_hayabusas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2013
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
σταμάτα ρε τύπε και θα φάω!Γιατί ρε σείς;
Καλά θα περάσετε. θα βαφτεί και μπλέ και θα κάνει την στρουμφίτα που σας αρέσει...
σταμάτα ρε τύπε και θα φάω!Γιατί ρε σείς;
Καλά θα περάσετε. θα βαφτεί και μπλέ και θα κάνει την στρουμφίτα που σας αρέσει...
οχι δεν με ξερεις δεν φενεσαι να χεις φτασει και σε τετοιο σημειο απελπησιας που να θες να με γνωρισεις
ανθρωπας....τι συ ρε?
Αποτυχημενη εκδιδομενη
Στα πηδηματα....τσαμπα και απο Ιντερνετ
Στο φορουμ...την βριζουνε ολοι
Πελατεια μηδεν, συμφωνα με δηλωση της
Αλλαξε επαγγελμα Ελενιτσα... καθαρισε καμια σκαλα, γιατι στα πουτανιλικια θα βαρεσεις πτωχευση !!!
α και αν έχει γίνει η οιαδήποτε ζημιά στην πελατεία μου είστε η αιτία με τα όμορφα ψέματα και τις κοροιδίες LOVE! Το ξέρτε έτσι?
a kai ka;ti ;allo. An ;ex3ei g;inei h oiad;hpote zhmi;a sthn pelate;ia moy e;iste olof;anera h ait;ia kai to j;erete ....brvm;ostomoi xi xi xi..
και τι θα κάνω πω πω πω πόσο νοιάζεστε για μένα αχ...άντε ρε σούργελο να πηδήξεις καμιά άλλη και άσε με μένα να βαράω μύγες
τι σημαίνει ζαρατούστρα?ταδε εφη ζαρατουστρα
τι σημαίνει ζαρατούστρα?
την χρυσα δημουλιδου την ξερεις? ε καμια σχεση
την χρυσα δημουλιδου την ξερεις? ε καμια σχεση
βαλτης βρε μεγαλε και μια διαφορικη εξίσωση να δουμε αν θα την λυσει....
τι σε απασχολει λες απο κανα ντιπθροτ να χαλασε το μεγαλυτερο προσον της δουλειας σου?νομίζετεοτι είμαι πολύ χαζή?
μην λες τετοια γιατι την εχω ικανη να μπει να ψαχνει στο γουγλι για μπλοκε...![]()
τι είναι μπλοκέ?
αστο ρε πουλι μου μην τα κανεις τα πραγματα δυσκολα θα σε κανει προταση και κανενας απο δω να πατε για σουσι και θα παραγγειλεις σουντοκου
ξέρω τί είναι το σούσι καλέ! και σουντόμκου