Kostas13341
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
χρόνια σού πολλά και εσένα πύρκαυλο. Καλή χρονιά να έχεις.
Ο σκορπιος κατι ειπε. Κοριτσαρα αστους να φωναζουν??? τι είναι αυτό να ξέρουμε όλοι χιχι
Εξακολουθώ να μην κατανοώ χιχιΟ σκορπιος κατι ειπε. Κοριτσαρα αστους να φωναζουν
Σιγά Αγάπες μου μην στριμώχνεστε όλοι θα πάρετε. Τώρα μόλις πάω για φαγητό με κάποιον που με κάλεσε σήμερα και μετά θα πάμε λέει να με πηδήξει κάπου έξω χιχιχιΠαραπανω διαβασα για 130 την ωρα με πισω. Στην τελευταια κριτική 150 με πισω για μιαμιση ωρα. Τι ισχυει; Γιατι μονο +20 για μιση ωρα το βλεπω δυσκολο.
Σιγά Αγάπες μου μην στριμώχνεστε όλοι θα πάρετε. Τώρα μόλις πάω για φαγητό με κάποιον που με κάλεσε σήμερα μετά την ωραιότατη κριτική του συναδέλφου σας και μετά θα πάμε λέει να με πηδήξει κάπου έξω χιχιχι
Μέχρι ένας φυλακισμένος από τον Κορυδαλλό με πήρε, και με είπε ότι με δίνει 1000 ευρώ αν πάω να με γαμήσει μέσα στη φυλακή. Τα σόδομα και τα γόμορα.
Μέχρι ένας φυλακισμένος από τον Κορυδαλλό με πήρε, και με είπε ότι με δίνει 1000 ευρώ αν πάω να με γαμήσει μέσα στη φυλακή. Τα σόδομα και τα γόμορα.
τι μαλακας εισαιπροσεχε μονο μην σε κλεισουνε μεσα και σενα
Σιγά Αγάπες μου μην στριμώχνεστε όλοι θα πάρετε. Τώρα μόλις πάω για φαγητό με κάποιον που με κάλεσε σήμερα και μετά θα πάμε λέει να με πηδήξει κάπου έξω χιχιχι
Eίπε να φάμε έξω και να πηδηχτούμε στο ύπαιθρο σαν τα σκυλιά, αυτό είπεΒρε αγαπη να φατε εξω και να πηδηχτητε μεσα μαλλον σου ειπε ο ανθρωπος...το αναποδο μου κανει λιγο kinky
Eίπε να φάμε έξω και να πηδηχτούμε στο ύπαιθρο σαν τα σκυλιά, αυτό είπε
Eίπε να φάμε έξω και να πηδηχτούμε στο ύπαιθρο σαν τα σκυλιά, αυτό είπε