Νέα

Nayomi

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Μηνύματα
6.599
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Μάλλον πολλές φορές μας χαρακτηρίζει η τάση να υπερβάλλουμε σε όλα και σε αυτά που λέμε και στη συμπεριφορά μας.

O Palermo ήθελε να χαρακτηρίσει  υπερβολική  τη κριτική του nikoss και βγήκε επιθετικά προς τη Nayomi και στην υπερβολή του άδικα σκληρός στους χαρακτηρισμούς του, ίσως ένα σχόλιο στη κριτική του συγκεκριμένου θα ήταν ορθότερο.

Κρίνοντας από εμένα, αν περάσεις καλά, καλώς ή κακώς, το στοιχείο της υπερβολής θα σου βγει σε αυτά που θα γράψεις για την (όποια) κοπέλα.  

Η πρώτη κοπέλα  που πήγα μου άρεσε ένα κλικ περισσότερο, τι να το κάνω όμως, ήταν σα να έβαλα  κέρμα σε μηχανάκι, έκανε κάποιες στάνταρ κινήσεις και στο καθορισμένο χρόνο άντε γεια. Σε κάποια φάση αισθάνθηκα ότι είτε ήμουν εκεί είτε δεν ήμουν δεν έπαιζε κανένα απολύτως ρόλο, θα μπορούσα να τη κάνω διακριτικά και αυτή θα συνέχιζε τη κασέτα. Πήδημα πιο κρύο και από το καταψύκτη μου.

Τη Nayomi την έχω συναντήσει τρεις φορές.  Τη μία ήμουν κουρασμένος, σχεδόν άυπνος, είχε συμβεί και κάτι προσωπικό νωρίτερα, γενικά ψιλογάμησέ τα.  Δεν της είπα τίποτα, αλλά έξυπνη κοπέλα είναι, καταλαβαίνει τη διάθεση του άλλου, θα μπορούσε να βγάλει τη συνάντηση χαλαρά και όμως με κράτησε σε εγρήγορση καθόλη τη διάρκεια και όντως αυτό ήταν που είχα ανάγκη.

Σε όποιους δεν αρέσει εμφανισιακά ας προσπεράσουν και αν κάποιος θίγεται όπως απαντάει ας την αγνοήσει, όλα τα άλλα φαντάζουν ως περιττό δράμα.
 

thirio11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Μηνύματα
1.310
Κριτικές
3
Like
2.855
Πόντοι
456

Συνημμένα

  • naomi2..jpg
    naomi2..jpg
    60 KB · Εμφανίσεις: 29

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Μηνύματα
7.283
Like
1.505
Πόντοι
266
Αντε και γαμ...ου που είμαι 37 παλιοπρομοτόρια όλοι σας. αρκετά. Και pm έχω στείλει στους παραπάνω ναι , δεν κατάλαβα απαγορεύεται?
Για μαζευτείτε και πάτε σ'΄αυτές που σας το δίνουν τζάμπα για να πιάσουν κανένα πελατάκο. Αντε τώρα, αρκετά  με κάποιους.
37 άρες είναι οι γιαγιάδες που πηδάει ???  τζάμπα ο palermo! Kαι του Nikoss του έκανα παπάδες γιατί όντως ξέρεις να πηδάει και είναι 2 μέτρα παλικάρι όχι τάπας. Αστα διάολα πια.

Β' εθνική? εσείς που τις αναφέρετε μάλλον ξέρετε γιατί εκεί ανήκετε,  δεν ξέρω τί είναι αυτή, μιά ζωή στην Α' με βάζανε σε ό, τι και να έκανα. Μπάζα ε μπάζα!

πρωτον ο κριστιανο δεν ειπε οατι εισαι 37
οποτε κακος βριζεις
Κανονικά ο τύπος πρέπει να σκεφτεί γιατί ο palermo θεώρησε μαϊμού την κριτική. :think:
Είναι 37 χρονών και βάζει 9ρια στην εμφάνιση ?


και απο κατω εξηγει γιατι το λεει...


δευτερον
λιγο συγκρατηση νευρων δεν κανει κακο
ξερω οτι το να σε πνιγει το δικιο καποιες φορες ειναι βαρη φορτιο
και ειδικα με χαρακτηρα σαν τον δικο σου.
που δεν συκωνεις μυγα στο σπαθι σου


αλλα... ξερεις.... ποτε δεν ημουν,ειμαι, ή θα ειμαι πρωμοτορας
καλο θα ηταν να μην γενικευες καταστασεις

στο λεω γιατι ξερω οτι κατα βαθος εισαι καλο παιδι
και το συμπερασμα αυτο δεν το εβγαλα απο συναντηση μου, μαζι σου.
αλλα την παραδοχη του λαθους σου και το συγνωμη που ειχες πει τοτε
μια τοσο μικρη λεξη αλλα και τοσο δυσκολο να υποθει...



