Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.308
γι αυτό το είπα ναιΡε τι μου θυμίσεις
γι αυτό το είπα ναιΡε τι μου θυμίσεις
Καλησπερα Ελενα. Σε ποιο κινητο σε βρισκουμε ??? το εχειs κλειστογι αυτό το είπα ναι
μπαααα ανοικτό είναιΚαλησπερα Ελενα. Σε ποιο κινητο σε βρισκουμε ??? το εχειs κλειστο
θα χαιρόμασταν να σας βλέπαμε Θεσσαλονίκη... μηπως να μας επισκεφθειτε?μπαααα ανοικτό είναι
μη το παίρνεις προσωπικά, αλλά ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤ!!!θα χαιρόμασταν να σας βλέπαμε Θεσσαλονίκη... μηπως να μας επισκεφθειτε?
μη το παίρνεις προσωπικά, αλλά ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤ!!!εδώ ρε μωράαααακιααααααααα, όποιος θέλεις εδώ, 50 ευρώ 1 φορά, 2 φορές 65 ευρώ σε χοτέλι, μωράαααακιαααααααααααααα!
αμάν βρε πουλάκι μου...μακάρι να αλλάξεις γνώμη κάποια στιγμή κ να κάνεις βολτίτσα...μη το παίρνεις προσωπικά, αλλά ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤ!!!
ρε ουστ λέμε, άμα θελἤσω να πεθάνω ναι θα ξανάρθω, ρε κακοποιοί, δολ....οι. άσε με, μη μου μιλάς εμένα, πάνε αλλού ρε. Ουστ, τρέλααααα.........αμάν βρε πουλάκι μου...μακάρι να αλλάξεις γνώμη κάποια στιγμή κ να κάνεις βολτίτσα...
20 έουρος πληρώνεις να δεις στο FANZ.GR.που μπορουμε να δουμε φωτο της κοπελας ?
συγχαρητηρια για την πραγματικα πολυ καλη προσφορα ! !Γεια σας, η τιμή πλέον για 1 φορά είναι 50 ευρώ και για 2 φορές 65 ευρώ στο SALEM ή στη Γλυφάδα.
Ενημέρωση τουλάχιστον 3 ώρες πριν. Όποιος έρθει με αυτή την προσφορά και με πιέζει για ακάποτο σεξ, θα βγάλω το κινητό του εδώ. Η προσφορά θα διαρκέσει μέχρι να ορθοποδήσω. Ευχαριστώ πολύ
Συμφωνώ και εγώ ότι είναι πολύ καλή προσφορά!!!συγχαρητηρια για την πραγματικα πολυ καλη προσφορα ! !
Καλά να περάσετε!!!συγνώμη, με έκλεισε ένας καλός άνθρωπος, παλιός γνωστός, σήμερα και αύριο για έξοδο, διανυκτέρευση λι εκδρομή αύριο....από βδομάδα αν θέλετε καλέστε.
Πολυ καλη προσφορα Ελενα. Ειναι για φουλ υπηριεσιες?Γεια σας, η τιμή πλέον για 1 φορά είναι 50 ευρώ και για 2 φορές 65 ευρώ στο SALEM ή στη Γλυφάδα.
Ενημέρωση τουλάχιστον 3 ώρες πριν. Όποιος έρθει με αυτή την προσφορά και με πιέζει για ακάποτο σεξ, θα βγάλω το κινητό του εδώ. Η προσφορά θα διαρκέσει μέχρι να ορθοποδήσω. Ευχαριστώ πολύ
Τυπε αν πας, παιξε μονά-ζυγα το ταληρο..ρεστα για οσους ερχονται με 70αρια θα διαθετεις?
Μας κλαψουρίζει όταν δεν έχει πελάτες,δεν έχει να φάει,πάει να μαζέψει ξύλα,της έχουν χαλάσει όλα κτλ.Και όταν βρίσκει μαρούλι μας κλ**** κανονικά.συγνώμη, με έκλεισε ένας καλός άνθρωπος, παλιός γνωστός, σήμερα και αύριο για έξοδο, διανυκτέρευση λι εκδρομή αύριο....από βδομάδα αν θέλετε καλέστε.