Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
γιατί θα έρθεις να με σώσεις χι χι χι
πιστευω απο το μυαλο σου εβγαλες την ιστορια με τον μπατσο κ δουλευεις τον κοσμο
γιατί θα έρθεις να με σώσεις χι χι χι
πιστευω απο το μυαλο σου εβγαλες την ιστορια με τον μπατσο κ δουλευεις τον κοσμο
Κανένας δεν ασχολείται μαζί σου κι αυτό φαίνεται απ'το ότι είσαι όλη μέρα εδώ μέσα.μωρή να πεις την κυλότα σου την τρύπια. Ετσι κι αλλιώς αυτό θέλετε όσον αφορά στην ψἀθα αλλά θα πάρετε τα αρχίδια μου. Επίσης τί αλήθεια θες, αυτοί που ξέρουν ξέρουν , οι υπόλοιποι φάτε ψάρια και κρεμάστε κόσμο όπως έχετε μάθει πρόβατα.
Κανένας δεν ασχολείται μαζί σου κι αυτό φαίνεται απ'το ότι είσαι όλη μέρα εδώ μέσα.
Συνέχισε να ξεφτιλίζεσαι
χαχαχαχ ο μαννυ πυροβολαει
Και τι ηθελες ρε Ελενη, να σου δωσουν παρασημο? Αντισταση κατά της αρχης εκανες.Η Ελενα μπήκε φυλακή διότι έδωσε σφαλιάρα στον αστυνόμο, διότι του είπε ότι το 10 ευρω της το έδωσε ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ που το παίζει φίλος της και την είπε που...α.
Τολμήστε να ....κλείσετε ...στόματα και θα δούμε τί θα γίνει
Και τι ηθελες ρε Ελενη, να σου δωσουν παρασημο? Αντισταση κατά της αρχης εκανες.
δεν είμαι η Ελενα, αλλά αυτά θα τα πει στο δικαστήριο,καθώς κατήγγειλε και τον αστυνόμο που σφαλιάρωσε και τον κάλυψαν.
Εγώ είμαι ο Κωστής και ξέρω ποιοι είναι τί και δεν θέλουν να ξέρουν τί θα κάνω.
δεν σας τα λέει γιατί δεν θέλει να παραδεχτεί ότι όλοι σε όσους πίστεψε την προδίδουν συνέχεια.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ,ΟΣΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΝΕΤΕ ΑΠΌ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ,ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΙ ΑΝ ΛΕΤΕ ἙΞἉΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ῾
Η Ελενα μπήκε φυλακή διότι έδωσε σφαλιάρα στον αστυνόμο, διότι του είπε ότι το 10 ευρω της το έδωσε ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ που το παίζει φίλος της και την είπε που...α.
To 10 eyro itan anamesa se 200 pou katethese keini tin imera stin ethniki trapeza.
Τολμήστε να ....κλείσετε ...στόματα και θα δούμε τί θα γίνει
που'ναι το καβλόμουνο; πάλι παίζει με τον άλπουλα;
eyxaristoume gia ti voithia αλλά η Ελενα ακούει πάντα τη δική της φωνή, οπότε το κάθε αρχίδι θα πάρει πούτσο διαστημικό στο τέλος
δεν είμαι η Ελενα, αλλά αυτά θα τα πει στο δικαστήριο,καθώς κατήγγειλε και τον αστυνόμο που σφαλιάρωσε και τον κάλυψαν.
Εγώ είμαι ο Κωστής και ξέρω ποιοι είναι τί και δεν θέλουν να ξέρουν τί θα κάνω.
ελα ρε κωτσο τι λεει
τρομαξαμε
100 κιλα πουστης και σε τρομαξανε ρε? ποιος
125 eimai. εσένα λέω, τρομάξαμε
και που κολλαει αυτο σε αυτο που εγραψα ρε μουροχαβλε πουστοκωτσο