Helena Babe
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2014
- Like
- 0
μπλιαχ !
ι Γιαννς ο Καψόνις που κάνει το καψόνι!
μπλιαχ !
Συμφωνω.Να το κόβατε όλοι μήπως;
Το έχω πει τόσες φορές ότι υπάρχει σοβαρός λόγος...
Να το κόβατε όλοι μήπως;
Το έχω πει τόσες φορές ότι υπάρχει σοβαρός λόγος...
Νομίζω το θέμα της κοπέλας εδώ (χωρίς να την ξέρω ή να την έχω συναντήσει) έχει πάρει διαστάσεις bourdelo-bulling
Σκασε κι εσυ μωρη χαμουρα. Μας ζαλισες τ αρχιδια με το καβαλιωτικο μαρκετιγκ!Αστους γιατί μπερδεύουν τα ονόματα μάλλον κι εγώ δεν είμαι θύμα όμως!
Σκασε κι εσυ μωρη χαμουρα. Μας ζαλισες τ αρχιδια με το καβαλιωτικο μαρκετιγκ!
Καλημέρα! Ειρήνη υμίν, Ειρήνη ημίν! Μην τσακώνεστε καλέ καλέ. Να και μία φωτό για γλυκειά καλημέρα!
Μωρακι αγνοησε τους και δειξε περισσοτερες φωτο
Καλημέρα! Ειρήνη υμίν, Ειρήνη ημίν! Μην τσακώνεστε καλέ καλέ. Να και μία φωτό για γλυκειά καλημέρα!
Μωρακι αγνοησε τους και δειξε περισσοτερες φωτο
έχω πάθει την πλάκα τσι ζωής μου λέμε με τις άκυρες κριτικές! Πρόσωπο δεν δείχνω που να χτυπάτε τον πλαδαρό σας κώλο καταί, κι ας λέτε ότι είμαι Frankenstein! Επίσης 100 ευρώ δεν παίζει οπότε για ποιο λόγο γράφετε κριτκές δεν κατανοώ. Χι χι χι!
Παρακολουθώ το post με προσοχή και δεν μπορώ να καταλάβω το τι γινεται τελικά... κάπου το χάνω... Με την Έλενα έχουμε βρεθεί στο παρελθόν κανα 2 φορές... (πριν φτιάξει το βυζάκι της)... και μπορώ να πώ ότι είχα περάσει πολύ καλά... Θυμάμαι ότι είχε ωραία φατσούλα και με χιουμοράκι καλό (ήταν το πρώτο call girl που μου τα είχε καταπιεί ΟΛΑ )... Το πως είναι πλέον και εάν αρέσει σε μένα όχι και σε άλλους ναι (ή και το αντίθετο) δεν το εξετάζω... Θεωρώ όμως ότι πρέπει κάποιοι και κάποιες να αναθεωρήσουν το λόγο υπαρξης ενός τέτοιου forum... Όλοι εκτιθέμεθα, λίγο ή πολύ, και είμαστε εδώ για την ενημέρωση και την αποφυγή ή μη κάοιων περιπτώσεων. Όποιος το δέχεται μένει, οποιος όχι δική του η αποφαση να μεινει ή οχι. Οι επιθέσεις των κοριτσιών/γραφείων σε μέλη και το αντίθετο νομίζω ότι είναι λίγο βλακώδες... Τεσπα... για να μην ακούγομαι και μαλακας για καποιους ή ότι δίνω συμβουλές...
θα πρότεινα... ειρηνη... υμίν και ημίν.... ΑΜΗΝ...!
Ναι μωρέ, σιγά το πράγμα. Ειρήνη...
ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ!
Οποιος βρει και μου φέρει τα άλμπουμ φωτογραφιών μου (4) που έχει φωτό μου από όταν ήμουν και μικρή, που εκλάπησαν από το σπίτι μου το ξύλινο που έμενα, θα έχει 3 ώρες δώρο από εμένα!
Αν είναι 2 τα άτομα που θα μου τα φέρουν είναι 3 ώρες ο καθένας!
εισαι σιγουρη βρε Λενακι οτι ειναι απο δω μεσα οι ελαφροχεριδες???