Helena Babe
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2014
- Like
- 0
τι έγινε αλανιάρη? σε ενοχλεί το Ελενάκι μας?
οχι Ελενίτσα δεν με ενοχλείς!τι έγινε αλανιάρη? σε ενοχλεί το Ελενάκι μας?
οχι Ελενίτσα δεν με ενοχλείς!
και που το ξερω εγω?Ο Κωστής είμαι.
Ωραια τα λεει τουτος. Δεν καταλαβα λεξη βεβαια.Σαν ν' ακουω τον ΜπενυΗ διπολική διαταραχή (γνωστή και ως διπολική συναισθηματική διαταραχή, μανιοκαταθλιπτική διαταραχή ή απλώς μανιοκατάθλιψη), είναι μια ψυχική νόσος. Τα άτομα με διπολική διαταραχή βιώνουν επεισόδια ανεβασμένης ή ευερέθιστης διάθεσης γνωστά ως μανία εναλλασσόμενα με επεισόδια κατάθλιψης. Αυτά τα επεισόδια μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην ικανότητα του ανθρώπου να λειτουργήσει φυσιολογικά στην καθημερινότητα του. Σχεδόν το 4% των ανθρώπων παγκοσμίως έχουν διπολική διαταραχή, είναι το ίδιο συχνή σε άνδρες και γυναίκες και εμφανίζεται συνήθως σε νεαρή ηλικία. Η αιτία που προκαλεί την διαταραχή δεν είναι ξεκάθαρη αλλά οι γενετικοί και περιβαλλοντικοί παράγοντες θεωρείται πως παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της διαταραχής. Η θεραπεία περιλαμβάνει σταθεροποιητές διάθεσης όπως το λίθιο, αντιεπιλιπτικά φάρμακα καθώς και ψυχοθεραπεία.
Υπάρχουν γενικευμένα προβλήματα με κοινωνικό στίγμα, στερεότυπα καθώς και προκατάληψη ενάντια σε άτομα με διπολική διαταραχή, ωστόσο η διπολική διαταραχή έχει συνδεθεί και με την δημιουργικότητα και ακόμη και την ιδιοφυΐα, και πολλοί καλλιτέχνες, όπως ο ζωγράφος Βίνσεντ βαν Γκογκ και η συγγραφέας Βιρτζίνια Γουλφ, έπασχαν από αυτή.
Η διπολική διαταραχή (γνωστή και ως διπολική συναισθηματική διαταραχή, μανιοκαταθλιπτική διαταραχή ή απλώς μανιοκατάθλιψη), είναι μια ψυχική νόσος. Τα άτομα με διπολική διαταραχή βιώνουν επεισόδια ανεβασμένης ή ευερέθιστης διάθεσης γνωστά ως μανία εναλλασσόμενα με επεισόδια κατάθλιψης. Αυτά τα επεισόδια μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην ικανότητα του ανθρώπου να λειτουργήσει φυσιολογικά στην καθημερινότητα του. Σχεδόν το 4% των ανθρώπων παγκοσμίως έχουν διπολική διαταραχή, είναι το ίδιο συχνή σε άνδρες και γυναίκες και εμφανίζεται συνήθως σε νεαρή ηλικία. Η αιτία που προκαλεί την διαταραχή δεν είναι ξεκάθαρη αλλά οι γενετικοί και περιβαλλοντικοί παράγοντες θεωρείται πως παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της διαταραχής. Η θεραπεία περιλαμβάνει σταθεροποιητές διάθεσης όπως το λίθιο, αντιεπιλιπτικά φάρμακα καθώς και ψυχοθεραπεία.
Υπάρχουν γενικευμένα προβλήματα με κοινωνικό στίγμα, στερεότυπα καθώς και προκατάληψη ενάντια σε άτομα με διπολική διαταραχή, ωστόσο η διπολική διαταραχή έχει συνδεθεί και με την δημιουργικότητα και ακόμη και την ιδιοφυΐα, και πολλοί καλλιτέχνες, όπως ο ζωγράφος Βίνσεντ βαν Γκογκ και η συγγραφέας Βιρτζίνια Γουλφ, έπασχαν από αυτή.
