νο νο.....πάμε μάρκετ τα λέμε έπειτα
Να πατε κοριτσι μου..Φιλια και στους δυο
Α ρε ατιμη Ναομι, παιρνεις και τον Κωστη μαζυ να στα κουβαλαει
Ατιμες γυναικες
νο νο.....πάμε μάρκετ τα λέμε έπειτα
καλημερα Ελενιτσα
κάτσε μόλις τελειώνω τα λογοτεχνικά σου posts και αρχίζω τις ποιητικές σου συλλογές!Τρομερός είσαι ρε φίλε, κόβει γυαλί και σπάει κόκαλα η γραφίδα σου! "ή κάνεις τον μαλάκα ή είσαι" που το βρήκες αυτό ρε κολοσσέ της διανόησης; έχεις άλλα γραπτά να σε θαυμάσω; υπάρχει επίσημο φαν κλαμπ και πως μπορώ να γίνω μέλος; πότε είναι η παγκόσμια μέρας της Αλπούλας που σε γλεντάνε και σε γιορτάζουν να τη βάλω στο ημερολόγιο;
Χε χε ;)Θα μας τρελάνεις ρε μεγάλε που δε γράφεις εδώ μέσα; Τα μισά ποστ έχεις άσε που εσύ το ξεκίνησες το θρεντ!
μόνο εσύ και η Χουρέμ έχετε μπράβους gay!
Οσο φανταζομαι τον κωστη να σου πληκτρολογει "I missed you" πεθαινω στο γελιο.μπηκανε σε ολες τις δουλειες τα πουσταρια.
Αν είμαι αγαπούλης εγώ με δέκα ποστ που έχω στο θρεντ και μια φορά που έχω βρεθεί με το κορίτσι, εσύ που άνοιξες το θρεντ και γράφεις τα μισά ποστ εδώ μέσα είσαι:κάτσε μόλις τελειώνω τα λογοτεχνικά σου posts και αρχίζω τις ποιητικές σου συλλογές!
Ελα αγαπούλη θα μάθεις και εσύ τι οτι χαζή η τύπισσα και οτι χρήζει ιατρικής παρακολούθησης
προμοτάρετε κι άλλο την 40αρα ψυχασθενή!Αν είμαι αγαπούλης εγώ με δέκα ποστ που έχω στο θρεντ και μια φορά που έχω βρεθεί με το κορίτσι, εσύ που άνοιξες το θρεντ και γράφεις τα μισά ποστ εδώ μέσα είσαι:
[move][size=50pt]Αγαμούλης[/size][/move]
Ρε alpula, δεν μιλαω δεν μιλαω, αλλά ελεος ρε φιλε.προμοτάρετε κι άλλο την 40αρα ψυχασθενή!
σας κάνει καλο!!
στο fb παιζει αυτο το μωρό?
Ρε alpula, δεν μιλαω δεν μιλαω, αλλά ελεος ρε φιλε.
Οσες φορες κοιταω στον καταλογο με τα θρεντς, βλεπω το "Nayomi" και διπλα σχολιο από "Alpula". Δεν βαριεσαι?
που εισαι κοριτσάρα?Πάλι γυμναστηριο κάνεις?
δεν φαινεται καθόλου ότι κάνεις γυμναστήριο..Οχί ακόμη. Πού το ξέρεις ότι κάνω? να πω τί με ρωτάς στα pm?
δεν φαινεται καθόλου ότι κάνεις γυμναστήριο..
ρε μην τον αποπαιρνειςε τότε γιατί το λες?
εισαι λίγο φέτες!!ε τότε γιατί το λες?