Mpanana Dole
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2014
- Like
- 755
- Πόντοι
- 81
Κορίτσι τα κοτσιδάκια σου είναι όλα τα λεφτά....
Πολυ καυλα φωτος οντως ουαουαπ αυτό το καλοκαίρι για να σκάσεις, και τώρα είμαι πιο καλή αγαπητέ! χιχι
Οι φωτό από πότε είναι ;;;; ;)
Τιμες κ προγραμματα δεν εχουμε μαθει ακομα...
Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι από καλοκαίρι του 2004.
Η Έλενα τώρα είναι 40 φεύγα…
Ποσο χρονων ειπαμε οτι εισαι καυλα? Εχεις ακομα εκείνο το δρακο τατοο πανω απο το μουνακι σου?είναι το καλοκαίρι σε μία μυστική παραλία, που καύλωσα και είπα ας βγάλω μερικές φωτό, και βγήκαν καλές ομολογουμένως, καυλώνω κι εγώ που τις βλέπω!
Δεν ειπαμε. Η Ελενη λεει οτι ειναι 30. Εσυ απ τον δρακο δεν καταλαβαινεις τη ηλικια της ?Ποσο χρονων ειπαμε οτι εισαι καυλα? Εχεις ακομα εκείνο το δρακο τατοο πανω απο το μουνακι σου?
Πολυ μου αρεσουν τα τατοο
Δεν ειπαμε. Η Ελενη λεει οτι ειναι 30. Εσυ απ τον δρακο δεν καταλαβαινεις τη ηλικια της ?
Παιδιά , έχουν γίνει απίστευτα πράγματα εδώ μέσα ,...
Θέμα χρόνου είναι ..
οι άνθρωποι δεν αλλάζουν τόσο γρήγορα...
πολύ ευγενια,κάτι βρομάει ....
να μας πεις ποτε θα κανεις παρτουζα με την αντριαννα ,και τι τιμη .ευχαριστώ πολύ αυτά τα δύο μέλη που γράψαν ότι με ξέρουν, γιατί κι εγώ τους ξέρω και αυτοί γράφουν την αλήθεια και μόνο. Οτι βλέπετε παίρνετε. Πάντως μου αρέσει που γουστάρετε αυτές τις φωτό μου χιχι
αν γινει αυτο θα μαζεψουν ολο το χαρτι και θσ εχουμε πολλα καρδιακα.οι 2 μεγαλυτερες εργατριες του σεξ με παρομοιο attitude στο κρεβατι.αναμενουμε.αν και δουλευουν σε διαφορετικες περιοχες.το εχουν ρωτησει ομως ηδη 2 ατομα.ξερουν ισως κατινα μας πεις ποτε θα κανεις παρτουζα με την αντριαννα ,και τι τιμη .
ευχαριστώ πολύ αυτά τα δύο μέλη που γράψαν ότι με ξέρουν, γιατί κι εγώ τους ξέρω και αυτοί γράφουν την αλήθεια και μόνο. Οτι βλέπετε παίρνετε. Πάντως μου αρέσει που γουστάρετε αυτές τις φωτό μου χιχι
Μπορώ να γράψω τιμές εδώ μέσα, διότι με ρωτάνε στα pm ή απαγορεύεται τιμές;
Ναι μια χαρα μπορεις να γραψεις τιμες