_hayabusas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2013
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ενώ μέσω mail δεν θα πέσεις σε γνωστό?έλα τώρα ξέρεις ότι αυτό δεν γίνεται με τίποτα αφού είμαι από εδώ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος αγάπη μου
ενώ μέσω mail δεν θα πέσεις σε γνωστό?έλα τώρα ξέρεις ότι αυτό δεν γίνεται με τίποτα αφού είμαι από εδώ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος αγάπη μου
...μην ξεχνας να φορας ψιλοτακουνα οταν ποζαρεις...αλλη φαση...:-* :-* :-* :-* :-* :-*γεια σας μωράκια μου!
Ο κώλος με τα μπούτια είναι ένα και το αυτό σχεδόν.
ή είσαι άκωλη ή είσαι μπουτού ή και τα δύο.
Εγώ βλέπω τις φωτό δε σε ξέρω,οπότε ή πρέπει ν αλλάξεις κώλο ή φωτογράφο.ορίστε? ας πουν οι υπόλοιποι χι χι
Ο κώλος με τα μπούτια είναι ένα και το αυτό σχεδόν.
ή είσαι άκωλη ή είσαι μπουτού ή και τα δύο.
ο έκτορας είχε πει πως έχει τετράγωνο κώλοΕγώ βλέπω τις φωτό δε σε ξέρω,οπότε ή πρέπει ν αλλάξεις κώλο ή φωτογράφο.
Αυτό είδα κι εγώ,σφιχτομπούτα φαίνεται.ακωλη με γυμνασμενα ποδια.
Αυτό είδα κι εγώ,σφιχτομπούτα φαίνεται.
βαλε κολαγονο να γινεις τουμπανο...όχι θα έχω κωλάρα 10 μέτρα με ποδαρούλια χι χι
όχι θα έχω κωλάρα 10 μέτρα με ποδαρούλια χι χι
βαλε κολαγονο να γινεις τουμπανο...
Τι να σου πω κοπέλα μου,σου ειπα δε σε ξέρω.Οι φωτό σε δείχνουν άκωλη και μπουτού.Είσαι έτσι?όχι θα έχω κωλάρα 10 μέτρα με ποδαρούλια χι χι
Τι να σου πω κοπέλα μου,σου ειπα δε σεjavascript:void(0); ξέρω.Οι φωτό σε δείχνουν άκωλη και μπουτού.Είσαι έτσι?
Ποζάρεις λάθος?Φταίει ο φωτογράφος?Τι να σου πω. Το αποτέλεσμα πάντως δε σε κολακεύει γι αυτό που πλασάρεις σαν εμφάνιση και τιμή η ίδια(γιατί έχει και κάτι τραγικές γριές του badoo κλπ αλλά δε νομίζω να θες παίζεις εκεί ε?)
Βρε στα παπάρια μου άμα χέστηκες ή όχι αλλά απ τη στιγμή που βάζεις φωτογραφίες σου για προμόσιον θα κριθείς.Το τι γαμάω εγώ και με ποσα είναι δική μου "δουλειά".Δική σου είναι να γαμιέσαι καλά και Τίποτα άλλο.αγοράκι μου η τιμή είναι πολύ χαμηλή και είναι λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας μας. Κατα τα άλλα πραγματικά ΕΧΕΣΘΗ για τις προβοκατόρικες απόψεις σου. Αμα θα βρεις εσύ πολλά σώματα τέτοια ακόμη και με 100 σφύρα μας να φάει ψωμί ο κόσμος
φιλάκια σε αυτούς που με αγαπάνε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Βρε στα παπάρια μου άμα χέστηκες ή όχι αλλά απ τη στιγμή που βάζεις φωτογραφίες σου για προμόσιον θα κριθείς.Το τι γαμάω εγώ και με ποσα είναι δική μου "δουλειά".Δική σου είναι να γαμιέσαι καλά και Τίποτα άλλο.