Μια και το ξεκαθάρισε παιδιά όσοι είστε ψηλοί θα καλογαμήσετε!
Οι υπόλοιποι πάτε εκεί που σας έστειλε! :grin:


οχι ρε γαμωτο ειμαι μoνο 1.73 :grin: :2funny:


αυτή η συνεχής αντιπαράθεση πορνών , πελατών και "πελατών" , μήπως αρχίζει να γίνεται κουραστική ?

το ιδιο ειπα και εγω
δεν σας εχει κουρασει το ιδιο και το ιδιο μοτιβο?
οποιος θελει παει οποιος θελει δεν παει
αλλα να μιλαμε μονο οταν ξερουμε
οταν δεν ξερουμε λιγο σεβασμος σε οσου εχουν γνωση εστω και αν ειναι υπερβολικοι
δεν βλαπτει


Βλέπετε μια ωραία γυναίκα. Ξέρετε τι προσφέρει και τι όχι. Δεν κρύβεται, έχει site, τα λέει ευθέως. Ό,τι κι αν είναι, όπια κι αν είναι, ό,τι κι αν έγινε, χρειάζεται και κάποιος σεβασμός, για να μην χαθεί το μέτρο. Δεν πιστεύω στις στημένες κριτικές, γιατί τότε δεν θα πιστέψω τα εννέα στα δέκα post εδώ μέσα και συνεπώς το bourdela δεν θα έχει λόγο ύπαρξης. Α, και αν ήθελα μία φορά να πάω με τη Nayomi πριν από όλα τα παραπάνω, τώρα θέλω δέκα! Κι ας είμαι μόνο 1.78 ύψος...


καποτε εκανε μια προσπαθεια για πλαστη κριτικη.
τουλαχιστων και απο μενα ακρως σεβαστο, ειχε τα @@ να βγει και να το παραδεχτει, εδω μεσα δημοσια.
αναρωτιεμαι ομως, ποσες ειναι οι πλαστες κριτικες και ποσοι δεν ειχαν τα @@ να το πουν...
αυτο θα ηθελα να το δω...
γιατι ξερω καποια περιστατικα που κανεις δεν τα λεει....

1.78?
τυχερε μου ριχνεις
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:


έτσι φίλε την πατήσαμε κι εμείς με φώτο και κυρίως κριτικές....'ετσι τσιμπάει πελατάκια

τι εννοεις την πατησες και εσυ?
εσυ ειχες πει οτι δεν την εχεις παρει...
ασε να κρινουν αν την πατησαν οσοι την πηραν...
και ας ειναι και πελατακια, μην κρινεις, για να μην κριθεις...
θα δεχτω την γνωμη σουκαι θα σε ρωτησω και το ξερεις καλα, για κατι που εχεις δοκιμασει και ξερεις
οχι για κατι που αγνοεις,
φταις λιγο και εσυ στην προκειμενη κατασταση...


ρε φιλε... τι σου εκανε το κοριτσι...???? και τα λες αυτα ??????


την ιδια απορια την εχω και εγω.
κατα τα αλλα ειναι ωραιο τυπακι
αλλα αυτο δεν μπορω να το καταλαβω
οταν μαλιστα ο ιδιος εχει πει και βαριεμαι να ψαξω να το βρω οτι δεν την εχει παρει.


Άστο πάνω μου..Το χω (195εκ)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βασικά δε κατάλαβα για πιο λόγο ξεκίνησε το μπινελίκωμα και βαριέμαι να ψάχνω. Είμαι της άποψης πως στο θέμα σεξ (ακόμα και αυτό με πληρωμή) σημαντικό ρόλο παίζει η χημεία. Μου έχει τύχει να πάω με κοπέλα που πέφτουν τα τσιμέντα στο δρόμο όταν βγαίνει και στο κρεβάτι ήταν μάπα. Και μου έχει τύχει να πάω με κοπέλα που ήταν μέτρια και στο κρεββάτι έγινε της πουτάνας. Το πως βαθμολογεί ο καθένας μια κοπέλα έχει να κάνει ΚΑΙ με το πως πέρασε στο κρεββάτι μαζι της. Έχει τύχει να πάω με κοπέλα που ιέρεια την ανέβαζαν, θεά τη κατέβαζαν και είχα κλάψει τα λεφτά μου ως προς τις υπηρεσίες και το πως πέρασα. Και έχω πάει με κοπέλες που τις βρίζουν και τις λένε κομοδίνα και έχω περάσει πολύ καλά.

