baby Nayo
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2013
- Like
- 3
ανακουφιστρα..
θα τους πω ότι ανακουφίζω τους πόνους του πέους? χι χι
ανακουφιστρα..
ναι στο Ι phone κι αυτός παίρνει με απόκρυψη αλλά στο άλλο όχι. Παιδιά έχω πρόβλημα συνεχίζει ακόμη και τώρα, τί θα κάνω? Προφανώς και θέλουν να αλλάξω αριθμό αλλά δεν θα κάνω αυτό που τους συμφέρει
βαλε τον gay τον φυλακα αγγελο σου να του δειξει αυτος τι εστι βερυκοκοπαιδιά έχω μεγάλο πρόβλημα, είναι ένας αλλοδαπός λέει και με έχει πάρει από χθες πάνω από 100 τηλέφωνα. Τί να κάνω, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? να γράψω τον αριθμό εδώ? κάνει? δεν μπορώ άλλο, δεν μπορώ να ηρεμήσω, να κοιμηθώ τπτ, λέει ότ με αγαπάει, ότι θέλει την καρδιά μου και τέτοια, τί να κάνω? βοηθήστε με έχω μεγάλο πρόβλημα με δαύτον
ε σηκωσε το..κανονισε ραντεβου μαζι του κ φωναξε τον κωστη να τον κανει μπαουλο στο ξυλο τεσπα,παντως περα απο ενδεχομενη φραγη,απορριψη αμα παιζουν δεν εχεις κ πολλες επιλογες..με αστυνομια δε ξερω κατα ποσο θα σε βολευε να μπλεξεις..μη πας κ για μαλλι..
θα βαρεθεί να παίρνει μην ανχωνεσαι.ευχαριστώ παιδιά. Ειλικρινά. Θα δω δεν ξέρω :-* :-* :-* :-*
μπορεις να ζητησεις απο την εταιρεια που ειναι το τηλ σου να σου δινει αριθμο εισερχομενων κλησεων λογω του οτι καποιος σ ενοχλει.. Ξερω οτι δινουν και τ απορρητα εαν τους πεις οτι καποιος σε απειλει..ευχαριστώ παιδιά. Ειλικρινά. Θα δω δεν ξέρω :-* :-* :-* :-*
σιγα το προβλημα. κλειστου ενα ραντεβου εκει να γαμησει.
δεν θέλει ραντεβού, ψάρεμα και κάψιμο είναι ρε σεις
Μπορείς να δώσεις τη συσκευή στον Κωστή, να δέχεται αυτός τις κλήσεις και να κλείνει τα ραντεβού μέχρι να σταματήσουν τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα.
Διευκολητρια αλλοτριας ακολασίας έβγαλες τον κωστακη στη βιζιτααυτό είναι το μόνο μου πρόβλημα, τί επάγγελμα θα πω ότι κάνω στους αστυνόμους
Μπορείς να δώσεις τη συσκευή στον Κωστή, να δέχεται αυτός τις κλήσεις και να κλείνει τα ραντεβού μέχρι να σταματήσουν τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα.
εντάξει παίρνει όλη μέρα και σήμερα και με απόκρυψη. Αναγκαστικά το χαμηλώνω. Ευχαριστώ πάντως
προτιμώ να με συλλάβουν παρά να το κάνω αυτό. Θέλει σκέψη οπότε θέλω να με βοηθήσετε αν μπορείτε, από χθες βράδυ παίρνει ρε σεις, πάω να τρελαθώ. Αν πάω στην αστυνομία τί θα γίνει?
...αυτο που λες ΔΕΝ γινεται...μονο με εισαγγελικη παρεμβαση,και αυτο μετα απο ερευνα,αν απειλειται η ζωη σου και τετοια...οι δικηγοροι του σαιτ ας απαντησουν καλυτερα...μπορεις να ζητησεις απο την εταιρεια που ειναι το τηλ σου να σου δινει αριθμο εισερχομενων κλησεων λογω του οτι καποιος σ ενοχλει.. Ξερω οτι δινουν και τ απορρητα εαν τους πεις οτι καποιος σε απειλει..
Το πολύ-πολύ να σου ζητήσουν να κάνεις πρόγραμμα στον Αστυνόμο Υπηρεσίας.
Καλημέρα ομορφούλα :-*