που να το δεις
σε συνέχεια των παραπάνω, επειδή ακόμη λαμβάνω τηλεφωνήματα ...άθλιου και απορίας άξιου Ψαρέματος, έχω να πω, ότι αν αναρωτιέστε αν μίσησα τα κτήνη αυτά, σας λέω πως ναι, όσο δεν πάει. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε άλλο.
Ευχαρίστως να βρείτε άλλο τρόπο να βγάλετε λέφτα. Το μόνο που μου ρχεται στο μυαλό για να τελειώνουμε με το πανηγυράκι, είναι ένα φτύσιμο κατάμουτρα, αλλά θα μολυνθεί το σάλιο.
Αυτοί που γνωρίζουν ξέρουν για τί μιλάω. Είναι τόσο άθλιοι οι συνωμότες, που τώρα έχουν βαλθεί το άδικο ξεπάστρεμά μου. Μου στέλνουν και δικηγόρους χι χι χι, στις διακοπές μου ακόμη ακόμη.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Τέτοιο μίσος ούτε ο Χίτλερ πια για δαύτους.
Κι εσείς τους σιγοντάρετε. Τί να πω!
Αυτά. Δεν πρόλαβα να γυρίσω και αρχίσαν πάλι. Τώρα ή τους λείπουν κι άλλα φράγκα, ή προσπαθούν να μετρήσουν πόση μετάνοια ίσως μπορεί να νοιώσουν. Οτι να ᾽ναι. Εγώ ντρέπομαι , όχι που ήμουν άνθρωπος με πιστεύω στην ανθρωπιά, αλλά που δεν βρίσκω τη δύναμη να τους εξαφανίσω διότι δεν είναι άνθρωποι καν.
Συγνώμη για το μακροσκελές του πράγματος, και του άσχετου εδώ, αλλά είναι το μόνο Δημόσιο βήμα που έχω.
Φιλιά και ελπίζω να επανέλθω στις καύλες μου, αν και κατάφεραν βραδιάτικα να με γαμήσουν πάλι.