The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.324
- Πόντοι
- 25.467
ναι, έχω περίοδο
Πόσες φορές τον μήνα;
ναι, έχω περίοδο
Πόσες φορές τον μήνα;
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΝΙΤΡΟ σε κριτική του KAZAMΠΟΥΜΠΟΥΡΑ για μένα.
Πολύ εύθικτη είστε αγαπητή μου.
Μια διορθωσουλα. Το σχολιο του ΝΙΤΡΟ εγινε σε κριτικη για αλλη κοπελα nayomi darling ;)
Απλα συγκρινα την εντυπωση που μου αφησε η αλλη κοπελα σε συγκριση με την εντυπωση που ειχα απο σενα. Σε αλλη κριτικη. Το γιατι εγινε θεμα αυτο, ας το πει ο ΝΙΤΡΟ. Εγω δεν πολυκαταλαβα για να μαι ειλικρινης.
Μην σκας ομως. Ο καθενας με τις εμπειριες του. ;)
ναι, συγνώμη, λάθος! τελοσπάντων, η ουσία είναι όμως ο ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ και τί κοινό έχει με τη NAYOMI!
Iστορικό quiz!
Γιατι δεν το βλεπεις ως εξης? Τον Βουκεφαλα δεν μπορεσε να τον ιππευσει ποτε κανεις πλην του Αλεξανδρου. Ατιθασο αλογο, πανεμορφο. Για λιγους.
Αν το δεις ετσι, μπορει να το παρεις και ως κοπλιμεντο.
τί θες να κάνω αφού όλο με κοροιδεύουν εδώ μέσα. Αμα τους αφήσω θα με βγάλουν Βασιλειάδου στο τέλος. Δεν έχω νταβάδες και γραφεία να με υποστηρίζουν αγαπητέ.
Δείτε καλή μου,
Το να θεωρείτε χρέος σας να απαντάτε σε οποιοδήποτε σχόλιο αφήνει αιχμές, μπορεί και να εκληφθεί απο κάποιους ως "όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται".
Όλοι, άλλος λίγο άλλος πολύ γνωρίζουμε, ότι μέσα σε μιά τόσο μεγάλη κοινότητα θα υπάρχουν και οι διαφημιστές και οι δυσφημιστές, τόσο καλοπροαίρετοι όσο και κακοπροαίρετοι.
ή μπορεί να είμαι κατίνα!
εγώ θα πω σε όσους έχουν απορία και μυγιάζονται ας προσέλθουν ή όχι!
την δουλειά αυτή δεν την κάνω επειδή φοβάμαι αγαπητέ τί θα νομίσουν οι άλλοι....αν νομίσουν κάτι και μπορεί να βελτιωθεί το προσπαθώ, αν είναι συκοφαντία ή ψέμα το πολεμώ, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος.
Αυτό που προσπαθώ να σας δώσω να καταλάβετε είναι, ότι μερικές φορές με το να υιοθετείτε τέτοια συμπεριφορά, δείχνετε εμπαθής.
Αυτά, όπως και όλα τα παραπάνω, τα γράφω επειδή έτυχε κάποια στιγμή να συνευρεθούμε. Εγω προσωπικά πέρασα αρκετά και σας βρήκα και συμπαθή σαν άνθρωπο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα έχουν όλοι την ίδια γνώμη μ΄εμένα. Κανένας δεν δύναται να ικανοποιήσει τους πάντες, όσο καλή πρόθεση και να έχει.
Τί έχεις να πεις ΧΡΕΡ τώρα?
.....με κουράσατε......
θυμησου τα αυτα σε καμια παρτούζα....σε ρωτήσαμε ρε ψηλέ;
θυμησου τα αυτα σε καμια παρτούζα....
σε βλέπω να τρεχεις γυμνο πισω απο το αυτοκινητο εσένα!
δηλαδή?
δηλαδή?