NayomiExclusive
Call-Girl
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2013
- Like
- 0
καταλαβαίνω τί λες, αλλά το λέω προκαταβολικά χιχι, να προλάβω, διότι δεν αντέχω τα τηλέφωνα των τζαμπατζήδων. Είναι τόσο χαμηλή η τιμή που δεν κατανοώ τα καψόνια στα τηλέφωνα, κι έλα να σε ξεκολιάσω με ένα 50 άρικο. Κατάλαβες τώρα; όπως επίσης αυτόν το Μπαρούχο, που έχει ταράξει με τα ίδια μηνύματα συνέχεια και ραντεβού δεν κάνει. Και ποιος σας είπε ότι μιλάω για το σπίτι ΜΟΥ. Εγραψα ἤ χοτέλ ή σπίτι, εννοείται του πελάτη. Εχω κουραστεί να θέλουν να με κατασπαράξουν χωρίς λόγο κι αιτία , αν γίνεται να με εξαφανίσουν από προσώπου γης. Είναι αγανάκτηση οκ, από τους συνήθεις ύπο῀πτους και βαρέθηκα να το παίζω υπεράνω και δεν με νοιάζει που με έχουν γαμήσει στα καψόνια και στα τζαμπατσιλίκια. Αυτή είμαι κι αν δεν σου αρέσω κι εσένα και σε άλλους, μην πάρετε ποτέ. Ούτε οι νταβάδες οι χείριστοι δεν σκέφτονται και πράττουν έτσι. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια στο θέμα. Οποιος κατανοεί, κατανοεί, και όποιος θέλει, στέκεται στην προσφορά και αυτά που είμαι διατεθειμένη να προσφέρω. Μασλάτια.
αααα και κάτι τελευταίο! δεν ανήκω σε κανένα, και όταν θελήσω προστασία, θα την παραγγείλω μόνη μου, να ναι υπαρκτή.