Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Να πάμε νάνι?
Να μας πεις πρωτα ποσα φρι φακ εδωσες και γιατι εδινες φρι φακ?
Να πάμε νάνι?
τί λες μωρέ, δεν κατανοώ
Ποσα φρι φακ εδωσες τσοκαρο, και για πιο λογο!
χχωρις να σε πιανω ακριβως,υποθετω θα αναφερεσαι στα φρι φακ του διπλα φορουμ..υποθετω θα το κανε για τσαμπα διαφημιση ή κατι παρομοιο,κανεις δε κανει κατι αφιλοκερδως
με το μπεμπα κανεις πλακα ετσι ?Εγω θελω να μας απαντησει η μπεμπα γιατι εχει μεγαλο βρωμοστομα με τους πελατες, ιδιως με αυτους που πληρωνουν!
χ
ε μα ναι...αν μιλά για δίπλα, ήταν ο όρος, δεν είναι κακό, κι εδώ αν γινόταν θα το κανα...αυτό είναι το πρόβλημα?
Εγω θελω να μας απαντησει η μπεμπα γιατι εχει μεγαλο βρωμοστομα με τους πελατες, ιδιως με αυτους που πληρωνουν!
πες μου έναν! ΕΝΑΝ πες μου που πλήρωσε ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ και τον έβρισα. ΕΝΑΝ μόνο. Κι αν είναι αλήθεια ...
Εμενα τσοκαρο!! Θελεις και αλλους?
συ είπες δεν με μάμησες
Ειδες τι κανουν οι διθυρμβικες κριτικες απο τα φρι φακ!
ΥΓ. Ειπα οτι δεν θα σε γαμουσα ξανα ουτε τσαμπα και να σερνεσαι!! ;) Πως νομιζεις οτι γνωριζω τετοιες λεπτομερειες για τα τατοο σου.
Ειδες τι κανουν οι διθυρμβικες κριτικες απο τα φρι φακ!
ΥΓ. Ειπα οτι δεν θα σε γαμουσα ξανα ουτε τσαμπα και να σερνεσαι!! ;) Πως νομιζεις οτι γνωριζω τετοιες λεπτομερειες για τα τατοο σου.
χέστηκα. Πάω ύπνο
Το μουνι της βρωμουσε ψαριλα οταν την γαμησες ? Γιατι σε εμενα ηρθε βρωμιαρα και μυριζε σαπιλα !!!
θα σε σκοτώσω αν ξαναπείς τέτοιο ψέμα. Θα σε βρω και θα σε σκοτώσω στο λέω μην πεις δεν σου πα
Τα φαρμακα σου και γρηγορα!! >
Το μουνι της βρωμουσε ψαριλα οταν την γαμησες ? Γιατι σε εμενα ηρθε βρωμιαρα και μυριζε σαπιλα !!!