλαγε με τον ποντο.... τεσπα...θα εισαι στα υποψιν..προσεχως....ναι με 50 ευρώ επιπλέον.
Το πολυ πολυ να την αγοραζανε για μουρταδελα.....οτι και να κανουμε απο το μουνι βγηκαμε και στο μουνι μπαινουμεαν ηξερε ο αντρας την αξια της πουτσας του θα την πουλαγε με τον ποντο.... τεσπα...θα εισαι στα υποψιν..προσεχως....
Το πολυ πολυ να την αγοραζανε για μουρταδελα.....οτι και να κανουμε απο το μουνι βγηκαμε και στο μουνι μπαινουμε
Δικαιωμα σου να δινεις τον κωλο σου με 50 ευρω επιπλεον, αλλα καλυτερα να απαντας σε οσους σε ρωτουν με π.μ.!!!...Εδω ο κοσμος πειναει και θα δινουμε 50ευρα επιπλεον;;;;...Και τα μπουρδελα γιατι υπαρχουν;;;...Σε σιγονταραμε χτες για χαβαλε...αλλα μην παρεκτρεπεσαι....τις τιμες σου..σε π.μ σε οποιον επιθυμει να μαθει!!!...ΥΓ..Μεταξωτο κωλο εχεις και το δινεις με 50 επιπλεον;ναι με 50 ευρώ επιπλέον.
Δικαιωμα σου να δινεις τον κωλο σου με 50 ευρω επιπλεον, αλλα καλυτερα να απαντας σε οσους σε ρωτουν με π.μ.!!!...Εδω ο κοσμος πειναει και θα δινουμε 50ευρα επιπλεον;;;;...Και τα μπουρδελα γιατι υπαρχουν;;;...Σε σιγονταραμε χτες για χαβαλε...αλλα μην παρεκτρεπεσαι....τις τιμες σου..σε π.μ σε οποιον επιθυμει να μαθει!!!...ΥΓ..Μεταξωτο κωλο εχεις και το δινεις με 50 επιπλεον;
τετοιο κωλο δε συναντάς κάθε μέρα...ειναι υπέροχος...
Δικαιωμα σου να δινεις τον κωλο σου με 50 ευρω επιπλεον, αλλα καλυτερα να απαντας σε οσους σε ρωτουν με π.μ.!!!...Εδω ο κοσμος πειναει και θα δινουμε 50ευρα επιπλεον;;;;...Και τα μπουρδελα γιατι υπαρχουν;;;...Σε σιγονταραμε χτες για χαβαλε...αλλα μην παρεκτρεπεσαι....τις τιμες σου..σε π.μ σε οποιον επιθυμει να μαθει!!!...ΥΓ..Μεταξωτο κωλο εχεις και το δινεις με 50 επιπλεον;
....μωρε υπεροχος ειναι αλλα για βαλτα κατω....100+50+25(ξενοδοχειο)=175 ευρω!!!..Υπαρχουν κι αλλοι γυναικειοι κωλοι υπεροχοι και σε καλυτερη τιμη ρε παιδια...ελεος πια με την καθε μια εδω μεσα που δεν αντιλαμβανεται οτι πυκνωνουν τα συννεφα της ανεργιας και της φτωχειας...... και ζητα οσα της λειπουν;;;....Ελεος...και να τα εχει καποιος, ειτε πολυ πλουσιος πρεπει να ειναι για να τα δωσει....ειτε πολυ ηλιθιος!...Απλα πραγματα!Να ηταν στα 100 μεσα αλλαζε το πραγμα καπως!!!..Αλλα οχι και 50 επιπλεον!!!τετοιο κωλο δε συναντάς κάθε μέρα...ειναι υπέροχος...
Μπορεί να είναι και μεταξωτός ρε φίλε. Γι αυτό ζητάει και τόσα... Πως κάνεις έτσι; Αν δεν σου κάνει μην τον παίρνεις....
Δεν σε υποχρέωσε κανείς...
τωρα θα ξανασφαχτητε?
ο παιχτουρα ειναι ωραιος τυπακος και αν ειδες πιο πανω εχει ξεκαθαρησει οτι μιλαει για το προσωπικο του γουστο και αποψη χωρις να θιξει
Γιατί εγώ που τον έθιξα;
τυπε τον δικο σου πουλατον για μορταδελα με το κιλο...τον δικο μου τον δινω σαν ραβδο χρυσου με ζυγαρια ακριβειας....Το πολυ πολυ να την αγοραζανε για μουρταδελα.....οτι και να κανουμε απο το μουνι βγηκαμε και στο μουνι μπαινουμε
αλου αυτατυπε τον δικο σου πουλατον για μορταδελα με το κιλο...τον δικο μου τον δινω σαν ραβδο χρυσου με ζυγαρια ακριβειας....
Εσύ maik_mk, αν δεν απατώμαι, δε μένεις Αθήνα, άρα δε σε αφορά το θέμα των call girls.
δικε μου η πουτσα μου ειναι εργο τεχνης...κυκλοφορει σε σκριν σειβερ για κινητα και λαπ τοπαλου αυτα
πειραγμενη ζυγαρια εχεις αγιογδυτη