Για βρες το ποστ που είχα κράξει την Εύα επειδή δεν ήθελε να βγαίνουμε για καφέ! Που και ήθελε και η ίδια το πρότεινε.
Αλλού είχε γίνει η παρεξήγηση και το έχω αναφέρει. Όταν μου είχε ζητήσει 4-5 φορές να πάμε ταξίδι στο εξωτερικό (ΑΥΤΗ το είχε ζητήσει, όχι εγώ) και όταν άρχιζα να το κανονίζω μου είπε πως θα μου χρέωνε τη μέρα 600 ευρώ, αντί για 1000 που ήταν η ταρίφα της επειδή "με αγαπούσε". Τότε της είπα κι εγώ "να πάει τη βόλτα της μέχρι τη γωνία να δει αν ερχόμουν", διότι αν κάποια τάνα ζητάει η ίδια (επιμόνως μάλιστα) ταξίδι δεν δικαιούται μετά να ζητάει και λεφτά! Είναι σαν να σε κερνάνε ποτά και σφηνάκια στο μπαρ και μετά να στα χρεώνουν.
Βέβαια μετά είδα κάτι μπουρούχες που ζητούσαν κάτι διχίλιαρα τη μέρα και σκέφτηκα "Ρε σύ η Εύα μόνο 600 μου ζητούσε εμένα! Μάλλον όντως θα μ' αγαπούσε."
Τέλος πάντων η Εύα είναι καλό παιδί, δεν ήταν λογικό να της το κρατήσω. Ο χρόνος αμβλύνει κάποιες ασήμαντες αντιθέσεις. Γι αυτό και μετά έλεγα πάλι καλά λόγια γι αυτήν.
Καποια φορά που θα έχω όρεξη θα γράψω στο θρεντ της μια ιστορία που αφορά την Εύα και πόσο καλόκαρδη ήταν και κάποια άλλη εκδιδόμενη και πόσο "ψωνισμένη" ήταν (η άλλη). Αν και ξέρω πως δεν θέλει πλέον να γράφουμε γι αυτήν στο σάιτ...