Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.312
- Πόντοι
- 2.036
Ακριβώς έτσιΧρόνια πολλά ρε μουναρε,γάμησε τους όλους τους νταβαδες του πληκτρολογίου.
Τα χρόνια πολλά στο κορίτσι!
Ακριβώς έτσιΧρόνια πολλά ρε μουναρε,γάμησε τους όλους τους νταβαδες του πληκτρολογίου.
Κλαιω τυπεκαλα εσενα ποιος νομιζεις οτι ασχολειτε μαζι σου παρε μια καρτουλα δωρο μπας και χωρις να πληρωνεις τζανπαααααααααααααααα κυριε φιλοσοφε
Εγώ θα διαφωνήσω,Η Έλενα από προσωπική εμπειρία μου χει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις,το χα γράψει και πιο πισω.Γυναικαρα και απίστευτα επικοινωνιακή.Και όπως βλέπετε δυναμική και καλά κάνει
δηλαδη ολα αυτα που εγραψες στο προηγουμενο ποστ σου πηγαιναν αλλου τι να πω :- μαλλον η διεύθυνση(διαχειριστης) αλλον πρεπει να διωξειΖητάω συγνώμη απο την ελενα , ο μαλακας που στέλνει μυνήματα είναι για την greek venus, αν είναι εύκολο ας σβηστεί το προηγούμενο μου μύνημα, δεν μπορώ και να το κάνω αναφορά.
Εγώ θα διαφωνήσω,
Η Κυρία Ελενα , το κυρία έχει να κάνει με την ηλικία και όχι την ποιότητα της, περα των όλων κακών που έχει δείξει εδώ στο μέσα , ειναι και ύπουλη και με κλώνους και βρίζει σπίτια μάνες γυναίκες.
Μία τέτοια, χαμηλής ποιότητα πουτάνας, δεν αξίζει όχι τα λεφτά μας αλλά ούτε καν το φτύσιμο μας. Εγώ απορώ γιατι οι διευθύνοντες ανέχονται τέτοιες ξεφτιλισμένες κοπέλες, που αντί να πουν ένα ευχαριστώ για το ψωμί που βγάζουν εδώ μέσα.
Εγώ θα πρότεινα να την διώξουν, καλός ο χαβαλές κρατάει τον κόσμο σε εγρήγορση αλλά μέχρι ενός σημείου, έτσι όπως πάει θα αρχίσει να διώχνει κόσμο γιατι η ανοχή έχει τα όρια της.
Αν ειναι να με διώξει επειδή αναγνωρισα το λάθος μου, δεν εκανα την παπια και δεν ειμαι σκατοκέφαλος οπως ορισμένοι,που ούτε τους περνάει απο το μυαλό ότι έχουν λάθος, ας με διώξει.δηλαδη ολα αυτα που εγραψες στο προηγουμενο ποστ σου πηγαιναν αλλου τι να πω :- μαλλον η διεύθυνση(διαχειριστης) αλλον πρεπει να διωξει
ετσι μια χαρα ;) η παραδοχη λαθών η συγνωμη διαγραφει τα παντα να σου πω μια αλλη κινηση πριν μιλησεις τσεκαρεις ;) αλλα ειπαμε δημοκρατια εχουμε και λεμε οτι θελουμεΑν ειναι να με διώξει επειδή αναγνωρισα το λάθος μου, δεν εκανα την παπια και δεν ειμαι σκατοκέφαλος οπως ορισμένοι,που ούτε τους περνάει απο το μυαλό ότι έχουν λάθος, ας με διώξει.
Δεν διαγράφει αλλά δεν αφήνει το φόρουμ την διαγραφή, όσο για τον πριν μιλήσει τσεκάρεις αυτο κάνω και πριν και μετά και γιαυτο το βρήκα. Οπότε φίλε μου , μια αλλη κινηση πριν μιλησεις τσεκαρεις και μετά που θα μιλήσεις να ξανατσεκάρεις ;)η παραδοχη λαθών η συγνωμη διαγραφει τα παντα να σου πω μια αλλη κινηση πριν μιλησεις τσεκαρεις
εστειλες πμ σε διαχειριστη και δεν το διεγραψε μαλλλον οχι ;)Δεν διαγράφει αλλά δεν αφήνει το φόρουμ την διαγραφή, όσο για τον πριν μιλήσει τσεκάρεις αυτο κάνω και πριν και μετά και γιαυτο το βρήκα. Οπότε φίλε μου , μια αλλη κινηση πριν μιλησεις τσεκαρεις και μετά που θα μιλήσεις να ξανατσεκάρεις ;)
πμ φιλε μου οχι να προσβαλεις δικο σου μυνημα ΕΝΝΟΕΙΤΕ του στελνεις και το μυνημαΟχι προσπάθησα να το κάνω αναφορά αλλά βγάζει οτι δεν γίνετε σε δικό μου μύνημα.
Μωράκι καλή Κυριακή.
Μπορείς να μου δώσεις το τηλ για να βρεθούμε??????
δεν εχει καλη ορατοτητα λογω ομιχληςΑδερφε η ναομι εχει το τηλεφωνο στο προφιλ της . οποτε δεν χρειαζετε να το ζητας
Είσαι άπαιχτη!. να αυτές είναι από το καλοκαίρι, έτσι είμαι και τώρα, δεν άλλαξα