ένας άλλος πάλι τώρα πριν, αφού πήρε και του έκανα αναπάντ, (άπαξ και κάνω πίσω αναπ , έχω ανάγκη κι έτσι και θα μας γαμήσει ο νταβάς, πάντα έτσι γίνεται ). μετά εγώ, ζήτησε αναφορά τίς ώρα ξεκινάω της Πέμπτη, ώστε να βάλει τα τσιράκια του ο νταβάς να με γαμήσουν φυσικά στα τηλέφωνα την Πέμπτη. Θα έρθει λέει από το νησί χιχι, να μας γαμήσει - εννοώντας στα τηλ φυσικά - την Πέμπτη κι αυτός και θέλει να ξέρει τί ώρα ανοίγω το τηλ για να το κάνει. υτά και μόνο γίνονται χιχι. Και τί ωραία κοπέλα είσαι συ στο βίντεο ...και πούτσες μπλε. Εδώ να είστε να το δείτε, αν πάρει αυτός την Πέμπτη να δώσει φράγκα για να γαμήσει. Νταβάδες προστασία χιχιχι και μόνο. Θα κοπούν αυτά σε μένα κι ας πήρε πολλλάααα χρόνιαααα! Δεν έχω σχέση με δολοφόνους εγώ, εσείς όλοι μάλλον έχετε, αλλά είστε και δειλοί και το κάνετε πίσω από το pc η το τηλέφωνο. Σόρρυ κιόλας που σας χαλάω την κοροιδία και τις δουλειές σας χιχι, αλλά κάνουν 1, 2 φορές κοροιδία, όχι χρόνια ολόκληρα ένα που νομίζουν και το έκαναν τελικά κοροιδάκι, χωρίς να ξέρει.