baby Nayo
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2013
- Like
- 3
που εισαι μωρη?
εδώ χι χι
που εισαι μωρη?
εδώ χι χι
που εδώ;
ελενιτσα σε τρολαρουν
δηλαδή είσαι μάγισσα???τα trolls είναι κάτι μεγάλα ξωτικά που υπηρετούν τις κακές μάγισσες, εώσότου βρουν μία καλή και την προστατεύουν μετά. Χι χι
δηλαδή είσαι μάγισσα???![]()
δεν είσαι μάγισσα...μια όμορφη νεράιδα είσαι... :-* :-*αν και δεν είπα για μένα, θα ήθελα να είμαι η όμορφη και καλή μάγισσα. Το είδα στην ταινία "HANSEL & GRETEL" την πρόσφατη που κυκλοφόρησε χι χι γι' αυτό το πα. :-* :-* :-*
δεν είσαι μάγισσα...μια όμορφη νεράιδα είσαι... :-* :-*
Helen πότε θα κάνεις κανα πρωινο ωράριο να σε τιμησω?
γιατί σου είπε κανείς ότι εκτελώ βάρδιες? ποτέ! από 12.00 εώς 23.00 εργάζομαι γλυκέ μου.
:-* :-* :-* :-*
Κριμα.... ;)
δεν είσαι μάγισσα...μια όμορφη νεράιδα είσαι... :-* :-*
εδώ είμαι μπέμπα...χαθήκαμε εεε??που είσαι Λαγονησάκο μου? :-* :-* :-* :-*
Κριμα.... ;)
Για εμας ποια ειναι η διαφορα? Υπαρχει?Tελικά δεν ήμουν τυχερή!
Να σας πω κι από εδώ ότι διεκόπη η συνεργασία με γνωστό γραφείο. Οπότε τελώ ως ΠΛΗΡΩΣ ανεξάρτητη και πάλι. Τελικά είναι η μόνη μου επιλογή να διατηρώ το όνομά μου και τη δική μου ταυτότητα. Φιλάκια πολλά σε όλους :-* :-* :-* :-* :-*
Για εμας ποια ειναι η διαφορα? Υπαρχει?![]()
Tελικά δεν ήμουν τυχερή!
Να σας πω κι από εδώ ότι διεκόπη η συνεργασία με γνωστό γραφείο. Οπότε τελώ ως ΠΛΗΡΩΣ ανεξάρτητη και πάλι. Τελικά είναι η μόνη μου επιλογή να διατηρώ το όνομά μου και τη δική μου ταυτότητα. Φιλάκια πολλά σε όλους :-* :-* :-* :-* :-*
για εμάς καμια διάφορα τα ίδια θα πληρώσουμε.Για εμας ποια ειναι η διαφορα? Υπαρχει?![]()
μόνο ο καλός μου με μαμάει πρωί, οι υπόλοιποι μετά τις 12.00.Εχουμε καμμια ελπιδα δλδ εμεις οι "πρωινοι" τυποι να σε γνωρισουμε?