lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
ακριβως!! Άλλαξε ονομα αλλά παραμένει κούκλα κ καυλα!!Η Nayomi ειναι η Hellena-Bibi;;;;
ακριβως!! Άλλαξε ονομα αλλά παραμένει κούκλα κ καυλα!!Η Nayomi ειναι η Hellena-Bibi;;;;
Αληθες!!!!Μιλησα σημερα στο τηλεφωνο και μου αρεσε πολυ ο τροπος που μιλαει και η ευγενεια...αλλα και η η τιμη...100 ευρωπουλα δυο εκτονωσεις και ακαποτο στοματικο!!!!..Τα αξιζει με το παραπανω τα λεφτα της...και της ειπα αρχες του Σεπτεμβρη θα την καλεσω για συναντηση!!!....Το ξαναγραφω....μου αρεσε πολυ ο τροπος που μιλησε!!!...Ξεχασα να ρωτησω.... αν στα 100 ειναι και το πρωκτικο;;;;...Αν γνωριζει κανεις που εχει παει μαζι της.....ας το γραψει!!!!ακριβως!! Άλλαξε ονομα αλλά παραμένει κούκλα κ καυλα!!
Αληθες!!!!Μιλησα σημερα στο τηλεφωνο και μου αρεσε πολυ ο τροπος που μιλαει και η ευγενεια...αλλα και η η τιμη...100 ευρωπουλα δυο εκτονωσεις και ακαποτο στοματικο!!!!..Τα αξιζει με το παραπανω τα λεφτα της...και της ειπα αρχες του Σεπτεμβρη θα την καλεσω για συναντηση!!!....Το ξαναγραφω....μου αρεσε πολυ ο τροπος που μιλησε!!!...Ξεχασα να ρωτησω.... αν στα 100 ειναι και το πρωκτικο;;;;...Αν γνωριζει κανεις που εχει παει μαζι της.....ας το γραψει!!!!
το πρωκτικο ευρώ 50 ευρω επιπλεον...αλλα λέει τρελλα...Αληθες!!!!Μιλησα σημερα στο τηλεφωνο και μου αρεσε πολυ ο τροπος που μιλαει και η ευγενεια...αλλα και η η τιμη...100 ευρωπουλα δυο εκτονωσεις και ακαποτο στοματικο!!!!..Τα αξιζει με το παραπανω τα λεφτα της...και της ειπα αρχες του Σεπτεμβρη θα την καλεσω για συναντηση!!!....Το ξαναγραφω....μου αρεσε πολυ ο τροπος που μιλησε!!!...Ξεχασα να ρωτησω.... αν στα 100 ειναι και το πρωκτικο;;;;...Αν γνωριζει κανεις που εχει παει μαζι της.....ας το γραψει!!!!
Κανενα προβλημα....σαν πακετο τα αξιζει τα λεφτα της, η τυπισα....ειναι και Ελληνιδα αλλα και εμφανιση διαθετει και εφτιαξε και το επιμαχο σημειο της !!!....Αλλα το βασικοτερο.... εκανε μειωση τιμων και το εκτιμω αυτο...παλια το ειχε 150 ευρω για μια ωρα...και ειχα αρπαχτει μαζι της, στις πρωτες σελιδες του θρεντ....τωρα με 100...αλλαζει το πραγμα γιατι εδειξε οτι δεν κοιταει μονο να κονομησει...αλλα σκεφτεται και την πελατεια της.... σε συνδυασμο με την οικονομικη κριση!!!!Τυγχαια το ανακαλυψα..και αρχες του Σεπτεμβρη θα την τιμησω....ειναι καλο παιδι!!!!
Σε ευχαριστω φιλε....για να πω την αληθεια, αυτο δεν το ηξερα...αλλα παλι με εξυπηρετει...γιατι δεν ειμαι και πολυ φαν της πισω πορτας..οποτε θα γλυτωσω ενα 50αρικο!!!....Αρκει στα 100 ευρω, να μην υποβαθμιζει τις υπολοιπες υπηρεσιες που προσφερει;;;Δεν άλλαξε και τόσο την τιμολογιακή της πολιτική. Πρίν είχε μόνο φουλ (συμπεριλαμβανομένου του πρωκτικού) στα 150. Τώρα έχει 100 + 50 ;)
Σε ευχαριστω φιλε....για να πω την αληθεια, αυτο δεν το ηξερα...αλλα παλι με εξυπηρετει...γιατι δεν ειμαι και πολυ φαν της πισω πορτας..οποτε θα γλυτωσω ενα 50αρικο!!!....Αρκει στα 100 ευρω, να μην υποβαθμιζει τις υπολοιπες υπηρεσιες που προσφερει;;;
Το εγραψε και ενας αλλος και με βαζει σε προβληματισμο ...Θα κοιταξω, αν εχετε ανεβασει κριτικες να τις διαβασω!!!Δεν ξερεις τι χανεις τυπε!!