Ο νταβατζής της φτωχογειτονιάς ελάλησε. Ξέρεις όμως, εγώ έχω αυτό το σύνδρομο, αλλά δεν κόβω το αυτί μου, ούτε πνίγομαι σε ποτάμια όπως η συγγραφέας. Αντίθετα, κόβω αυτιά και άμα λάχει σε πνίγω και στο ποτάμι, αν συνεχίσεις τις παλιονταβατζοκαταστάσεις σου υποχθόνια.
κάνεις τον εαυτό σου παράθεση και του απαντάς?
Κωστή σκίστους αγορίνα... μην μασάς τίποτα!!!
Καλημερούδια αγάπες μου! Σήμερα είμαι χαρούμενη! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Η διπολική διαταραχή .... και εμφανίζεται συνήθως σε νεαρή ηλικία
Καλό μεσημέρι κούκλα. Θέλεις να μας πεις γιατί είσαι τόσο χαρούμενη;Καλημερούδια αγάπες μου! Σήμερα είμαι χαρούμενη! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Η διπολική διαταραχή (γνωστή και ως διπολική συναισθηματική διαταραχή, μανιοκαταθλιπτική διαταραχή ή απλώς μανιοκατάθλιψη), είναι μια ψυχική νόσος. Τα άτομα με διπολική διαταραχή βιώνουν επεισόδια ανεβασμένης ή ευερέθιστης διάθεσης γνωστά ως μανία εναλλασσόμενα με επεισόδια κατάθλιψης. Αυτά τα επεισόδια μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην ικανότητα του ανθρώπου να λειτουργήσει φυσιολογικά στην καθημερινότητα του. Σχεδόν το 4% των ανθρώπων παγκοσμίως έχουν διπολική διαταραχή, είναι το ίδιο συχνή σε άνδρες και γυναίκες και εμφανίζεται συνήθως σε νεαρή ηλικία. Η αιτία που προκαλεί την διαταραχή δεν είναι ξεκάθαρη αλλά οι γενετικοί και περιβαλλοντικοί παράγοντες θεωρείται πως παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της διαταραχής. Η θεραπεία περιλαμβάνει σταθεροποιητές διάθεσης όπως το λίθιο, αντιεπιλιπτικά φάρμακα καθώς και ψυχοθεραπεία.
Μακάρι να ήταν κάτι τόσο απλό!
"Διπολική διαταραχή" είναι ο νέος όρος αυτού που παλιά λέγαμε μανιοκατάθλιψη και δεν έχει σχέση με την "διπλή προσωπικότητα" που υποθέτω πως είναι οργανικό ψυχοσύνδρομο και η αιτία του προφανώς θα είναι κάποιο πρόβλημα υγείας που η ίδια η κοπέλα έχει ανακοινώσει.
Ας μην επεκταθούμε...
Υ.Γ. Θα τα ακούσω τώρα το ξέρω, αν και να την βοηθήσω είχα πρόθεση.
Ο καμπούρης δεν βλέπει την καμπούρα του .....Μακάρι να ήταν κάτι τόσο απλό!
"Διπολική διαταραχή" είναι ο νέος όρος αυτού που παλιά λέγαμε μανιοκατάθλιψη και δεν έχει σχέση με την "διπλή προσωπικότητα" που υποθέτω πως είναι οργανικό ψυχοσύνδρομο και η αιτία του προφανώς θα είναι κάποιο πρόβλημα υγείας που η ίδια η κοπέλα έχει ανακοινώσει.
Ας μην επεκταθούμε...
Μακάρι να ήταν κάτι τόσο απλό!
Ας μην επεκταθούμε...