Απο την άλλη θα πρέπει και οι κοπέλες που έχουν προφίλ εδώ θα πρέπει να δέχονται ακόμα και τα αρνητικά σχόλια και όχι στο πρώτο αρνητικό να αρχίζουν τα γαμοσταυρίδια.


Υ.Γ Αυτό πάει για όλους και για όλες και όχι για κάποια συγκεκριμένα άτομα



κανε δουλεια και για μενα ρε που ειμαι λιγο ταπας :2funny:

νομιζω οτι αυτο που την ενοχλει και ξεσπαει ετσι ειναι το γεγονος οτι δεν την εχουν παρει για να μπορουν να βαζουν κακη κριτικη
και σε αυτο δεν μπορω να της ριξω αδικο



Δεν εχω παει ποτε με την Naomi γιατι απο φωτογραφιες που μου εχει στειλει (και με προσωπο) δεμ μου αρεσε καθολου. Αυτο ειναι υποκειμενικο και θεμα γουστου και η αληθεια ειναι οτι εχω παει και με χειροτερες. Η αληθεια ειναι ομως πως πουλαει μια υπηρεσια και μαλιστα ακριβα. Κατ'επεκταση θα επρεπε να ειναι ετοιμη να ακουσει και κακες κριτικες. Το γεγονος πως η συγκεκριμενη εχει συνδεθει με ψευτικες κριτικες, δεν ειναι ευθυνη των πελατων αλλα της ιδιας, και οποις ειναι παλαιοτερος στο thread μπορει να θυμηθει και την ιδια να το παραδεχεται στην αρχη. Τωρα το ξακατινιασμα ειναι πολυ γελοιο. Τι να πω... Τωρα για το οπως της μιλανε απανταει, δεν ειναι ακριβως ετσι. Ο διαλογος για μενα που ειμαι τριτος ειναι μεταξυ ενος αγνωστου πισω απο ενα pc (πχ palermo) και μιας κοπελας η οποια υποτιθεται οτι ειναι ESCORT (και unique) και εμεσσως ζηταει να την τιμησω με 100 η και περισσοτερα ευρω. Λυπαμαι αγαπητη...  


με προσωπο>?
και εμενα τιποτα?  :cussing:
ναγιομι εισαι αδικη θελω και εγω :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:



Απο μενα αθωα,ισως να εχει και τα δικια της, που αρπαζεται!!...Tο εγραψα ευθυς εξαρχης οτι ο Παλερμο για να το συνεχιζει ισως συντρεχουν πιθανον, αλλοι λογοι που δεν αφορουν τα υπολοιπα εμας μελη!!!Απλα η Nayomi να μην γενικευει στους χαρακτηρισμους της, γιατι χαλαει την εικονα της!!

αθωα η ενοχη...
ο καθενας βγαζει τις αποψεις του
το σσωστο ειναι
να μην γενικευει στους χαρακτηρισμους της


 Το θέμα της τιμής είναι υποκειμενικό. Όταν έρχονται όλα τα "μαντρόσκυλα" της Ανατολικής Ευρωπης και απαιτούν 250 ευρώ για μία συνεύρεση, την ίδια ώρα που στις πατρίδες τους δίνουν πίπες για ένα δεκάρικο στις όχθες του Δούναβη, δεν θα δώσω στη Nayomi που είναι και Ελληνάκι τα 100 γιούρια;
 Το κορίτσι σε αυτή την τιμή είναι VFM, όταν σε ένα στούντιο σου ζητάνε 50 γιούρια για να πηδήσεις μέσα σε 5-10 λεπτά μια αξιοθρηνητη ύπαρξη.
 Πριν μερικές μέρες ήμουν στην Ελλάδα και πήρα τη Σύνθια, έγραψα και κριτική. Πολύ καλή κοπέλα αλλά 150...
 Η επόμενη επιλογή μου είναι δαγκωτό Nayomi κι αν είχα δει κάποια κριτική γι αυτήν νωρίτερα, ίσως να την επέλεγα και πρώτη.
 Γουστάρω και τις ελληνίδες περισσότερο, ίσως να φταίει κι αυτό.
 



