filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Πολύ προχωρημένη κατάσταση... :o :o :oθέλει να βάλω ψεύτικη πο...τσα και να μου πάρει πίπα λέει, και να του δώσω 10 ευρώ
Πολύ προχωρημένη κατάσταση... :o :o :oθέλει να βάλω ψεύτικη πο...τσα και να μου πάρει πίπα λέει, και να του δώσω 10 ευρώ
Στο 20αρικο κατεβασες την τιμη? για ωρα η για 2ωρο?αυτό που είναι αλήθεια χιχι...έρχεσαι δυστυχώς πολύ πίσω, κάποιοι άλλοι εδώ και χρόνια με κάνουν 50 ετών, άρα είσαι πίσω... Για διάβασε από πολλά χρόνια πριν το θρεντ μου να δεις άντε πάνε να πάρεις κάνα 20ευρω από την αγαπούλα σου
πω μαλάκα μπήκαν οι άκυροι, άντε γεια! άμα θα γράφουν οι ωραίοι θα ξαναγράψω, ξενερουάΣτο 20αρικο κατεβασες την τιμη? για ωρα η για 2ωρο?
Στο 20αρικο κατεβασες την τιμη? για ωρα η για 2ωρο?
μουφεσ ψεμματα. Μάλλον εσύ δεν ξέρω αν καταλαβεςΓεια σου Ελενα !! Εμενα παντως μου εχου μεινει αξεχαστες οι << συναντησεις >>μας !
Περιμένω να τελειωσει αυτη η κορονομαλακία , να ερθω στα μερη σου να επαναλαβουμε !
Δεν ξερω αν με καταλαβες !! Φιλια !!
σ ευχαριστώ για τα λόγια, σου, τα πιο ευγενικά, εδω και χρόνια μπορώ να πω. Μα για ποια, παντελόνια όμως μιλαςΈριξα μία ματιά στο νήμα της κοπέλας, την οποία να σημειώσω ότι δεν την γνωρίζω. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση όμως το πάθος που βγάζετε μερικοί στο να την κακολογήσετε. Δηλαδή τόση σπατάλη χρόνου κι ενέργειας, για να μας προστατέψετε; Για να μη χάσουμε τα 70 ευρώ; Μα 10 ευρώ κάνουνε τα τσιγάρα που καπνίζουμε. Ή μήπως δεν έχουμε αποτύχει σε άλλα ραντεβού και μάλιστα ακριβότερα. και γιατί δεν δείχνετε το ίδιο πάθος και για άλλες κοπέλες εδώ μέσα; Στην τελική, σε γυναίκα την πέφτετε ρε σεις. Ας είναι όπως νάναι αλλά παραμένει γυναίκα. Λίγο περισσότερο σεβασμό στα παντελόνια μας, ή μάλλον στο περιεχόμενο τους, δεν θα κάνει κακό. Ρητορικά τα ερωτήματα. Μην μπούμε σε ερωτο-απαντήσεις, βαριέμαι!
αχ ευχαριστώ τι γλυκά λόγια και απ τουσ δύο σας. Τι σημαίνει από σπόντα δηλ τι εγινεΤην Έλενα την συνάντησα πριν 2 χρόνια περίπου από "σπόντα..."
Ήταν πολύ ευγενική, πολύ γλυκός άνθρωπος και δεν μου έβγαλε το παραμικρό αρνητικό σχετικά με τον χαρακτήρα της.
αχ ευχαριστώ τι γλυκά λόγια και απ τουσ δύο σας. Τι σημαίνει από σπόντα δηλ τι εγινε
α οκ κατάλαβα τώρα. ΦιλιάΘα σου εξηγήσω σε προσωπικό μήνυμα αν θες .
α οκ κατάλαβα τώρα. Φιλιά
συγνώμη ρε αστέρι 12 συ είσαι? Έκανα λάθος νόμιζα άλλο μικρό που κοροϊδεύει,, φιλιά πολλαΓεια σου Ελενα !! Εμενα παντως μου εχου μεινει αξεχαστες οι << συναντησεις >>μας !
Περιμένω να τελειωσει αυτη η κορονομαλακία , να ερθω στα μερη σου να επαναλαβουμε !
Δεν ξερω αν με καταλαβες !! Φιλια !!
Δεν πειραζει ρε μωρο !!συγνώμη ρε αστέρι 12 συ είσαι? Έκανα λάθος νόμιζα άλλο μικρό που κοροϊδεύει,, φιλιά πολλα
Φιλτατε Μακεδονα,ειναι προφανες οτι η Ελενα("καπουλι"για τουε φιλους)δεν τους δινει ουτε τσαμπα κοκο,ουτε ποσοστακια κι ετσι της την πεφτουν ομαδον οι ...ψαγμενοιΈριξα μία ματιά στο νήμα της κοπέλας, την οποία να σημειώσω ότι δεν την γνωρίζω. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση όμως το πάθος που βγάζετε μερικοί στο να την κακολογήσετε. Δηλαδή τόση σπατάλη χρόνου κι ενέργειας, για να μας προστατέψετε; Για να μη χάσουμε τα 70 ευρώ; Μα 10 ευρώ κάνουνε τα τσιγάρα που καπνίζουμε. Ή μήπως δεν έχουμε αποτύχει σε άλλα ραντεβού και μάλιστα ακριβότερα. και γιατί δεν δείχνετε το ίδιο πάθος και για άλλες κοπέλες εδώ μέσα; Στην τελική, σε γυναίκα την πέφτετε ρε σεις. Ας είναι όπως νάναι αλλά παραμένει γυναίκα. Λίγο περισσότερο σεβασμό στα παντελόνια μας, ή μάλλον στο περιεχόμενο τους, δεν θα κάνει κακό. Ρητορικά τα ερωτήματα. Μην μπούμε σε ερωτο-απαντήσεις, βαριέμαι!
Φιλτατε Μακεδονα,ειναι προφανες οτι η Ελενα("καπουλι"για τουε φιλους)δεν τους δινει ουτε τσαμπα κοκο,ουτε ποσοστακια κι ετσι της την πεφτουν ομαδον οι ...ψαγμενοι
Μη μασας Ελενα,βαζεις κατω πολλεςπολυ νεοτερες σου
keep walking