baby Nayo
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2013
- Like
- 3
που εισαι μωρη?
εδώ χι χι
που εισαι μωρη?
εδώ χι χι
που εδώ;
ελενιτσα σε τρολαρουν
δηλαδή είσαι μάγισσα???τα trolls είναι κάτι μεγάλα ξωτικά που υπηρετούν τις κακές μάγισσες, εώσότου βρουν μία καλή και την προστατεύουν μετά. Χι χι
δηλαδή είσαι μάγισσα???
δεν είσαι μάγισσα...μια όμορφη νεράιδα είσαι... :-* :-*αν και δεν είπα για μένα, θα ήθελα να είμαι η όμορφη και καλή μάγισσα. Το είδα στην ταινία "HANSEL & GRETEL" την πρόσφατη που κυκλοφόρησε χι χι γι' αυτό το πα. :-* :-* :-*
δεν είσαι μάγισσα...μια όμορφη νεράιδα είσαι... :-* :-*
Helen πότε θα κάνεις κανα πρωινο ωράριο να σε τιμησω?
γιατί σου είπε κανείς ότι εκτελώ βάρδιες? ποτέ! από 12.00 εώς 23.00 εργάζομαι γλυκέ μου.
:-* :-* :-* :-*
Κριμα.... ;)
δεν είσαι μάγισσα...μια όμορφη νεράιδα είσαι... :-* :-*
εδώ είμαι μπέμπα...χαθήκαμε εεε??που είσαι Λαγονησάκο μου? :-* :-* :-* :-*
Κριμα.... ;)
Για εμας ποια ειναι η διαφορα? Υπαρχει?Tελικά δεν ήμουν τυχερή!
Να σας πω κι από εδώ ότι διεκόπη η συνεργασία με γνωστό γραφείο. Οπότε τελώ ως ΠΛΗΡΩΣ ανεξάρτητη και πάλι. Τελικά είναι η μόνη μου επιλογή να διατηρώ το όνομά μου και τη δική μου ταυτότητα. Φιλάκια πολλά σε όλους :-* :-* :-* :-* :-*
Για εμας ποια ειναι η διαφορα? Υπαρχει?
Tελικά δεν ήμουν τυχερή!
Να σας πω κι από εδώ ότι διεκόπη η συνεργασία με γνωστό γραφείο. Οπότε τελώ ως ΠΛΗΡΩΣ ανεξάρτητη και πάλι. Τελικά είναι η μόνη μου επιλογή να διατηρώ το όνομά μου και τη δική μου ταυτότητα. Φιλάκια πολλά σε όλους :-* :-* :-* :-* :-*
για εμάς καμια διάφορα τα ίδια θα πληρώσουμε.Για εμας ποια ειναι η διαφορα? Υπαρχει?
μόνο ο καλός μου με μαμάει πρωί, οι υπόλοιποι μετά τις 12.00.Εχουμε καμμια ελπιδα δλδ εμεις οι "πρωινοι" τυποι να σε γνωρισουμε?