Επισκέπτης
Σ'όλα μέσα είσαι φίλος. ;)και κατω Περισσα.
Σ'όλα μέσα είσαι φίλος. ;)και κατω Περισσα.
αυτές είναιο πέρυσι καλοκαίρι, τώρα θα βγάλω και φέτος σε παραλία κι έτσι!
χτες να δεις που ημουν ;)Σ'όλα μέσα είσαι φίλος. ;)
και φυσικά να ευχαριστήσω και δημόσια έναν αξιόλογο άνθρωπο συναγωνιστή σας που με πήρε μαζί του...
αυτές Μονόλιθος είναι καλέ! Θεική Σαντορίνη με τα υπέροχα κρασιά της!
και φυσικά να ευχαριστήσω και δημόσια έναν αξιόλογο άνθρωπο συναγωνιστή σας που με πήρε μαζί του...
αυτές Μονόλιθος είναι καλέ! Θεική Σαντορίνη με τα υπέροχα κρασιά της!
οπα. χαου ματς?
Πολλοί σφυγμοί κι έτσι; ;)χτες να δεις που ημουν ;)
Επ....πώς τα ρωτάς δημόσια αυτά καλε? διαβάζουν και οι εφοριακοί εδώ!
γαμησε τα αφου εβγαλα αυτη τη βδομαδα δεν ψοφαω ποτε λεμεεεεεεεεεεΠολλοί σφυγμοί κι έτσι; ;)
Την ΕλενοΒιβή να την πάρω βαρκάδα με το σκάφος λες;
Πολλοί σφυγμοί κι έτσι; ;)
Την ΕλενοΒιβή να την πάρω βαρκάδα με το σκάφος λες;
οπα. χαου ματς?
Mη μου λες τέτοια και με παίρνεις τα μυαλουδάκια! Μόνο ψάρεμα μην έχεις κατά νου γιατί θα φύγω κολυμπώντας!
Κρύβε λόγια! Η Ελενίτσα είναι αξιοπρεπής άνθρωπος και δεν θα δεχόταν από κανέναν να της κάνει τα έξοδα. Όλα 50-50.
Χρήματα δέχεται μόνο για τις κατ'οίκον (ή ξενοδοχείο) υπηρεσίες της. ;)
Oχι έτσι!
tragik!
εχει λεφτα ο τωρα ο ektorOχι έτσι!
tragik!
Είσαι εκπαιδευμένος,δε σε φοβάμαιγαμησε τα αφου εβγαλα αυτη τη βδομαδα δεν ψοφαω ποτε λεμεεεεεεεεεε
not your kind ;)
Ο Νίο είναι φίλος.-Mη μου λες τέτοια και με παίρνεις τα μυαλουδάκια! Μόνο ψάρεμα μην έχεις κατά νου γιατί θα φύγω κολυμπώντας!
Την είπε την κακία του ο Nio , μη χαρώ κι εγώ θάλασσα! Ελεος πια, ξέρουν όλοι όλα!
:-* :-* :-*
ο lithin ειναι φιλος μου , ξερω τα γουστα του κ τον ενημερωσα οτι δεν εισαι του στυλ τουMη μου λες τέτοια και με παίρνεις τα μυαλουδάκια! Μόνο ψάρεμα μην έχεις κατά νου γιατί θα φύγω κολυμπώντας!
Την είπε την κακία του ο Nio , μη χαρώ κι εγώ θάλασσα! Ελεος πια, ξέρουν όλοι όλα!
Τύπε προσφέρεις Φηρά ή Περίσσα;τυπε εισαι παραπληροφορηση σκετη.