Helena Babe
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2014
- Like
- 0
Αυτός δεν είναι γκέυ??? Εντάξει υπερβάλλεις κι εσύ τώρα... Ένας ακόμη και τι έγινε??? Μπρός στα κάλλη τι είναι ο πόνος...!!!
του φευγει με μένα
Αυτός δεν είναι γκέυ??? Εντάξει υπερβάλλεις κι εσύ τώρα... Ένας ακόμη και τι έγινε??? Μπρός στα κάλλη τι είναι ο πόνος...!!!
Του ξυπνάς τις ανδρικές του ορμές εννοείς? Και τι σε πειράζει να του κάτσεις???
Έλα παραδέξου πώς σε πιάνουν κι εσένα οι ντροπές σου!!!
den exo lefta fia fotografo
Θα στις βγάλω εγώ τις φωτογραφίες αλλά πρώτα θα στην ματώσω την κωλάρα από το γαμήσι να είναι πιο καλλιτεχνικές...να χορτάσει ο κόσμος ανοιχτή κωλοτρυπίδα
Ελενη στο επομενο ραντεβου που θα κλεισεις πες του πελατη να σε βγαλει φωτος με το κινητο σου.Ασε τους φωτογραφους και τα φωτοσοπ.Ζωντανη κωλοτρυπιδα θελουμε να δουμε να σπαρταραει.....Η αμα σε ξεκολιασει ο γιαννης ας βγαλει αυτος.Δεν ειναι δυνατον ολες οι αλλοδαπες να βαζουν φωτος και να μας καυλωνουν και εσυ η δικια μας να μην βαζεις και να αναρωτιεσαι γιατι δεν κανεις ραντεβου.Αφου το ξερεις οτι εχεις κωλαρα και μου το εχεις πει εκμεταλευσου το ντε.
βγάζουν αυτές που προτιμάτε να υπάρχουν. εμείς οι υπόλοιπες παλεύουμε με τα κύματα
βγάζουν αυτές που προτιμάτε να υπάρχουν. εμείς οι υπόλοιπες παλεύουμε με τα κύματα
Έλενα εμείς σε στηρίζουμε στον δύσκολο αγώνα σου με τα κύματα...απλά θα μας διευκόλυνες , θα μας έδινες λίγο δύναμη και κουράγιο με την θέα από το κωλαράκι σου...αλλα δεν πειράζει...θα φανούμε δυνατοί και θα παλέψουμε τα κύματα μαζί...
μη με δουλεύετε ρε, δεν έχω λεφτά για καλές φωτό, ούτε μπορώ να αγγαρεύω τον πελάτη να κάνει δουλειές
τι να σου πω ρε Ελενη πραγματικα.Εγω αν ειχα το κωλαρακι σου καθε πρωι θα το ανεβαζα.Ασε τα κυματα και τις ιστοριες.Φορα μπρατσακια και κολυμπα.Και εγω ειμαι γιατρος και υπαρχουν και αλλου 1000 καλυτεροι γιατροι απο μενα.τι πρεπει να κανω να τα παρατησω?Ισα ισα που εχεις και πλεονεκτημα εδρας ενω οι αλλες παιζουν εκτος με κωλαρες με βυζαρες κτλπ......Το να μπαινω στο θρεντ σου και να βλεπω γιατο αν ο κωστης ειναι πουστης η οχι ξερεις πολυ καλα οτι καθε βραδυ με ξυνει το δεξι μου αρχιδι γιαυτο.Εγω εσενα πηδαω οχι τον κωστα.Ανοιξε αλλο θρεντ Κωστης ο πουστης!
τι να σου πω ρε Ελενη πραγματικα.Εγω αν ειχα το κωλαρακι σου καθε πρωι θα το ανεβαζα.Ασε τα κυματα και τις ιστοριες.Φορα μπρατσακια και κολυμπα.Και εγω ειμαι γιατρος και υπαρχουν και αλλου 1000 καλυτεροι γιατροι απο μενα.τι πρεπει να κανω να τα παρατησω?Ισα ισα που εχεις και πλεονεκτημα εδρας ενω οι αλλες παιζουν εκτος με κωλαρες με βυζαρες κτλπ......Το να μπαινω στο θρεντ σου και να βλεπω γιατο αν ο κωστης ειναι πουστης η οχι ξερεις πολυ καλα οτι καθε βραδυ με ξυνει το δεξι μου αρχιδι γιαυτο.Εγω εσενα πηδαω οχι τον κωστα.Ανοιξε αλλο θρεντ Κωστης ο πουστης!
τι γιατρός