όχι δεν ζηλεύουν, μάλλον άκου τί συμβαίνει...σου λέει, έχουν μπουρδέλο, στούντιο ή βγάζουν τσόντες,,,,θα βγουμε 4-5 , θα πούμε ότι είναι μπάζο 40άρα, θα πούμε ότι λέει λόγια για πελάτες δεξιά αριστερά, θα πούμε ότι είναι βρωμόστομη και βρίζει, θα κάνουμε να μην πιστέυον ότι είναι καλή και τσούπ, δεν θα χει δουλειά και αφού δεν θα χει από την τόση δυσφήμηση, θα την πάρουμε στο μπουρδελάκι ή στο στουντιάκι που διατηρούμε εμείς και άλλοι τόσοι παρατρεχάμενοι. Και φυσικά όλοι όσοι δεν μπορούσαν να τη γαμλησουν με 100 150 και 200 θα μπορούν με 50 ή 20 έτσι? Και φυσικά θα χουμε πολύ δουλειά αφού θα ρθουν όλοι για τη δ"διάσημη¨Νayomi" που σκόπιμα φτιάξαμε όνομα γι' αυτό ακριβώς τον λόγο. Και σφαχτήκαν όλο τον χρόνο πριν ακριβώς γι' αυτό...και πάλευα εγώ με τις μάγισσες...έτσι δεν Αλπούλα και ΣΙΑ? Ε λοιπόν επειδή αυτό πάει πολύ καιρό πίσω , είναι καιρός να μαθευτεί η αλήθεια για το κοριτσάκι σας. Προτιμώ να πεθάνω, παρά να σας δώσω αυτή ακόμη την ικανοποίηση. Τώρα ξέρουν αυτοί που πρέπει. Τελικά με αγαπάει ο Θεός Αλπούλα, πολύ όμως τελικά. Α...να μην ξεχάσω ότι βρήκαν και το αδύνατό μου σημείο για να με υποβάλλουν όσο μπορούσαν...Αγάπη...μου πρόσφεραν και αγαπούλη γιατί αυτό ίσως μου λείπει...νόμιζαν. Αυτό ήθελαν να είναι το καλύτερο μέλλον την κοπέλας των διθυράμβων και των κριτικών...