οπως ειπα πριν πολοι εχουν σκασει περισοτερα για κατωτερες
και απο εμφανιση και υπηρεσιες
γιαυτο δεν καταλαβαινω το κολημα
οσο για τον κριστιανο σε αυτο που λες απο κατω δεν νομιζω να μηλησε πουθενα ασχημα...
το αντιθετο θα ελεγα


Μάλλον πολλές φορές μας χαρακτηρίζει η τάση να υπερβάλλουμε σε όλα και σε αυτά που λέμε και στη συμπεριφορά μας.

O Palermo ήθελε να χαρακτηρίσει  υπερβολική  τη κριτική του nikoss και βγήκε επιθετικά προς τη Nayomi και στην υπερβολή του άδικα σκληρός στους χαρακτηρισμούς του, ίσως ένα σχόλιο στη κριτική του συγκεκριμένου θα ήταν ορθότερο.

Κρίνοντας από εμένα, αν περάσεις καλά, καλώς ή κακώς, το στοιχείο της υπερβολής θα σου βγει σε αυτά που θα γράψεις για την (όποια) κοπέλα.  

Η πρώτη κοπέλα  που πήγα μου άρεσε ένα κλικ περισσότερο, τι να το κάνω όμως, ήταν σα να έβαλα  κέρμα σε μηχανάκι, έκανε κάποιες στάνταρ κινήσεις και στο καθορισμένο χρόνο άντε γεια. Σε κάποια φάση αισθάνθηκα ότι είτε ήμουν εκεί είτε δεν ήμουν δεν έπαιζε κανένα απολύτως ρόλο, θα μπορούσα να τη κάνω διακριτικά και αυτή θα συνέχιζε τη κασέτα. Πήδημα πιο κρύο και από το καταψύκτη μου.

Τη Nayomi την έχω συναντήσει τρεις φορές.  Τη μία ήμουν κουρασμένος, σχεδόν άυπνος, είχε συμβεί και κάτι προσωπικό νωρίτερα, γενικά ψιλογάμησέ τα.  Δεν της είπα τίποτα, αλλά έξυπνη κοπέλα είναι, καταλαβαίνει τη διάθεση του άλλου, θα μπορούσε να βγάλει τη συνάντηση χαλαρά και όμως με κράτησε σε εγρήγορση καθόλη τη διάρκεια και όντως αυτό ήταν που είχα ανάγκη.

Σε όποιους δεν αρέσει εμφανισιακά ας προσπεράσουν και αν κάποιος θίγεται όπως απαντάει ας την αγνοήσει, όλα τα άλλα φαντάζουν ως περιττό δράμα.

η ταση της υπερβολης δυστιχως ειναι προβλημα
και πολλες φορες ξεπερναμε τα ορια
λιγο αυτοκριτικη θα βοηθουσε...

Εισαστε και σεις παλιοπαιδα παντως...ακου εκει να την πειτε 37!!



ειδες?
μα τι τσογλανια ειμαστε? :grin: :2funny: :2funny:
 

evergreen

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Μηνύματα
12
Like
0
Πόντοι
0
Mακάρι να ήσουν  Β Εθνική

Τοπικό Πειραιώς είσαι σε χωμάτινο γήπεδο

Δραπετσώνα-Κερατσίνι ντέρμπυ....

Ακριβώς όπως τα λες. Γιατί εμείς έχουμε μάθει να παίζουμε μπάλα μόνο Τσαμπιονς-λίγκ και πάνω. Σκλεναρίκοβες, Ζιζέλ και βάλε. Και όταν λέω παίζουμε εννοώ φυσικά δίνοντας τους τα λεφτά μας γιατί διαφορετικά ούτε φιλικά δεν θα έπαιζαν ούτε ομάδες του τοπικού μαζί μας. Αλλά σημασία δεν έχει αυτό. Σημασία έχει να πηδάς επί πληρωμής και μετά να νιώθεις πως κάτι έκανες. Να βρίσκεις κοπέλες που προφέρουν σεξ στο ιντερνέτ και να τις μειώνεις όσο πιο πολύ μπορείς γιατί δεν τις γουστάρεις. Να νιώθεις ανώτερός τους γιατί είναι πουτάνες ενώ εσύ απλά πηγαίνεις με πουτάνες. Γιατί βρε διάολε όχι και να έχει μεγαλύτερο κεφάλι μια γκόμενα που δεν ξέρεις στο ιντερνετ και να σου το παίζει κάποια! Γιατί αυτό είναι μαγκιά και αντριλίκι.
 

