ναι ενταξει πλακιτσα εκανα
Καλα φιλε μου, δεν σε μαλωσα !!!
ναι ενταξει πλακιτσα εκανα
σου προσβάλαμε το γκομενακι τύπε?Άντε να καταλάβεις κι εσύ πόσο γελοίος είσαι να πιάσουμε το δίδυμο.
σου προσβάλαμε το γκομενακι τύπε?
δεν πειράζει...ξυδάκι!
ούτως η άλλως το ίδιο επίπεδο γραφής έχεις με την 40αρα πιο πάνω!
χα χα χα γελάσαμε. Υπονοείς ότι είμαι χοντρή μήπως?
να σε ρίξω μες στην άσπρη σκόνη και να σε φάω βρε εννοούσα
συμφωνώ ...
Γιατί το εκλαμβάνετε αρνητικά;
Μπορεί και να εννοεί, ότι είστε άσπρη και γλυκιά, σαν κουραμπιές.
Είσαι καταπέλτης ρε τύπε, ούτε ο Κούγιας δεν τη βγάζει καθαρή μαζί σου. Να σε ρωτήσω, πόσες φορές τη μέρα και για πόσο καιρό πρέπει να τρως παντόφλα στο σπίτι για ν' αρχίσεις να βγαίνεις στο νετ και να κάνεις τον "σκληρό" σε εκδιδόμενες γυναίκες για να ανεβάσεις τον ανδρισμό σου;σου προσβάλαμε το γκομενακι τύπε?
δεν πειράζει...ξυδάκι!
ούτως η άλλως το ίδιο επίπεδο γραφής έχεις με την 40αρα πιο πάνω!
Mπαζάκι 40 είναι τα σπερματοζωάρια που έχεις μόνο γι΄αυτό βγάζεις χολή. Βλήμα, όλος ο κόσμος ξέρει πόσο είμαι αλλά επειδή έρχονται και μου λένε πιστεύουμε αυτόν τον Αλπουλα που μας λέει ότι είσαι τόσο, αλλά όταν σε βλέπουμε ότι δεν είσαι - θα σου κάνω τη ζωή μαύρη...
Για[/URL] ηρέμησε λίγο που απειλείς και μέλη τώρα
ε όχι και μέλη νταβατζήδες τώρα! ποιον κάνετε WARNED είναι πράγματι άξιον απορίας
ε όχι και μέλη νταβατζήδες τώρα! ποιον κάνετε WARNED είναι πράγματι άξιον απορίας
Αν θες συνέχισε το για λίγο ακόμη.
Κ μετά θα είναι άξιον απορίας γιατί σε ανεχόμαστε ακόμα
η ναγιομι ειναι καλτιλα τυπε. το πολυ πολυ αμα το παρατραβηξει τη δερνουμε
Αγαπάμε cult, αλλά δημόσιες απειλές δεν είναι ανεκτές.-
..γουσταρει..?η ναγιομι ειναι καλτιλα τυπε. το πολυ πολυ αμα το παρατραβηξει τη δερνουμε
Αγαπάμε cult, αλλά δημόσιες απειλές δεν είναι ανεκτές.-
..γουσταρει..?
..εισαι σκληρο Pse δηλαδη??γουστάρω ναι
όπως δημόσια ψεύδεται ασυστόλως και με βρίζει, έτσι κι εγώ δημόσια σε και τον ενημερώνω τον νταβατζή ότι ήδη ο Κωστής τον ψάχνει εδώ κι ένα μήνα να τον τουλουμιάσει στις φάπες. Κι αν θες σβήσε με γιατί σας χαλάω τον μισογυνισμό σας.
όπως δημόσια ψεύδεται ασυστόλως και με βρίζει, έτσι κι εγώ δημόσια σε και τον ενημερώνω τον νταβατζή ότι ήδη ο Κωστής τον ψάχνει εδώ κι ένα μήνα να τον τουλουμιάσει στις φάπες. Κι αν θες σβήσε με γιατί σας χαλάω τον μισογυνισμό σας.
Μια χαρά να το δει και ο ενδιαφερόμενος και ότι πάθει να ξέρει που να κατευθύνει τις έρευνες της Αστυνομίας.
Τέτοιας αξίας δημόσιες ομολογίες φυσικά δεν σβήνονται.