Σπάνια γράφω κριτική κτλ αλλά θα ήθελα να γράψω λίγα λόγια για την κοπέλα, αλλά και για εμάς. Πάνε πολλά χρόνια που την είχα συναντήσει... γύρω στα 8 νομίζω.
Είχα πάει τότε γύρω στις 3 με 4 φορές μαζί της και ήταν πραγματικά άψογη. Πολύ καλή, ευγενική και με άριστο service. Επίσης τυχαία κάποια άλλη στιγμή την είχα γνωρίσει και εκτός δουλειάς όπου ήταν πολύ σεμνή, επίσης πολύ ευγενική κτλ.
Δυστυχώς η δουλειά που κάνουν τα κορίτσια είναι πολύ δύσκολη. Πολλοι πελάτες βγάζουν το χειρότερο εαυτό τους, βίτσια κτλ. Βρίζουν και συμπεριφερονται άσχημα, προσπαθούν να ικανοποίησουν φαντασιώσεις κτλ.
Με συνεχείς τέτοιες συμπεριφορές δεν ξέρω πως κάποιος μπορεί να αντέξει. Αυτό που έχω πει σε πολλές κοπέλες είναι ότι όλο αυτό είναι ένα θέατρο... να γίνονται ηθοποιοί για μια ώρα και μετά να το βλέπουν απλά ως μια παράσταση. Όπως κάποιος παίζει τον εγκληματία, το δολοφόνο κτλ και είναι απλά ένας ρόλος. Έτσι πρέπει να βλέπουν και αυτές τις συμπεριφορές στους πελάτες... θέλουν να παίξουν έναν ρόλο, αυτόν του καθικιου, του βωμολόχου, του ανωμάλου, του αιμομιξία, του βιαστή κτλ κτλ. Οποτε εάν έχει η κοπέλα τη δυναμη απλα παίζει και αυτή έναν ρόλο και μετά τον ξεχνάει. Δυστυχώς αυτό δεν είναι εύκολο.
Εγω θέλω να ευχαριστήσω την κοπέλα για τις υπέροχες στιγμές που έχει προσφέρει σε τόσο κόσμο και να της ευχηθώ καλό κουράγιο και να είναι πάνω από ολα καλά..