ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
δεν μπορει,για να θυμασαι που ματωσε ο κωλος σου πρεπει να ηταν καταλυτικη εμπειρια :S :S :Sτί άλλο θες να σε πω;
δεν μπορει,για να θυμασαι που ματωσε ο κωλος σου πρεπει να ηταν καταλυτικη εμπειρια :S :S :Sτί άλλο θες να σε πω;
ναι ήταν μία και μοναδική τρομακτική ανεπανάληπτη, ξεχωριστή εμπειρίαδεν μπορει,για να θυμασαι που ματωσε ο κωλος σου πρεπει να ηταν καταλυτικη εμπειρια :S :S :S
τον μερεντιασες κιολας τυπισσαναι ήταν μία και μοναδική τρομακτική ανεπανάληπτη, ξεχωριστή εμπειρία
Kανονικά θα πρεπε να του πατήσω ένα χέσιμο με αυτό που έκανε, αλλά οκ, ντράπηκα. Να σου πω, πάει καιρός όμως αυτό, σιγα, όλα ξεχάστηκαν. Πάω νανάκια φιλιά και μην με πειράζετε, είμαι ευαισθητούλι πια.τον μερεντιασες κιολας τυπισσα
πλακα κανεις??....το προφιλ της κοιτα.Καλημέρα τηλέφωνο επικοινωνίας για Nayomi?
πλακα κανεις??....το προφιλ της κοιτα.
Ελεος παιδια.πριν ποσταρετε,ψαξτε λιγο!!
γαριδακι η δουλεια.
τι σημαίνει αυτό, δηλ γαριδάκι η δουλειά;γαριδακι η δουλεια.
η τίγρης έγινε γατούλα πλέον...Kανονικά θα πρεπε να του πατήσω ένα χέσιμο με αυτό που έκανε, αλλά οκ, ντράπηκα. Να σου πω, πάει καιρός όμως αυτό, σιγα, όλα ξεχάστηκαν. Πάω νανάκια φιλιά και μην με πειράζετε, είμαι ευαισθητούλι πια.
η τίγρης έγινε γατούλα πλέον...
μου το είπε ένα πουλακι...χαχαχχαχιχιχι, που το ξέρεις;
δεν πηγαινε σε σενα...ξερει ο αντζελο τι λεω.τι σημαίνει αυτό, δηλ γαριδάκι η δουλειά;
και ποιος σου ειπε οτι δεν το εχουμε κανει..??..Εντελώς φιλικά αντί να την πειράζετε κ να γράφετε λαλακιες.δωστε 100 ευρώ να απολαύσετε απόλαυσετε αυτά τα απίστευτα βυζομπαλα κ θα με θυμηθείτε.ελενη μη μασας
Εντελώς φιλικά αντί να την πειράζετε κ να γράφετε λαλακιες.δωστε 100 ευρώ να απολαύσετε απόλαυσετε αυτά τα απίστευτα βυζομπαλα κ θα με θυμηθείτε.ελενη μη μασας