μ έστειλε και πμ ο άλλος και περιέγραφε τη φαντασίωσή του πώς ήταν τότε που δήθεν με παρτούζωναν και οι 2, λες και ήταν σε τσόντα να πούμε. Γαμώτο, έπρεπε να μη το σβήσω να το ποστάρω εδώ να γελάσετε. Μάλιστα καυχιόταν και για το ωραίο παρουσιάστικό του. Από αυτό να καταλάβετε. Εμένα, που όχι μόνο παρτούζες με άνδρα δεν κάνω αν δεν του ξέρω πολύ καλά τους ανθρώπους, αλλά σε καμία περίπτωση και από την πρώτη φορά. Αυτό λέω σε όποιον με καλεί για παρτούζα ότι δεν κάνω αν δεν τους ξέρω. Όλο ψέμματα μερικοί για να το παίξουν γαμιάδες πώ πω. Πάω να πλύνω τη βεράντα βαρέθηκα να τσακώνομαι, άι σιχτίρ. γεια σας.
Να σε βοηθήσω τότε εγώ, αφού το έσβησες, αφού επιμένεις να με διαβάλεις, ενώ προσπάθησα να γράψω για σένα όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα σε κάποιον που αμφιταλαντευόταν αν θέλει να σε συναντήσει, γιατί στη τελική καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Σβήνω μόνο απ' όσα σου έγραψα, όσα θεωρώ ότι είναι ευαίσθητα προσωπικά σου δεδομένα. Κι ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του. Αυτό λοιπόν είναι το μνμ που σου έστειλα προ ολίγου:
"...Προφανώς δεν με θυμάσαι.
Είχαμε βρεθεί αρχικά πριν καμιά 10αριά χρόνια σε ατομικό, αν δεν κάνω λάθος 2 φορές, και λίγο μετά κάναμε κι ένα τρίο, εσύ εγώ και κάποιος καλός Θεσσαλονικιός φίλος μου ονόματι Αντρέας (δεν είναι αυτό το πραγματικό του όνομα) που ήταν κι αυτός μέλος του Μπου με το νικ Wings και με τον οποίο τα είχες βρει στο κρεβάτι μαζί του μια χαρά. Παρεμπιπτόντως, εγώ τότε είχα άλλο νικ, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Το τηλ. που είχα έρθει σε επικοινωνία μαζί σου ήταν το 69.....144 και σε έχω σημειωμένη από τότε με το όνομα ......, που μας είχες πει και λογικά ήταν το πραγματικό σου.
Στο τρίο αυτό ο φίλος μου σου είχε δώσει και παραπάνω χρήματα απ’ αυτά που είχαμε συμφωνήσει, γιατί έμεινε πολύ ευχαριστημένος και γιατί του είχες δώσει και κωλαράκι, αλλά για αυτό το τελευταίο δεν παίρνω και όρκο, μπορεί και όχι.
Αυτό που επίσης θυμάμαι από εκείνο το τρίο, είναι ότι δεν μπορούσα να τελειώσω εύκολα την 2η φορά, αλλά εντέλει τα κατάφερα την ώρα που ήσουν γυρισμένη στα 4 και πίπωνες τον φίλο μου, κι αυτό το θέαμα με είχε φτιάξει, γι’ αυτό και έβαλα το καβλί μου ανάμεσα στα πατουσάκια σου με τα οποία μου το έπαιζες την ίδια ώρα που τον πίπωνες κι εντέλει έχυσα πάνω σ’ αυτά.
Αν θυμάσαι κάτι απ’ όλα αυτά, καλώς. Αν όχι, δεν πειράζει, τα θυμάμαι εγώ μια χαρά. Και ποτέ δεν γράφω ψέματα για τις συναντήσεις μου με κάποια κοπέλα, οποιαδήποτε.
Όσο για την κρίση μου όσον αφορά την εξωτερική σου εμφάνιση, κακώς παρεξηγήθηκες, γιατί χωρίς να θεωρώ ότι είσαι η σούπερ γκομενάρα εμφανισιακά, είσαι μια χαρά αξιογάμητη, δηλ. ένα cg που έχει το παρουσιαστικό να ξεσηκώσει τον άντρα-πελάτη της για να θέλει να σε γαμήσει, αυτό εννοούσα. Αυτό δεν είναι άλλωστε το ζητούμενο; Αν αυτό το βρίσκεις υποτιμητικό λυπάμαι, αλλά όπως σου έγραψα και πιο πάνω, εγώ γράφω πάντα αλήθειες για τις κοπέλες που έχω συναντήσει, με βάση πάντα το γούστο μου.
Όσο για την εμφάνισή μου, επίσης αυτό είναι θέμα γούστου, αλλά πιστεύω ότι είμαι πάνω από τον μέσο όρο των πελατών σου, όχι ότι αυτό έχει καμία ιδιαίτερη σημασία, γιατί δεν είμαι εγώ αυτός για τον οποίο ζήτησε πληροφορίες ο συγκεκριμένος υποψήφιος, αλλά εσύ, οπότε χάνεις το νόημα.
Αν μετά απ’ αυτά που σου γράφω εδώ κρίνεις ότι έσφαλες, όταν έγραψες στο νήμα σου ότι γράφω για σένα χωρίς να σε ξέρω, βγες και γράψτο δημόσια στα ίσια.
Άν πάλι όχι, δεν πειράζει, καλή καρδιά. Εγώ, σε αντίθεση με άλλους εδώ μέσα, έχω μείνει με καλές εντυπώσεις από σένα και γιαυτό έγραψα ό,τι έγραψα σήμερα στο νήμα σου.
Καλό σου απόγευμα, να προσέχεις την υγεία σου με τον κωλοϊό, γιατί όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα μπροστά σ’ αυτό...".