κριτικές άφθονες...ναυομι χωρίς πρωκτικο είναι χωριάτικη χωρίς φέτα...Το εγραψε και ενας αλλος και με βαζει σε προβληματισμο ...Θα κοιταξω, αν εχετε ανεβασει κριτικες να τις διαβασω!!!
κριτικές άφθονες...ναυομι χωρίς πρωκτικο είναι χωριάτικη χωρίς φέτα...
Και χωρίς πρωκτικό για να γλυτώσεις το 50 €, αφου το 20-25αρι θα το δώσεις στο ξενοδοχειο, θα περάσεις σούπερ.Σε ευχαριστω φιλε....για να πω την αληθεια, αυτο δεν το ηξερα...αλλα παλι με εξυπηρετει...γιατι δεν ειμαι και πολυ φαν της πισω πορτας..οποτε θα γλυτωσω ενα 50αρικο!!!....Αρκει στα 100 ευρω, να μην υποβαθμιζει τις υπολοιπες υπηρεσιες που προσφερει;;;
Ναι ρε....αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι ανετος οικονομικα και θα εχω πληρωσει τους φορους και τα χαρατσια..θα την τιμησω!!!..Πιστευω ειναι η καλυτερη περιπτωση εδω μεσα απο πλευρας αποδοση τιμης και υπηρεσιων......αλλα και θυμα...καθεται τωρα και δεχεται και την βαζει ο αλλος απο εκει στο αλλο διαδικτυακο χωρο(το βλεπω στις διαφημισεις και το ξερω)....στις κληρωσεις και οποιος κερδισει θα την πηδηξει τζαμπε!!!!...Δεν μου πεφτει λογος..αλλα σε δημοσιο διαλογο ολα αναφερονται......μαλακια της, που δεχεται γιατι το πελατολογιο της, το εχει οπως διαπιστωνω απο το παρον θρεντ και δεν πρεπει να εχει κανεναν αναγκη!Και χωρίς πρωκτικό για να γλυτώσεις το 50 €, αφου το 20-25αρι θα το δώσεις στο ξενοδοχειο, θα περάσεις σούπερ.
ποιος τη βάζει σε κλήρωση? Που το είδες μαν? Για δώσε ντιτειλς...Ναι ρε....αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι ανετος οικονομικα και θα εχω πληρωσει τους φορους και τα χαρατσια..θα την τιμησω!!!..Πιστευω ειναι η καλυτερη περιπτωση εδω μεσα απο πλευρας αποδοση τιμης και υπηρεσιων......αλλα και θυμα...καθεται τωρα και δεχεται και την βαζει ο αλλος απο εκει(το βλεπω στις διαφημισεις και το ξερω)....στις κληρωσεις και οποιος κερδιδει θα την πηδηξει τζαμπε!!!!...Δεν μου πεφτει λογος..αλλα σε δημοσιο διαλογο ολα αναφερονται......μαλακια της, που δεχεται γιατι το πελατολογιο της, το εχει οπως διαπιστωνω απο το παρον θρεντ και δεν πρεπει να εχει κανεναν αναγκη!
Στο ενα απο τα αλλα δυο site!!!..Αναφερουν στον συγκεκριμενο ιστοτοπο...οτι τα δωρεαν girls Free fuck ειναι προσφορα του Naughty Cats Και της NAYOMI!!ποιος τη βάζει σε κλήρωση? Που το είδες μαν? Για δώσε ντιτειλς...
Αν το κανει απο μονη της, η Nayomi γιατι θελει να δωσει χαρα στα απο κει μελη.....γιατι δεν το κανει και εδω;..Και μεις παιδακια ειμαστε!!