Mikelantzelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2018
- Like
- 185
- Πόντοι
- 6
Βρε αη γαμησου Μωρη Ρουχλα Πεζοδρόμιο μια Κουβέντα είπαμε και Θυχτηκες Λινατσα να Πούμε!!!!!!!!!!!!!
εμ βέβαια από αύριο δρομολόγιο παλιορoχαλΒρε αη γαμησου Μωρη Ρουχλα Πεζοδρόμιο μια Κουβέντα είπαμε και Θυχτηκες Λινατσα να Πούμε!!!!!!!!!!!!!
το θίχτηκες μαλ. Α αγράμματος νταβα πως το γράφεις έτσι... Παρακμηεμ βέβαια από αύριο δρομολόγιο παλιοραχσλα για το 20ευρω λουλου, και προσπαθείς μη σου πάρω τους πελάτες χιχι, μόνο ένας νταβστζακο μιλάει έτσι, άμα θες να βρεθούμε να φας ένα χέρι σκατοξυλο να δεις σε ποια μιλάς έτσι λουλου
άχρηστοςΑη γαμησου Μωρη Κουράδα Κοπριτια το Θυχτηκες σε χάλασε Χτικιαρα να Πούμε!!!!!!!!!!!!
Αυτά με τους νταβατζακους σου αλλού τα κουβαδάκια σου και σ άλλη παραλία.............
Εγώ μια Κουβέντα μια Λέξη είπα και συ Αρρώστησες δε ντρέπεσαι λίγο?????????????
τσου ρε λαλακι, μπατακσταν. Οι μπατδακτσαν να μην ασχολούνται ναι βεβαίως βεβαίως. Θα σας κάνομε τη χάρη το κάθε αφραγκοι τσουτσεκι 25 ετών για ν ασχολείστε μαζί μου, χι χι αλλου
συ τι ζόρι τραβάς και πετάγεσαι κλανια? Παιρνεις χαπάκια αγαπητέ?άχρηστος
συ είσαι για κλωτσιές άμα σε έβλεπα γι αυτό στέλνετε μηνύματα γιατί ξέρεις αν θα ρθεις θα φασ ξύλο, ασχολούμαι μαλακά με τα νιανιαρα δω πω τ αφραγκαεισαι για γελια και για φτυσιμο
συ είσαι για κλωτσιές άμα σε έβλεπα γι αυτό στέλνετε μηνύματα γιατί ξέρεις αν θα ρθεις θα φασ ξύλο, ασχολούμαι μαλακά με τα νιανιαρα δω πω τ αφραγκα
εγώ δεν εκφράζομαι με άσχημες λέξεις, μόνο υπερασπιζομαι τον εαυτό μου, οι άλλοι που πετάγονται και βρίζουν έτσι χυδαία γιατί δεν τους μπαναρουν? ΑναρωτιεμαιΝαι ξέφυγε όλη η συζήτηση.Μονο επικοινωνία δεν είναι αυτό
ουδέποτε εκφράστηκα με τέτοιες λέξεις και στο κάτω κάτω με μειώνει και όποιος με μειώνει θα χει τις συνέπειες και μάλιστα σε θρεντ με το όνομα μου που βάζω infoγια μεναΚαι εσύ έριξες μπινελικια πάντως και οι άλλοι.
Ας λήξει εδω.
οποίος με μειώνει θα έχει συνέπειες, δεν το αφήνω ετσιουδέποτε εκφράστηκα με τέτοιες λέξεις και στο κάτω κάτω με μειώνει και όποιος με μειώνει θα χει τις συνέπειες και μάλιστα σε θρεντ με το όνομα μου που βάζω infoγια μενα
τσου ρε λαλακι, μπατακσταν. Οι μπατδακτσαν να μην ασχολούνται ναι βεβαίως βεβαίως. Θα σας κάνομε τη χάρη το κάθε αφραγκοι τσουτσεκι 25 ετών για ν ασχολείστε μαζί μου, χι χι αλλου
δεν βάζω θύμωσα τώρα άσε μεΚαλά νταξει το ξεχνάμε.
Στο θρεντ που βάζεις όνομα και ινφο πρέπει να βάζεις και καμία φωτό που και που.Δε ρίχνεις καμία έτσι για να το γιορτάσουμε...!
μπατακιαοι μπατακσταν τι ειναι ??
μπατακια
καλό απόγευμα πάω για γυμναστική κωδικός 6κρίμα...αν έχεις ποσταρε αν δεν έχεις οκ.παντως αν διαθέτεις και δεν βάζεις κάποια εδώ είναι λάθος σου
καλό απόγευμα πάω για γυμναστική κωδικός 6