baby Nayo
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2013
- Like
- 3
Τώρα που έκοψες το ρε μπορούμε να αντιπαρατεθούμε πολιτισμένα.
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
Τώρα που έκοψες το ρε μπορούμε να αντιπαρατεθούμε πολιτισμένα.
Αμα μάθουν τί κάνω τελείωσα. Λοιπόν. Δεν έχω προς το παρόν κάτι. Θα κάνω προσεχώς μαγνητικές κι άλλες. Κάτι σας ζήτησα πιο πάνω. Αν θέλετε να βοηθήσετε μπορείτε, αλλιώς χέστε με. Καληνύχτα.
Δεν γνωριζω πολλες λεπτομερειες για να σου πω, αλλα αυτα ειναι δικηγορικα θεματα. Η οικογενεια σου πρεπει να θελει να σε βοηθησει αλλα εσυ δεν τους αφηνεις μου φαινεται.
Yπαρχει καποιος λογος αντιπαραθεσης; Θα κερδισεις κατι ρε μεγαλε;Τώρα που έκοψες το ρε μπορούμε να αντιπαρατεθούμε πολιτισμένα.
Βρε μπεμπα με τους νταβαδες και τα γραφεια δεν τα παμε καλα εμεις! Πως να σου πουμε και να σου προτεινουμε κατι σε αυτο το ζητημα!
Αμα μάθουν τί κάνω τελείωσα. Λοιπόν. Δεν έχω προς το παρόν κάτι. Θα κάνω προσεχώς μαγνητικές κι άλλες. Κάτι σας ζήτησα πιο πάνω. Αν θέλετε να βοηθήσετε μπορείτε, αλλιώς χέστε με. Καληνύχτα.
Yπαρχει καποιος λογος αντιπαραθεσης; Θα κερδισεις κατι ρε μεγαλε;
Σου συνιστώ το ευαγές ίδρυμα της ΚΑΣΤΑΛΙΑΣ. Στην παραλιακή είναι θα το βρεις εύκολα. Ειδικεύονται σε περιπτώσεις 3φασικές από παλιά.
Σου συνιστώ το ευαγές ίδρυμα της ΚΑΣΤΑΛΙΑΣ. Στην παραλιακή είναι θα το βρεις εύκολα. Ειδικεύονται σε περιπτώσεις 3φασικές από παλιά.
Καταρχάς με το που θα πάω εκεί θα αφήσω τις πόρτες ανοιχτές να δραπετεύσουν όλοι να δεις τί ωραία είναι να κοροιδεύεις τρελό. Χι χι
ωραία. Εγώ γιατί δεν έχω δουλειά. Πρέπει να έχω αλλιώς θα γίνει χαμός. Οπως με γαμήσατε βρείτε τρόπο.
Εμεις σε γαμησαμε τωρα? Για προσεχε λιγο τι λες!
εσείς τους αφήσατε. Πες καληνύχτα
Έτσι όπως την ''κόβω''αυτή το πρόβλημα δεν είναι να μην ξεχάσει ανοικτό το κινητό, αλλά καμιά πόρτα ή κανένα παράθυρο.
όλα τα τηλέφωνα έχουν ηχειάκια και αγούγανε όποτε θέλανε τί έλεγα. Τα παράθυρα μας μάραναν
Είναι ΠΟΛΛΟΙ και κυκλοφορούν..ανάμεσα μας.
Be careful (what you wish) ..
γιατί μπορεί και να συμβεί
Εσύ πάντως από παράθυρο, μπαλκόνι και πόρτα, μείνε μακριά. Κάνε ότι δεν τα βλέπεις
Να προσέχεις όμως και τι γράφεις, τι δημοσιεύεις, τι λές. Μόνο το ΑΦΜ δεν έχεις δώσει ακόμη σε κοινή θέα και μετά αναρωτιέσαι που και πως βρίσκουν στοιχεία όσοι λες ότι σε ψάχνουν?
Η μαγνητική που βάζεις και μάλιστα 2 φορές για να την εμπεδώσουν όλοι, αν είναι πραγματικά δική σου, έχει επάνω Ονομ/νυμο, ηλικία και ημερομηνία.
Δεν χρειάζεται να τα γράψω εγώ ή κάποιος άλλος, αλλά όλοι πλέον (θα) ξέρουν το μικρό σου όνομα( το κανονικό) και πόσων χρονών είσαι.
Πες και 2-3 πράγματα ακόμη για την άλλη σου δουλειά, είναι δεδομένο ότι έχεις καταγωγή και από την Β.Ελλάδα γιατί γράφεις με το με και με το σε κλπ.
Προστάτευσε τον εαυτό σου έστω και από τα τυπικά πρώτα απ όλα και μετά κάνεις τον Ρίγκο.
Άντε πανηλίθιο..ουδέτερο για να τα πιάνει όλα τα φύλλα.
.... εγω λεω να ριξει την τιμουλα
με πενηνταρικο ολα μεσα θα γινει παρελαση
και θα φτιαξει και το κεφι της παλι