α) Λούλα, και για σένα το είπα, το θυμάμαι που το έγραψες κάπου - έχεις την μύγα και μυγιάζεσαι και πετάχτηκες για να τ ακούσεις, διότι είσαι ένα κακό άτομο που ζητά επιβεβαίωση συνέχεια, και το παίζεις και ο δίκαιος των δικαίων δικαστής ξέρω γω - γιατί βλέπω, ό, τι οι περισσότεροι άνδρες βαυκαλίζεστε και καυλώνετε και ηδονίζεστε τρελά να υποτιμάτε τις γυναίκες, και χύνετε όταν λέτε ό, τι μας αξίζει να κάνουμε λάντζα, και σφουγγαρίστρα και καθαρίστρια και αρχιδιές να στρώσουμε χαρακτήρα κλπ. Και ποιοι μηδενικοί είστε σεις όλοι που φροντίζετε και καλά να μας βάλετε στη θέση μας; ή μάλλον έτσι γουστάρετε να νομίζετε...εσάς σας αρέσει να σας λένε, πάνε στ αμπάρια ρε στα πλοία να στρώσεις χαρακτήρα, επειδή δεν ταιριάζουν τα θέλω, τα πιστέυω με κάποιον άλλο; θα σας άρεσε να ερχόταν μία γυναίκα σε ένα φόρουμ ή και αλλού, ας πούμε στη σχέση σου, και χωρίς να σε ξέρει να λέει, πάνε στη λάντζα να στρώσεις κι έτσι; και τί ξέρετε εσείς για μένα ρε, τί είμαι, τί έχω κάνει, για να κρίνετε; ρε ουστ που θα κάνω μαθήματα σε αγράμματα τσιράκια τώρα δω. Tί αρχιδιές είναι αυτές ρε, θέλω μα την αλήθεια να σπάσω στο ξύλο άτομα που μιλάνε σε άλλους έτσι. Σου είπα, κι εσύ και ο άλλος, δεν απέχετε δυστυχώς και πολύ από αυτά τα καθίκια που κάνανε όλ αυτά τα εγκλήματα, τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο αριθμούν 11 γυναικοκτονίες, παρόμοιες απόψεις έχετε και ποιος ξέρει τί άλλες απόψεις συντηρείτε για τη γυναίκα. Αν δείτε, οι οπτικές σας ταυτίζονται. Εμένα δεν με αγγίζουν αυτά που λέτε, ίσα ίσα όποιος τέτοιος εμφανιστεί μπροστά μου ξέρω τί να κάνω, όπως τον άλλον που θα έκλαιγε τα χεράκια του παραλίγο, διότι μέσα σ όλα τ άλλα, έσπρωξε το καρότσι να με χτυπήσει στο μάρκετ. Ρε ουστ, τις γνώσεις και αυτά που έχω κάνει εγώ δεν τα φτάνετε λούλες. Τώρα, γιατί κάνω αυτό, είναι πάααααρα πολύ μεγάλη κουβέντα και δεν τα λέω πουθενά. Λοιπόν, αυτό το διάστημα δεν έχω καθόλου όρεξη για τσακωμούς, μην μου τη μπαίνετε, διότι θέλω να ηρεμήσω. Άλλωστε, τζάμπα με τσιτώνετε.
β) Όσον αφορά στα 28 χρονα το έχω πει ότι κάνω με άνω των 35, αλλά δεν φαίνεται να το σέβεται κανείς. Οπότε, ο μόνος τρόπος άμυνάς μου είναι αυτός. Ίσως μπερδεύτηκα με το ῾῾είμαι παντρεμένος῾῾στο μήνυμα, έκανα λάθος δεν πρόσεξα τί ηλικία έγραφε... Δεν μπορώ άλλιώς. To καλύτερο που έχετε να κάνετε οι μικροί για να μη χαλιέτσε,είναι να μη με παίρνετε τηλέφωνο, τι δεν καταλαβαίνετε; με Κινέζους μιλάω γαμώ την τρέλα μου; ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΡΕ, ΝΕΥΡΙΑΖΩ, ΧΑΛΙΕΜΑΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ!!! Άλλωστε Λούλα, τώρα πρέπει να έχω φτάσει τα 65 σύμφωνα με σένα και με κάτι άλλους, τί με 25 χρονα και 30 χρονα να πάω ντε......!!!!!!!!
Υ.Γ. ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΕΙΡΑ, ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΥΛΟΥΜΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΟΥΛΟΝ!