Kostas99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.263
- Πόντοι
- 3.425
αυτο δεν είναι βυζί είναι τεχνη!!!
Μπορει να ειναι τεχνη το βυζι,ομως στο θεμα συμπεριφορα εχει χαλασει αρκετα και εχει υπερεκτιμηθει κιολας....
αυτο δεν είναι βυζί είναι τεχνη!!!
στο ραντεβού δεν είναι έτσι!Ειναι καλός χαρακτήρας και πολύ καβλιάρα!Τώρα εδώ μαλακίζεται γιατι νομίζει πως βρίζοντας κάνει καλό και τραβάει την προσοχη!Μπορει να ειναι τεχνη το βυζι,ομως στο θεμα συμπεριφορα εχει χαλασει αρκετα και εχει υπερεκτιμηθει κιολας....
Μπορει να ειναι τεχνη το βυζι,ομως στο θεμα συμπεριφορα εχει χαλασει αρκετα και εχει υπερεκτιμηθει κιολας....
Οσοι την βρίζουν το κάνουν γιατην συμπεριφορά της στο site!Δεν έχω ακουσει κάποιον να την βρίζει γιατι δεν περασε καλα μαζι της..!!Είναι πολύ καλή ρε παιδιά εγώ πέρασα τέλεια μαζί της γιατί λέτε ότι δεν είναι καλός χαρακτήρας;
Είναι πολύ καλή ρε παιδιά εγώ πέρασα τέλεια μαζί της γιατί λέτε ότι δεν είναι καλός χαρακτήρας;
Αυτο πληρωνεις, αυτο παιρνεις. Μια ψευδαισθηση.στο ραντεβού δεν είναι έτσι!Ειναι καλός χαρακτήρας και πολύ καβλιάρα!Τώρα εδώ μαλακίζεται γιατι νομίζει πως βρίζοντας κάνει καλό και τραβάει την προσοχη!
Ο καθενας μας εχει σχηματισει την αποψη του για την κοπελα και δεν θελω να μπω σε αντιπαραθεση με καποιον αλλο που πιστευει το αντιθετο απ' οτι εγω.Σεβομαι την αποψη σου ομως εγω θα επιμεινω οτι εχει χαλασει στο θεμα χαρακτηρα.
Εντάξει πάσο...Απλά θεωρώ πως είναι αρκετά καλή στις υπηρεσίες της!Τέλος δεν θα αναφέρω κάτι άλλο!Όταν είμαι έτοιμος θα την πάρω τηλ για ραντεβουδάκι!
καλα τα λες αλλα βάλε και καμία φωτο...δεν έχω χαλάσει, απλά ήρθα στα ίσια μου, όπως πρέπει να ναι κάθε επαγγελματίας με άτομα που δεν τη σέβονται ή τζαμπατζήδες. Οταν απαιτείς το σεβασμό που σου αρμόζει βγαίνουν αυτοί που τους τη χάλασες να σε μειώσουν για να κάνουν τη δουλειά τους. Απλά αυτό τελείωσε.
δεν έχω χαλάσει, απλά ήρθα στα ίσια μου, όπως πρέπει να ναι κάθε επαγγελματίας με άτομα που δεν τη σέβονται ή τζαμπατζήδες. Οταν απαιτείς το σεβασμό που σου αρμόζει βγαίνουν αυτοί που τους τη χάλασες να σε μειώσουν για να κάνουν τη δουλειά τους. Απλά αυτό τελείωσε.
ti kanete moreeeeeeeeeee?
Τι γνωμη έχεις γιατο μέγεθος??τί κάνουμε? να σας πω κι εγώ βαρέθηκα....πείτε καμιά βλακειούλα να γελάσουμε αν είναι
ναιτο δικό σου?
γενικά μιλάω αλλα αν θέλεις να πεις και για το δικό μου πές είμαι περιεργοςτο δικό σου?
μαλλον δεν ενδιαφερει πολλους το θέμα βλέπω σιωπήΤι γνωμη έχεις γιατο μέγεθος??
μαλλον δεν ενδιαφερει πολλους το θέμα βλέπω σιωπή
δηλαδη είτε είναι 13εκ είτε 25εκ είναι το ίδιο?Δεν σε πιστευωδεν σε ξέρω για να πω για σένα. Αν είναι σκληρό πάντως ότι μέγεθος και να χει είναι οκ