HelenaBibi

Call-Girl
Εγγρ.
19 Ιουλ 2011
Μηνύματα
512
Like
2
Aleister ξεγκαβώσου!   :2funny: :2funny: :2funny: έλεος! ε όχι δα, ευτυχώς τις πετυχαίνω κι εγώ εκτός από σας... Αν είσαι όμως της Αρχιεπισκοπής πάω πάσο!
Αδερφε το ξαναδιαβασα.... Παλι καταλαβα οτι το γεγονος οτι ειναι ελληνιδα ειναι + . Το μονο που μπορω να ελπισω ειναι οτι εννοεις οτι ξα ξοδεψει τα χρηματα στην Ελλαδα και θα επανακινηθει η οικονομια αλλιως πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι αυτο το γεγονος ειναι + . Πιθανον απλα να μην καταλαβαινω.
 

HelenaBibi

Call-Girl
Εγγρ.
19 Ιουλ 2011
Μηνύματα
512
Like
2
Palermo ξέρεις και τα χωμάτινα γήπεδα?  ε ρε μεγάλε γλέντια, πάνε να μαζέψεις καμιά μπάλα...άντε μπράβο. Και να μη στραβώνεις όταν σου αρνούνται να σου κάνουν παρέα για φαγητό και τα βγάζεις εδώ οκ? Και η παρέα μαζί μου όταν είσαι κωλόπαιδο δεν παίζει, ούτε τζάμπα, ούτε με λεφτά. Και να μη λες ψέματα ό, τι δεν με είδες. Σκυλάκι θές τελικά?

Ακριβώς όπως τα λες. Γιατί εμείς έχουμε μάθει να παίζουμε μπάλα μόνο Τσαμπιονς-λίγκ και πάνω. Σκλεναρίκοβες, Ζιζέλ και βάλε. Και όταν λέω παίζουμε εννοώ φυσικά δίνοντας τους τα λεφτά μας γιατί διαφορετικά ούτε φιλικά δεν θα έπαιζαν ούτε ομάδες του τοπικού μαζί μας. Αλλά σημασία δεν έχει αυτό. Σημασία άβοέχει να πηδάς επί πληρωμής και μετά να νιώθεις πως κάτι έκανες. Να βρίσκεις κοπέλες που προφέρουν σεξ στο ιντερνέτ και να τις μειώνεις όσο πιο πολύ μπορείς γιατί δεν τις γουστάρεις. Να νιώθεις ανώτερός τους γιατί είναι πουτάνες ενώ εσύ απλά πηγαίνεις με πουτάνες. Γιατί βρε διάολε όχι και να έχει μεγαλύτερο κεφάλι μια γκόμενα που δεν ξέρεις στο ιντερνετ και να σου το παίζει κάποια! Γιατί αυτό είναι μαγκιά και αντριλίκι.
 

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.510
Κριτικές
31
Like
1.444
Πόντοι
6.305
Προβλέπω νέο γύρο εχθροπραξιών..Τύφλα να 'χει η πολυαναμενόμενη σύρραξη Ιραν-Ισραήλ..
 

HelenaBibi

Call-Girl
Εγγρ.
19 Ιουλ 2011
Μηνύματα
512
Like
2
Πάει ξεκατινιάστηκα τελείως με την κατίνα τον Palermo και τους παρατρεχάμενους. Λοιπόν σύμφωνα με τον Palermo η κάτωθι είναι μουνάρα.
Αν είναι έτσι εγώ τί είμαι ρε παιδιά.....ε ρε δεν πάμε καλά.
 

Συνημμένα

  • sdxxxx.jpg
    sdxxxx.jpg
    125,7 KB · Εμφανίσεις: 57

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.510
Κριτικές
31
Like
1.444
Πόντοι
6.305
Πάει ξεκατινιάστηκα τελείως με την κατίνα τον Palermo και τους παρατρεχάμενους. Λοιπόν σύμφωνα με τον Palermo η κάτωθι είναι μουνάρα.
Αν είναι έτσι εγώ τί είμαι ρε παιδιά.....ε ρε δεν πάμε καλά.
Nayomi αυτά είναι γούστα..η κοπέλα πάντως στη φώτο είναι χάλι μαύρο..
 

aoratos13

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Μηνύματα
208
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
απλα εισαστε τραγικοι ειμαι σιγουρος εσεις π βγαλατε χολη ξερετε οτι μια κοπελα σαν την
ναομι μονο εδω μπορει να σας δωσει σημασια εστω κ να σας κραζει γτ σας αξιζει ελεος δν εχετε
τι να κανετε στην ζωη σας κ απλα μαλακιζεστε ολη μερα...
 

