brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.304
- Πόντοι
- 2.606
οχι ρε το κοριτσι εχουμε πει προοριζεται για διεθνη καριερα μπιαριζ πορτοφινα κυανη ακτη και βαλεμου φαινεται σε ψηνει για μπουρδελο
οχι ρε το κοριτσι εχουμε πει προοριζεται για διεθνη καριερα μπιαριζ πορτοφινα κυανη ακτη και βαλεμου φαινεται σε ψηνει για μπουρδελο
μου φαινεται σε ψηνει για μπουρδελο
χοτελ ντε παριναι σε κείνο το χοτέλ δίπλα στο καζίνο ντου Μόντε Κάρλο θέλω να πάω, ή Μονακο. Πώς το λένε το χοτέλ?
οχι ρε το κοριτσι εχουμε πει προοριζεται για διεθνη καριερα μπιαριζ πορτοφινα κυανη ακτη και βαλε
τακη σουκαναι σε κείνο το χοτέλ δίπλα στο καζίνο ντου Μόντε Κάρλο θέλω να πάω, ή Μονακο. Πώς το λένε το χοτέλ?
μου φαινεται σε ψηνει για μπουρδελο
χοτελ ντε παρι
Αλήθεια? εκείνο που ναι πάνω από δρόμο κι ανεβαίνεις και στο προαύλιο του Καζίνο εσωτερικά με ασανσέρ? Ετσι το λένε?
για αρχη βεβαια θα ξεκινησεις απο αρκαδικη ριβιερα παραλιο αστρος να μαθεις την αλφαβητα και μετα θα σε πεταξουμε στα βαθεια
πιπεριένα αρχίδι θα αρχίσω
κι εμένα έτσι μου φαίνεται καιρό τώρα και μου φαίνετια ότι θα αρχίσω να γαμάω τελικά
πιπερι
αει μωρη δεν σου ξαναμιλαω σου κανουμε λιγη πλακα κι αρχιζεις τις μαλακιε ςαυτή η δουλίτσα δεν είναι για κοριτσάκια σαν εμένα, άντε τώρα, μαζευτείτε. Δεν πρόκειται ποτές!
αει μωρη δεν σου ξαναμιλαω σου κανουμε λιγη πλακα κι αρχιζεις τις μαλακιε ς
αει μωρη δεν σου ξαναμιλαω σου κανουμε λιγη πλακα κι αρχιζεις τις μαλακιε ς
nayomi να σου κανω μια αδιακριτη καπως ερωτηση;