vivyen56

Call-Girl
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Μηνύματα
196
Like
0
παω να φτιαξω ποπκορν.... :happy:
και΄γω μαζί σου! :2funny: :2funny: και λέω, γιατι σταμάτησαν να βρήζουν στο θρεντ μου...εμ,απλα μετακόμισαν! :2funny: :2funny:

ποδολάγνη, πολυ μου άρεσει το ποστ σου.
Μην ξεχνάτε ορισμένοι να ελέγχετε τις κουβέντες σας. Οι κοπέλες που εκδίδονται, κάνουν μία πολύ δύσκολη δουλειά, αφού θα πρέπει να ανέχονται τον κάθε βρωμιάρη και την ανωμαλία του.
Ναι είναι αλήθεια πως εισπράττουν αρκετά χρήματα από αυτό το επάγγελμα, δεν παύουν όμως να είναι πλάσματα με συναισθήματα κι όχι ζώα, όπως μερικοί νομίζετε ή έτσι θέλετε να τους φέρεστε.
 Μπορείτε να κερδίσετε πολλά περισσότερα με έναν καλό τρόπο και μιλώντας ευγενικά. Καμμία κοπέλα δεν ξεκίνησε ξαφνικά να γίνει εκδιδόμενη από ευχαρίστηση.
Όλες από ανάγκη το κάνουν.
Σεβαστείτε την ανάγκη τους.
εμενα, ευτυχώς, μου τυχαινουν καλα παιδια. αλλωστε ο πελάτης εχει πάντα δίκιο (όταν ειναι φυσιολογικός..εννοειται! ;) ;))
 

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Μηνύματα
7.283
Like
1.505
Πόντοι
266
και΄γω μαζί σου! :2funny: :2funny: και λέω, γιατι σταμάτησαν να βρήζουν στο θρεντ μου...εμ,απλα μετακόμισαν! :2funny: :2funny:

ποδολάγνη, πολυ μου άρεσει το ποστ σου.εμενα, ευτυχώς, μου τυχαινουν καλα παιδια. αλλωστε ο πελάτης εχει πάντα δίκιο (όταν ειναι φυσιολογικός..εννοειται! ;) ;))


για σου ναντια
βαζω και αλλα εσυ φερε μπυρες :2funny:
 

vivyen56

Call-Girl
Εγγρ.
17 Ιουλ 2012
Μηνύματα
196
Like
0
ποπ-κορν με μπύρες???
αααα, εισαι ανωμαλος! :2funny: :2funny: :2funny:
παρέιγγηλε πίτσα τότε και σου'ρχουμε! :dancing: :dancing:
 

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Μηνύματα
3.117
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Πως κανετε για λιγο μπινελικι (ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ) ρε καργιολες ....με την καλη εννοια παντα  :grin:
 

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Μηνύματα
7.283
Like
1.505
Πόντοι
266
Πως κανετε για λιγο μπινελικι (ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ) ρε καργιολες ....με την καλη εννοια παντα  :grin:
πλακα πλακα
μαυτα που εχω διαβασει για ναντια και ναγιομι
σκεψου να της ειχες ντουο
δεν θα εμενε ουτε το κοκκαλακι σου :2funny:
 

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Μηνύματα
1.938
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
δεν με αρέσει να με χτυπάνε με μαστίγιο όχι. Με αρέσει σφαλιαρίτσες, πνίξιμο και τράβηγμα μαλλί και άμα ξέρω καλά τον άνθρωπο να με δέσει και να με μαμήσει.
Εσένα γι' αυτά που με κάνεις θα πάρουμε μιά σεξουλιάρα μου....ρα    τραβεστί να σε μαστιγώσει και να σε μαμήσει άμα ψήνεσαι  κι εγώ θα παίζω με τον π...τσο σου!   :grin: :grin: :grin: :grin:

θες?   

Κορίτσι μου, δεν κατάλαβες: να μαστιγώσω ΕΓΩ εσένα θέλω. ΟΧΙ το ανάποδο.

Τέλος πάντων, μ' αρέσει που είσαι τσουλάρα και δεν το κρύβεις.

Αλλά μην λες ότι τα κάνεις και όλα. Γιατί σού ζήτησα κάτι (να σε μαστιγώσω π.χ.) κι εσύ αρνήθηκες.


 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom